Přejít na obsah

Peťasova Čertinka Black&Red

Doporučené příspěvky

Tak to jsem zklaman :-D jsem myslel zes koupil blbe! :-D lol Ne neboj!Myslel jsem si zebys to nekoupil blbe ;-) tak to mam radost ze jsi to sehnal! Konecne to mas komplet! ;-) neboj nejsem skodolibej jen jsem myslel ze jak jsem ti to napsal ze jsi zklamany ze to je pro kombi a tys me prelstil s jinou foto! :-D

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mas to moc pekne. Ty kola proste delaji auto :palec: Ale at hledam jak chci, tak nemuzu najit nejake oficialni stranky toho vyrobce GAM ani zadny shop, co by je nabizel. Muzes mi kdyztak pisnout cenu do SZ prosim? Zajimalo by me cenove porovnani oproti WSP prave. WSP je dela ale v matnem provedeni, me se dost libi tvoje leskle :palec:

Odkaz ke komentáři

Jdou mi posílat, normálně mi kluci píšou, musíš mít problem asi nekde u tebe. Kupoval jsem je z MB.

No chápu že někteří BFU nečtou hlášky, ale já bohužel jo :) Jinak mb je mbéčko? :-)

Vyskytly se následující chyby

Uživatel Peťas nemůže přijmout žádnou poštu

Tahle zpráva ještě nebyla odeslána

Odkaz ke komentáři

Mohl bys nějaké přesnější nasměrování na ty roproduktory ? Po čem jít , kde hledat , asi by mi to tak taky stačilo, protože to originální rádio Swing hraje opravdu dobře. Nenutí mě to , aspoň prozatím vyhazovat za jiné reproduktory.

Rádio bych vyměnil za nějaké nabušenější , ale určitě ne z důvodu , že by to stávající hrálo/fungovalo špatně. Spíš z důvodu, víc funkcí a možností. Dost mi chybí možnost Flash disku. tzn. USBčka . To je asi nejjednodušší způsob obměňování audia.

Odkaz ke komentáři

Jo, v podstatě to tak je. Vrtá mi to s tim radiem hlavou už dlouho. Chvíli jsem nastartovaný si něco koupit a pak mě to pustí a řeknu si, že to stačí jak to je.

A ani nevím pro co se rozhodnout. Jestli jen Bolero, nebo Columbus a nebo nejakou tu čínu. U číňana zase ale ty lepší stojí kolem 9 tisíc, a za to se da už koupit i Columb.

A u toho zase, jestli i starší, nebo co nejnovější model.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Vytvořit...