Přejít na obsah

Nové turbo

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám octavu z německa 1.9 TDI 81kw kde byl proveden CHIP (už v německu) ( silnější řídící jednotka ) na 97kw, jenže teď mi odešlo turbo, dal jsem druhovýrobu GARRETT- turbo je uplně stejné jako bylo origo které jsem měnil takže na 1.9 TDI 81kw, jenže mi teď přijde že auto má zpět těch 81kw nebo prostě že tolik nejede. Je možné že když se vymění turbo že se musí nějak obnovit ten CHIP?

Odkaz ke komentáři

Zdravím, mám octavu z německa 1.9 TDI 81kw kde byl proveden CHIP (už v německu) ( silnější řídící jednotka ) na 97kw, jenže teď mi odešlo turbo, dal jsem druhovýrobu GARRETT- turbo je uplně stejné jako bylo origo které jsem měnil takže na 1.9 TDI 81kw, jenže mi teď přijde že auto má zpět těch 81kw nebo prostě že tolik nejede. Je možné že když se vymění turbo že se musí nějak obnovit ten CHIP?

Mas koupit original turbo, neni dne abych neresil spatne turba. Na trh se dostava neskutecne mnozstvi smejdu, chinskych (korejskych) turb, spatne zrepasovanych turb.

Vyrobce GARRETT nebo KKK nedodava nahradni dily na VNT turba, takze vse je vyrobeno z druhovyroby a to jsou vetsinou dost spatne kopie...

Vzdyt original turbo napr. do Oktavie 2 1.9TDI BJB BKC stoji vymennym zpusobem 13-15tis..

Odkaz ke komentáři

nove koupis si myslim za ty same prachy neni to tak dlouho nekde jsem ho videl za necelejch 15litru ale spis bych sel do repasu ja teda osobne jo a pujdu do nej a kdyz se vysere tak rok urcite fungovat bude coz je zaruka a za rok se zaplati jezdenim a kdyz bude fungovat dal budu rad kdyz ne tak me to bude stat o 7 tisic vic.ale co jsem slysel od spousty lidi tak je to prej v pohode.....

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...