Přejít na obsah

Peťasova Čertinka Black&Red

Doporučené příspěvky

Mám aj nádobku, aj orig.co byl k ní šampon, ale nepoužil jsem ho . Měl jsem to strašně špinavé , a tak jsem to nejdřív jen tak ostříkal (smetl tu přilepenou špinu) a pak ručně to umyl kýblem s Jarem a opláchl. Ještě s tím moc neumím, hlavně jsem chtěl vyzkoušet , že je wapka O.K. a přitom dostat auto z nejhoršího :)

Odkaz ke komentáři

:pivo: tak díky kluci za vaše pozitivní reakce, to vždycky potěší :)

.. Libore : nejsou to jen ty kola, dělal jsem celý interiér, a venku taky dost věcí.Ještě mi tam ale něco pořád chybí. Co se týče kol, vyšlo to něco přes 40, je to všechno nové a značka, takže ne levné.

Odkaz ke komentáři

jasně, hodnotil jsem jen exteriér a na první pohled je to "jen" RSo s jinými koly a snížením, vím, že jsi dával RS nárazník, prostě jsem chtěl říct, co už všichni ví, že auto dělají kola :) A ty sis je vybral moc dobře. Cena je na můj vkus šílená, to doma neprosadím. :)

Odkaz ke komentáři

:) jo já sem chtel jen říct, že ne jen ty kola a snížení, ale že toho bylo už moře. Ty kola, mně vyšla ještě mnohem dráž, ale já sem to do te částky nepočítal. Jde o to, že jsem prvně koupil 225ky pneu a to se mě nějak nelíbilo. Takže to co jsem tratil na nich jsem nepočítal.

Ale měl jsem i dražší kola, ty vyšly skoro na 65 tisíc, a pak jsem je prodal za 22 a půl. ....No, je to drahý KOBYLA :D

Odkaz ke komentáři

Mám aj nádobku, aj orig.co byl k ní šampon, ale nepoužil jsem ho . Měl jsem to strašně špinavé , a tak jsem to nejdřív jen tak ostříkal (smetl tu přilepenou špinu) a pak ručně to umyl kýblem s Jarem a opláchl. Ještě s tím moc neumím, hlavně jsem chtěl vyzkoušet , že je wapka O.K. a přitom dostat auto z nejhoršího :)

Jestli ho chceš dostat z nejhoršího, tak určitě nepoužívej Jar a začni používat pořádný šampón. Vyjde tě třeba u Autoglymu mnohem levněji než Jar autu dáš mnohem lepší péči...máš ho pěkné, tak trochu popřemýšej... :palec:

Odkaz ke komentáři

Jestli ho chceš dostat z nejhoršího, tak určitě nepoužívej Jar a začni používat pořádný šampón. Vyjde tě třeba u Autoglymu mnohem levněji než Jar autu dáš mnohem lepší péči...máš ho pěkné, tak trochu popřemýšej... :palec:

Jaký bys mi doporučil šampon? Já jsem se na ty věci na detailing, nebo aspoň na mytí samozřejmě díval, ale jak to začnu študovat, tak se v tom množství těch přípravků začnu ztrácet.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...