PepikP Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 Zdravím, mám octavu z německa 1.9 TDI 81kw kde byl proveden CHIP (už v německu) ( silnější řídící jednotka ) na 97kw, jenže teď mi odešlo turbo, dal jsem druhovýrobu GARRETT- turbo je uplně stejné jako bylo origo které jsem měnil takže na 1.9 TDI 81kw, jenže mi teď přijde že auto má zpět těch 81kw nebo prostě že tolik nejede. Je možné že když se vymění turbo že se musí nějak obnovit ten CHIP? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Zdravím, mám octavu z německa 1.9 TDI 81kw kde byl proveden CHIP (už v německu) ( silnější řídící jednotka ) na 97kw, jenže teď mi odešlo turbo, dal jsem druhovýrobu GARRETT- turbo je uplně stejné jako bylo origo které jsem měnil takže na 1.9 TDI 81kw, jenže mi teď přijde že auto má zpět těch 81kw nebo prostě že tolik nejede. Je možné že když se vymění turbo že se musí nějak obnovit ten CHIP? Mas koupit original turbo, neni dne abych neresil spatne turba. Na trh se dostava neskutecne mnozstvi smejdu, chinskych (korejskych) turb, spatne zrepasovanych turb. Vyrobce GARRETT nebo KKK nedodava nahradni dily na VNT turba, takze vse je vyrobeno z druhovyroby a to jsou vetsinou dost spatne kopie... Vzdyt original turbo napr. do Oktavie 2 1.9TDI BJB BKC stoji vymennym zpusobem 13-15tis.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 TDIfune prosím tě a na kolik tohle vyjde u OI 1.9TDi 81kW ASV? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sinor29 Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 nove koupis si myslim za ty same prachy neni to tak dlouho nekde jsem ho videl za necelejch 15litru ale spis bych sel do repasu ja teda osobne jo a pujdu do nej a kdyz se vysere tak rok urcite fungovat bude coz je zaruka a za rok se zaplati jezdenim a kdyz bude fungovat dal budu rad kdyz ne tak me to bude stat o 7 tisic vic.ale co jsem slysel od spousty lidi tak je to prej v pohode..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PepikP Odesláno Duben 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 zajedu dnes na VAG a budu vědět víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 Hlavně udělej log...podle toho poznáš kolik tlačí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maras Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 mohu poprosit o radu? Nechal jsem si delat repas turba. Vse jede jak ma, ale do tech 1700+- otacek je auto lenive ( turbo nejede ) a potom sepne a jede bomby. Neni mozne nejakym zpusobem turbinu nastavit aby sepinala postupne a plynule jak ma nebo se stim musim smirit? Diky Maras 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 28, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2012 Já myslím, že to není špatné od 1700ot. níž se moc nejezdí, možná tak ti staří klobouci jezdí na volnoběh. Dá se to poštelovat táhlem na turbu ten náběh, ale chce to umět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maras Odesláno Listopad 28, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2012 nez to trochu zahreju tak to nehonim, pak mi to je jedno. Diky, zkusim se na to mrknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bartis Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Jak si dopadnul? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.