Petas.1 Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 No tak nevím, když se ti zdá už i 16" tvrdé a asi i velké, tak to pak je těžko, no a je zbytečné cokoliv říkat . Snad jedině odmontovat v JZD nějaké bantamy z vlečky , a skusit to nahodit na auto. Na okno dááku vkusnů tuning samolepku AGRO a :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 já mám letní 17" a zas tak tvrdý mi to nepřijde. Pravda 15" jsou měkčí, ale se 17" auto líp sedí do zatáček. Na mě by už taky byly 19" moc asi, možná ještě 18" bych snesl, ale nechce se mi to nechat zapisovat do TP, takže si vystačím s těma 17". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Za me Jsou to jedny z nej kol co koncern dělá, jednoduchý a hezký ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Za mě taky , vybíral jsem vybíral a nakonec jsem z toho vybírání už absolutně nevěděl. Čím víc jsem toho viděl , tím menší jsem měl chuť něco hledat a vybrat. Pak jsem viděl v sobotním Autosalonu to Audi RS Sportback, a víc jsem už nehledal .Nějak mi hned padli do oka. Teda hledal, tady tyto a nemohl je najít v těch potřebných rozměrech a vzhledu. Náhodně, jsem se stavil u známého v pneuservisu a zmínil se o tom .Na druhý den mi od něj přišla nabídka a bylo to . Měl jsem je tam loni jen na zkoušku , vlastně jen na podívání, jak to bude vypadat a zase přehodil zimní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Takze si to vymenil ;-) Jsem zvedav!Mam taky 235tky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 taková šíře :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 ja jsem nechtel uzsi tak stejne Peta ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 okay, furt mě nikdo neodepsal na reálné zvýšení spotřeby z 16 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Záleží na celkové váze a valivém odporu gumy. To se nedá paušálně říct. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 jako vzhled ty oktávky je fakt pěknej, ale pak nevidím já jinou vyhodu... oproti 16" je bocnice gumy nizsi o 30mm a shodou okolnosti mas dezen gumy sirsi o 30mm myslis ze to je malej prinos v zatocine oproti 16" kdyz clovek rad jezdi z ostra ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Spotřebu mám teď dlouhodobou přes zimu 6.6 l na 18kách Contiental Wintercontact. Jezdím ale z 90% kolem komína, tak 2-3 km od domu, protože už pul roku maradím a jezdím jen na rehabka. Jinak spotřeba z delší cesty mi ted v zimě vychází tak 4.5 l . Jinak oboje moje letní19ky jsou stejné, Continental Sport Contact 5P - VÁHA "a" 225 - 9,25 kg. 235 - 9,5 kg kus, což je nic.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Olafe? řekni mě kolikrát jedeš na plno zatáčkou? jinak určitě další připomínka dobrá :) hm tak ono co znamená delší cesta.. jestli máš spotřebu 4,5 l tak jedeš sám a furt podle předpisu ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Olafe? řekni mě kolikrát jedeš na plno zatáčkou? jinak určitě další připomínka dobrá :) v 80% pripadu kdy to jde :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 okay :-D doufám že to děláš i v zimním období :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 ta formulace v 80% pripadu kdy to jde obsahuje i zimu, takze kdyz se sucho a znam to tam proc ne. nechci tu Petovy zacpavat vlakno vecma ktery se o me vi, ne nedarmo mi tu nekteri rikaji digitalni ridic. Takze k tomu asi tak. :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 to : marekczek ..... Samozřejmě jezdím předpisově , jsem profesionál a nemůžu si dovolit kvůli nějaké chvilkové pičovině dojít o papíry .Můj řidiák má hodnotu nějakých 150 tisíc včetně PK. A kdyby , tak už ne ani proto, že bych se utrápil , kdybych se musel na to auto jen dívat, navíc jsem i motorkář. Tím , ale na sto% nepotvrzuju to co jsi psal. Samozřejmě tomu i naložím, je to občas dobré pro zdravotní stav turba , ale i tak ta spotřeba na trochu delší vyjížďce je tak jak jsem uvedl. Ono je už super i těch 6,6l na ty krátké popojžďky si myslím . Tankuju ale jen Vervu, nebo OMW MaxxMotion diesel .A ještě tam cvrknu kapku VIFu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 tak to asi nikdo nechce přijít o papíry, známej to zažil a byl bez nich 2 roky, co ho to stálo peněz a furt ho někdo musel někam vozit atd atd.... kde jsou ty doby kdy nebyly bodíky :) taky jedu jenom OMV maxx naftu(mam poukázky). popřípadě po cestách i benzinu. jinak já držím jednu zásadu, nikdy nepřekračuji ty limity kdy ti je můžou vzít ihned na místě a jenom pokud spěchám.... pokud by mě náhodou chytli na ty nižší, tak pak budu jezdit vždy předpisově bud ve městě nebo mimo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Dnes jsem nasadil úchyty zvedáku . Nějak ale nechápu, jak, nebo z čeho se dnes ty Octávie vyrábí , protože to jak jsou některé díly na podvozku rezavé, mě nebere hlava . Na mé O1 jsem byl právě po X letech překvapený , v jak perfektním stavu byla . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Super... Jinak s tebou naprosto souhlasím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Jak vojáci , nachystaní do akce :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 dobre Peetr ja uz mam taky nazuto ;-) o vikendu se jde nato ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Mali by ste s Michalom dat fotky, mate rovnake kolá....skoro :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 No a ještě jsem zapoměl , tady na tohoto pána , když už jsem dal ty zvedací špunty :) Mali by ste s Michalom dat fotky, mate rovnake kolá....skoro :) Už tam má Michal fotky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 jo jo ma koukni vypda to drsne na tech 20tkach a jak mu to lezi! ;-) a zvedak pekny!Pokud to budu chtit snizit tak to musim koupit taky ze?Ale pokud budu davat vzduchac tak nemusim ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Já mám ještě jeden NE nízkopropfilový , a ten se vlezl pod to místo , kde jsou to zvedací body uplně naknap, když tam nebyly, takže teď už ee . Jedině tak , že najedeš na nějakou podložku . Ale tohle je lepší, vleze se to tak jak to je. Jo má to pěkné , vypadají ty kola jako přesně ty moje . Myslel jsem , že budou trochu jinačí, ale jsou k neroznání . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 krasne kola a papuce chvalim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 :) tak to dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Ty kola závidím, jsou nádherné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Včera jsem umýval , koupil jsem si WAPku , tak jsem ji musel odzkoušet. A teda je to paráda .Takže jsem udělal pár posledních fotek v zimním hávu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.