Přejít na obsah

Peťasova Čertinka Black&Red

Doporučené příspěvky

Tak já zůstávám u 17" na zimu, ale jen co doplatím lízačku, tak na zimu beru 18" a na léto 19" :pivo: :pivo: a to se ještě peru s myšlenkou jít do letních 20", ale to už by asi bylo přehnané bez vzducháče a ten nechcu.

Takže za mě na zimu 18" :prcprc: a ti co mají jinou barvu než černou tomu nerozumí, že princes :P :P :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

presne martas! Proto mam plechace :-D ale tak ja vam to neberu,ten kdo auto uziva vetsinu casu sam tak se to budu snazit pochopit a udelam vyjimku! :-D proty co jezdi denne 70km do prace v 5ti lidech jako ja ;-) ... tak zustanu u plechacu :-D

S Martasem to nema cenu se prat zakym bych jezdil kecat kdyby uz nebyl :-D :-D

Odkaz ke komentáři

princes inseminátor :lool: :lool: furt by jen stříkal :lol: :lol:

Libore právě že chci taky mega brzdy a minimum budou 18" takže tak a RS jsem zvažoval, ale nakonec zamítl, už jsem si s autem vyhrál dost a ještě vyhraju a tak by mi bylo líto to dát pryč a kdybych to dal přítuli, tak bych zase neměl na RS a na lízačku už nechci.

Upraveno uživatelem martink52
Odkaz ke komentáři

Tak samo, že brzdy musí být vidět a né takový pičinec co tam mám teď :lool:

Akorát pořád nevím jestli sehnat taky nějaké z cayennu nebo koupit nové Bremba, jenže to je ranec a chci na předek i zadek a popravdě přes 100k dávat jen za brzdy se mi nechce. K tomu štelovák a nějaké pořádné kolca a jsou to dvě kila jak nic. :wallbash: :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Já ty 18ky chci z toho důvodu , že to auto na nich vypadá pěkně, je takové vzhledově souměrné, ta jejich velikost je k té dvojkové Octávii podle mne akorát .

A to je pro mne důvod ;) , protože třeba i na těch 16 to neni hezké . Spíš nechápu , proč to tam nedává zrovna výrobce, když už je to tak drahé .

Je to větší auto a malé kola ho vzhledově degradujou . Jiný důvod v tom nevidím. Kdyby mi to bylo jedno , tak si ho nekoupím a budu jezdit třeba ve 120L , ta mě taky doveze tam kam potřebuju. :D

Odkaz ke komentáři

Já ty 18ky chci z toho důvodu , že to auto na nich vypadá pěkně, je takové vzhledově souměrné, ta jejich velikost je k té dvojkové Octávii podle mne akorát .

A to je pro mne důvod ;) , protože třeba i na těch 16 to neni hezké . Spíš nechápu , proč to tam nedává zrovna výrobce, když už je to tak drahé .

Je to větší auto a malé kola ho vzhledově degradujou . Jiný důvod v tom nevidím. Kdyby mi to bylo jedno , tak si ho nekoupím a budu jezdit třeba ve 120L , ta mě taky doveze tam kam potřebuju. :D

:palec:

Odkaz ke komentáři

tak si puklice nedavej!Me je nikdo neukrad a navic to lepe chrani brzdy v zime pred soli!Me jeste za tu dobu nezrezively!Myslim si ze s 15nactkama bych uyjel vys nez ty na 18tkach a kdyz to kopnu tak vymenim disk za 500 za novej kdezto ty si ho ohnes a odres!Nedej boze zlomis! ;-) ale pokud ma clovek dost penez tak neni co resit!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...