Přejít na obsah

Rada s pneu na OI

Guest SnowOC

Doporučené příspěvky

Jaký máš důvod? Pneu bude mít nižší profil, takže i obvod a tím pádem bude kecat tachometr, jinak nic zásadního...

Důvod je dobrá cena za nové pneu. To si taky myslím jen by mě zajímalo jak je to velký rozdíl.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Nedával bych to tam v žádným případě. Nějaký názory už kluci napsali,další důvod je snížení světlé výšky auta. Octavka je už na sériových pneumatikách dost nízká, každý další snížení je krokem zpět pro funkčnost. Pokud bys tam ty gumy dal, počítej s tím, že budeš škrat o každej druhej kámen na silnici, přejíždění retardérů bude problém a v důsledku budeš mít pořád popraskanej spodní kryt pod motorem. Samozřejmě jinej případ je tuning, ale o tom tady nemluvíme...

Sám jsem jezdil jednu zimu na 195/55 R15, válely se mi doma a měly vzorek snad 8 mm, tak jsem to zkusil. Byl to děs a hrůza. Neustále jsem pod sebou hrnul sníh, bordel, zmrazky, v kolejích se nedalo jet, protože to pořád drhlo plastem pod motorem a těch ran do podlahy! Dal jsem klasický rozměr pneu a byl klid. Takže za sebe říkám nižší patnáctky ani zadarmo!

Odkaz ke komentáři

Nedával bych to tam v žádným případě. Nějaký názory už kluci napsali,další důvod je snížení světlé výšky auta. Octavka je už na sériových pneumatikách dost nízká, každý další snížení je krokem zpět pro funkčnost. Pokud bys tam ty gumy dal, počítej s tím, že budeš škrat o každej druhej kámen na silnici, přejíždění retardérů bude problém a v důsledku budeš mít pořád popraskanej spodní kryt pod motorem.

:lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...