Matty117 Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Čau pánové. Předem se omlouvám za založení tématu po několikáté.... ale nějak sem se nikde nedočetl toho co bych potřeboval... mám o kámoše 3.tlačítkový vystřelovák(teda vnitřnosti z něj) a tak bádám jestli mi bude fungovat dálka na komfortku 1J0 959 799 AH. bych si musel dokoupit obal na ten vnitřek tak at zbytečně nevyhazuju peníze... Díky moc za reakce a rady..;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 pokud máš vystřelovák s 433mhz tak stačí obal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matty117 Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 právě já mám jen tišťák z toho vystřelováku a na něm to není napsaný...:-( takže nevím ale na obyč klíči s dálkou co mám teď a používám tak je napsané 434Mhz takže nevím...:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matty117 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 tak jsem dnes zjistil že sice na klíči mám napsaáno 434Mhz ale když ho rozdělám tak pod baterkou je napsáno 433Mhz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exitu_S Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Chtěl bych se zeptat, chtěl bych předělat obyč klíče z O1 r.v. 97 bez dálky jen origo centrál na vystřelovák, je v tom nějáký haček nebo stačí jen přehodit klíč a imobilizer. Předem diky za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Musis vymenit komfortni jednotku, imobilizer, klice a nejsem si jistej jestli se nemeni i budiky. Za tu praci to nestoji, jednodussi a o dost levnejsi bude poridit si neorigo vystrelovak. Ja mam neorigo vystrelovak (ale vypada jak original) od firmy Rakso uz 5 let a nemuzu na neho rict krive slovo, porad funguje tak jak ma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Tak tak, taky jsem to vyřešil neorigo dálkou (která vypadá jak origo) a funguje v pohode. Jen u jednoho klíče se mi vychodil kloub ale druhý je OK . A navíc se vyřešilo dotahování oken po uzamčení auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exitu_S Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Ja jsem prave koukal na neorigo, 2 tlačítka sice mi budou k ničemu když nemam dalku ale mělo by to fungovat ne když tam strčim jen imobilizer ze starýho klíče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Jo fungovat to bude ale pokud máš v autě centrál ovládaný klíčem tak stačí koupit klíče a jednotku dálkového ovládání nechat zapojit a trdá máš to i s dálkou. Pohledej TADY a určitě ti i poradí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exitu_S Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Ted mi jde jen o to že koupim neorigo vystřelovák da se říct jen ten obal, tu dalku bych viděl spíš něják do budoucna. Jinak diky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Chapu to dobre, ze chces jen ciste vystrelovaci klic aniz by ti fungovala dalka? To je podle me zbytecny, to uz si radeji trosku priplat a udelej komplet dalkove ovladani, neorigo dalkove stoji par korun :) . Jinak abych ti odpovedel, tak pokud ti jde jen o klic, tak kdyz do klice predelas tycinku imobilizeru a nechas vyfrezovat planzetu, tak ti to fungovat bude, jen nepujde dalka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 Tak se zeptam taky kdyz tomu tak dobre rozumis Konny :D mam dodelavanou dalku a privesek ke klici, kdyz si koupim treba tenhle neorigo vystrelovat, pujde mj ta dalka na to naladit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 Me precenujes, zase tak dobre se v tom nevyznam :D , ale mozna by to fungovat mohlo, pokud by prijimac co mas v aute a novy vystrelovak fungoval na stejne frekvenci, pak by stocilo jen sparovat a novy klic a finito, ale je to jen ma uvaha :) . Mozna by bylo dobry napsat co mas ted za dalku a pak by se videlo jestli by to s tim vystrelovakem fungovalo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 V nedeli na to mrknu, ted jsem u pritelkyne, tak se nebudu hravat v aute :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.