Petas.1 Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Tak jsem se teda taky rozhodl představit :-) svoji nynější Octávečku . Později přidám nějakou fotku i mé minulé " Berušky" ,se kterou jsem se nemohl rozloučit takže jsem rád , že zůstala dál doma, nyní mému synkovi :-) . Čertince tepe srdíčko 2.0 TDI CR, na které jsem vydržel dlouho čekat, než se začalo montovat do Octávií ve dvoulitrech :-) Takže : jedná se o motorizaci 2.0 TDI CR , 103 kW, r.v.2011 , mám ji cca 7 měsíců , ve výbavě Elegance Plus , Facelift.V mé dlouho obdivované barvě-Black pearl metalíze . Někým odsuzované , u mě té nejkrásnější :-) Výbava teda klasická Elegance s něčím navíc . Něco jsem už stačil vylepšit / vyměnit . Takže se zase začíná postupně přetvářet . Interiér bych chtěl celý sladit do RS RED Dosavadní vylepšení : - Multifunkční 3 ramenný RS volant s červeným šitím (namontováno) - Řadička ze Superbu II s červeným šitím (namontováno) - Zámek zpátečky Defend Lock s horním zamykáním (namontováno) - Gumové těsnění motoru proti špinění motoru (namontováno) - Vzadu podložky 17mm (namontováno) - Pružiny H&R 45-50 mm (namontováno) - Sedačky RS RED červené šití černá alcantra (čeká montáž) - RS FL přední nárazník s ostřiky a před.parkováky (čeká montáž) - Anténa Ploutev s krátkým prutem (čeká montáž) Moje předešlá "Beruška" , kola co jsou na ní by byla na prodej . Popř. i jen disky , pneu si můžu nechat : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 To je proste nadhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Krasaveček..není co dodávat po konečné montáži interiéru to bude pecka..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 No ještě by to chtělo stejné tapecy , ty nemám . Taky jsem chtěl zatmavit okna, ale teď se o tom pořád kecá , že na to mají mít policajti nějaký měřák , tak nevím :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Nadhera kdybych ted kupoval volim to samy 2.0 TDI CR v cerny barve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 :-) díky , je to ale hodně náročné to udržet čisté. Je to hned zaprášené . Nicméně u mě je to asi úchylka :-) . Já tu barvu zkrátka miluju. Minulou jsem měl tmavě zelenou natural(protože jsem se nechal přesvědčit prodejcem, že černou ne), a pořád jsem čuměl po černých autách. Tak teď jsem se už nenechal nikým zvyklat, ale je to makačka :D . Včera jsem na ni zkoušel 19" kola z Audi , je to už ale asi moc. Navíc mi zadek škrtal v ten špičatý růžek kde se setkávají nárazník s blatníkem .Ale na pohled to bylo pěkné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Moc pěkný autíčko koukám, že máš RZ Brněnského kraje, tak pokud budeš mít čas a chuť, tak se za náma přijeď ve středu 9.5. 2012 ukázat na pravidelný měsíční sraz pro Brno a JM http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=377 Ty 19" kola vypadají ukrutně, ale pokud na to neseženeš typovej list, tak to nezapíšeš do TP a riskoval bys v případě nehody snížení pojistného plnění. Takže bych tam dal radši nějaké pěkné 17" a nebo něco většího k čemu se dá sehnat typovej list ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Já jsem je jen zkoušel , kvůli tomu , abych zjistil , co se tam dá asi dát . ET, šířka , atp. Mám jinak vybrané kola , která bych tam chtěl dát , ale nevím , jestli vyjdou rozměrově , aby to nedělalo problémy . Vybírám jen z kol , ke kterým je Typový list. Jsem z Veselí nad Moravou . