Bazy Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 (upraveno) Čaute, nevím proč ale nepasuje mi napínací kadka..... sadu origo rozvodů jsem kupoval v ob autodíly a vše by mělo sedět http://www.obautodil...rig_-oct2fil021 ale nesedí díra přes kterou má jít šroub a zároven v tom šroubu je závit pro uchycení motoru.....v nove sadě je menší díra a šrou je obyč takže nevim objednal jsem rozvody u jine firmy podle VIN ...uvidíme zítra!!! máte s tímto zkušeností objednal jsem špatně? nemohlo dojít za par let ke změne dílu a taky k uchycení motoru díky moc za info! Bazy Upraveno Duben 24, 2012 uživatelem Bazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Zdravím potřebuji radu budu kupovat rozvodovou sadu na 2.0 TDI 125KW BMN pořád mě to odkazuje na 100 a 103KW a pár na 125KW jsou ty rozvodové sady totožné? Popřípadě kde kupovat chci pouze origo a to z škoda-díly nebo ob-autodíly zaráží mě že např. v auto-kelly za stejnou origo sadu chtějí o 2 tis víc. Při 220 tis km se určitě mění i pumpa že? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 pumpu je lepší vyměnit vždy, na origo bejt tebou tolik netrvám protože třeba origo pumpa má plastový kolo a tuším že třeba litens dělá kovový. Takže trvat na originálu mi nepřijde úplně moudré. Zrovna tak s rozvodovou sadou contitech neuděláš chybu... Nevím co nabízí s-d nebo OB ale stejné to rozhodně není nebo být nemusí ty máš 16v hlavu a 103kw může mít 6ventil a ta 100 vůbec nevím... Ideální je napsat prodejci ať ti to udělá podle vinka a máš po starostech a mělo by to sedět. Napiš jeldovi do CC autodílů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktaván Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Jinak v TUkas mají akci na ND, jsi si jistý, že by se nevyplatilo to koupit tam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.