Přejít na obsah

Peťasova Čertinka Black&Red

Doporučené příspěvky

Za mě taky :palec: , vybíral jsem vybíral a nakonec jsem z toho vybírání už absolutně nevěděl. Čím víc jsem toho viděl , tím menší jsem měl chuť něco hledat a vybrat. Pak jsem viděl v sobotním Autosalonu to Audi RS Sportback, a víc jsem už nehledal .Nějak mi hned padli do oka.

Teda hledal, tady tyto a nemohl je najít v těch potřebných rozměrech a vzhledu. Náhodně, jsem se stavil u známého v pneuservisu a zmínil se o tom .Na druhý den mi od něj přišla nabídka a bylo to .

Měl jsem je tam loni jen na zkoušku , vlastně jen na podívání, jak to bude vypadat a zase přehodil zimní.

Odkaz ke komentáři

Spotřebu mám teď dlouhodobou přes zimu 6.6 l na 18kách Contiental Wintercontact. Jezdím ale z 90% kolem komína, tak 2-3 km od domu, protože už pul roku maradím a jezdím jen na rehabka.

Jinak spotřeba z delší cesty mi ted v zimě vychází tak 4.5 l .

Jinak oboje moje letní19ky jsou stejné, Continental Sport Contact 5P - VÁHA "a" 225 - 9,25 kg. 235 - 9,5 kg kus, což je nic.:)

Odkaz ke komentáři

to : marekczek ..... Samozřejmě jezdím předpisově , jsem profesionál a nemůžu si dovolit kvůli nějaké chvilkové pičovině dojít o papíry .Můj řidiák má hodnotu nějakých 150 tisíc včetně PK.

A kdyby , tak už ne ani proto, že bych se utrápil , kdybych se musel na to auto jen dívat, navíc jsem i motorkář. Tím , ale na sto% nepotvrzuju to co jsi psal. Samozřejmě tomu i naložím, je to občas dobré pro zdravotní stav turba , ale i tak ta spotřeba na trochu delší vyjížďce je tak jak jsem uvedl. Ono je už super i těch 6,6l na ty krátké popojžďky si myslím . Tankuju ale jen Vervu, nebo OMW MaxxMotion diesel .A ještě tam cvrknu kapku VIFu.

Odkaz ke komentáři

tak to asi nikdo nechce přijít o papíry, známej to zažil a byl bez nich 2 roky, co ho to stálo peněz a furt ho někdo musel někam vozit atd atd....

kde jsou ty doby kdy nebyly bodíky :)

taky jedu jenom OMV maxx naftu(mam poukázky). popřípadě po cestách i benzinu.

jinak já držím jednu zásadu, nikdy nepřekračuji ty limity kdy ti je můžou vzít ihned na místě a jenom pokud spěchám.... pokud by mě náhodou chytli na ty nižší, tak pak budu jezdit vždy předpisově bud ve městě nebo mimo...

Odkaz ke komentáři

Já mám ještě jeden NE nízkopropfilový , a ten se vlezl pod to místo , kde jsou to zvedací body uplně naknap, když tam nebyly, takže teď už ee . Jedině tak , že najedeš na nějakou podložku . Ale tohle je lepší, vleze se to tak jak to je.

Jo má to pěkné , vypadají ty kola jako přesně ty moje . Myslel jsem , že budou trochu jinačí, ale jsou k neroznání .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...