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Tak to je brutus!!!Jeste ten RS naraznik predni a vypada to luxus...to snizeni je paradni!!!Uvazoval jsem o tech -35 mm nebo to co mas ty 45/50mm a zvolim asi ty co mas... Jinac kdyz vezes lidi pokud si to zkousel nedre ti to nejak??Je to ok mam 18tky tak jako ty asik na fotkach a mam s toho trosku obavy co ty nato??? A jinac kde si je koupil pls?? Jinak je fakt nadhera a v te barve parada!!Zadni cerna svetla tam nechces?? :D Tak jak ma LiborF koukni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Díky za pochvalu :-) pružiny jsem koupil na http://www.mzb.cz Na těch fotkách jsou 19" kola (Audi ET40-8,5" s pneu 235/35předek a 255/35 zadek), ale asi tam dám jenom 18" . Sem tam to škrlo jen na tom zadku. Jinak nic . Uvažuju o těchto kolech , ale chci , aby to vůbec nevyčuhovalo ven a nevím , jestli se to podaří vzhledem k rozměrům ve kterých je vyrábí. Buďto ASA GT-2 Nebo tyto ASA GT-1 , nejsem pořád stoprocentně rozhodnutý které zvolit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 ty kola z tý A8 jsou na tom bombastický :prcprc: dát tam jiný pneu trochu užší a je to ok ;) a nebude to vzadu škrtat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Největší ET s jakým je vyrábí je ET45 a šířkou 8,5" (stejně v 18" i 19"), což mi vychází proti těm na fotografiích jen o 5mm míň, což neni moc . Pořád by to ještě na předu lezlo ven. Zase , když by se dala pneu 225 by to zase o kousek šlo do blatníku. Docela by mi pomohlo , když by mi někdo tady na fóru kdo by tam měl kola v těchto rozměrech, pomohl svou zkušeností . 18" / 8,5" / ET45 ---- pneu 18"/ 225/40 Mám doma ještě DOTZ HANZO 18" s pneu 225/40 , takže bych nemusel v případě 18tek kupovat další pneumatiky . Leze to strašně moc do pěněz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Parádní auto.Pěkný výběr budoucích kol. Neříká se nadarmo,že kola dělaj auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Ja mam 18x8,5 ET 35 v predu to leze minimalne s hora to vypada zarovno a vzadu jsou ty kola trosku schovane s tim ET 45 by to melo byt OK si myslim jinac to co tam mas ted s tim pneu 255 vzadu myslel jsem ze se to tam ani nevleze to je fakt mazec to jsem jeste oktu s timto rozmerem nevidel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Já bych si 255 taky nejspíš nedovolil , ale ty kola byla na A8 kterou koupil jeden známý.Hned po koupi si pořídil přesně tyto kola ale v 17" . Je to jedna značka jen že přední je 235 a zadní 255. Ta 255 , ale na tom disku nevypadá moc pěkně .Je to už takové rovné, nedělá to žádné Áčko :-) viz foto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Teda máš to moc pěkné! To snížení vždycky pomůže a ta kola z Audi jsou bezva A ta ASA kola jsou všechna parádní, máš vkus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Moc pěkná a ty kola luxus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Teda máš to moc pěkné! To snížení vždycky pomůže a ta kola z Audi jsou bezva A ta ASA kola jsou všechna parádní, máš vkus. Jo díky :-) Nevím zatím ale které . Na těch zimních 16" to ale vypadá bídně ;) Moc pěkná a ty kola luxus Ďík :) Přidám ještě něco z vnitřku. Zatím bez sedaček . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Tady , ještě ty sedeačky a něco k nim .Zatím ale ještě odpočívají doma . Nárazník a anténa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 No to bude ale velká nádhera..B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Však mě to taky stálo , nervů i peněz ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Hmmmm... Moooc pěkný, tak ať se všechno povede, bude to pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Dík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Však mě to taky stálo , nervů i peněz ;) Každopádně výsledek stojí za to..klobouk dolu..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 ale těch peněz už musím přibrzdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Tak já ještě ani nezačal a už brzdim..:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 jj, těch peněz to stojí hodně, taky jsem do toho nasypal peněz a ještě to ani není na autě, kromě kol... a to ještě bude stát lakování a montáž něco.. no, už abych to měl za sebou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 mas to pekny ty sedaky jsou pecka jinak kluci kazda sranda neco stoji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.