Maverick666 Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 Zdravim přátelé Prosím o rady a postřehy. Chtěl bych dodělat na svou Octu II elegance r.v. 2005 přední parkovací senzory a potřeboval bych vědět, jestli musim měnit celej nárazník, nebo jestli se to dá dodělat i do toho co mam. A jak je to s připojením... Je tam nějaká příprava kabeláže na připojení senzorů? Nebo se to musí dodatečně dodělat? Předem mnohokrát děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 Dá se dodělat, kabely se musí natáhnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Duben 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 Dá se dodělat, kabely se musí natáhnout. Takže příprava tam neni...hmm A jak moc je to složitý?...já vim o elektrice tak akorát že je neviditelna a kope... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 Oslov někoho kdo to zná a umí to. Místní servisáci ti to určitě rádi namontují. PS: je zbytečné citovat předchozí příspěvek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Duben 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 Jo to by bylo fajn...máš nějakej tip na severní čechy? Já jsem z Litvínova... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 cus, jestli muzu, za sebe doporucuji mistniho clena Pana Mechanika Rolbaře...jsem take ze severu a jezdim tam(praha). Opravdu vi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Super díky za tip kraclik...určitě se mu ozvu a prokonzultuju to s ním 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xHackerM Odesláno Září 10, 2016 Sdílet Odesláno Září 10, 2016 Ahoj, použiji tohle téma pro svůj dotaz. Máme Octavii II combi rok 2012, máme v tom Bolero a zadní parkovací senzory. Chtěli bychom přední. Jsem rozhodnutý si je sehnat z bouračky nebo jiného zdroje (inzerát). Takže se bavíme o dodělávce originálních a k tomu mám následující otázky: Má originální (ne RS) nárazník ze zadní strany třeba nějaké značky, kde udělat díry? Nebo existuje na netu nějaká šablona? Co mám shánět na inzerátech? (čidla, kabely, co dál?) Jak nastavit auto/rádio tak, aby mi vzdálenost ukazovalo Bolero? (nyní ukazuje graficky jen zadek auta) Je potřeba nějaká úprava přes VAG? Předem děkuji za pomoc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nadoxx Odesláno Září 14, 2016 Sdílet Odesláno Září 14, 2016 Ahoj, taky uvažuji o dodělání předních park. senzorů MR2005. Musejí být originál, nebo stačí koupit nějaké čínské? (dodělával jsem činu na O1 a spokojenost) Chtěl bych, aby byli propojeny se zadními - ukazatel vzdálenosti v rádiu (Audience) Kabeláž mám připravenou, jen senzory potřebuji a zapojit do rádia. Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 14, 2016 Sdílet Odesláno Září 14, 2016 senzory se v žádném případě nezapojují do radia! MUSÍ BÝT ORIGINÁL! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nadoxx Odesláno Září 14, 2016 Sdílet Odesláno Září 14, 2016 A kam se tedy mají zapojit? Jde mi o to aby se na rádiu ukázalo - klasika :D auto s ty proužky na vzdálenost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 14, 2016 Sdílet Odesláno Září 14, 2016 Do RJ parkováků která se musí zaměnit za stávající, ted máš pro 4 a musíš tam dát pro 8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.