Petas.1 Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 No a dnes jsme teda už taky nasadili letní kola . A byla výměna z 225 za 235 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 krasna panecku mas na wapke aj tu nadobku na sampon alebo si umyval rucne a wapom len oplachol?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Mám aj nádobku, aj orig.co byl k ní šampon, ale nepoužil jsem ho . Měl jsem to strašně špinavé , a tak jsem to nejdřív jen tak ostříkal (smetl tu přilepenou špinu) a pak ručně to umyl kýblem s Jarem a opláchl. Ještě s tím moc neumím, hlavně jsem chtěl vyzkoušet , že je wapka O.K. a přitom dostat auto z nejhoršího :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 tak wapka je urcite ok ;) oktu mas fakt peknu takto si ja predstavujem znizenie mas to uplne peckove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Peto,vypada to hodne dobre!To snizeni a ty kola fakt nadhera! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Super, krásně se to k tomu autu hodí (barvě). Dobrý výběr kol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Parádní kola, sakra, asi budu na příští jaro šetřit na něco podobného, fakt to k té černé pasuje. Jak je vidět, stačí velká kola a snížení a je to pořádné auto. Jestli to není tajné, na kolik celá sada kol přišla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 tak díky kluci za vaše pozitivní reakce, to vždycky potěší :) .. Libore : nejsou to jen ty kola, dělal jsem celý interiér, a venku taky dost věcí.Ještě mi tam ale něco pořád chybí. Co se týče kol, vyšlo to něco přes 40, je to všechno nové a značka, takže ne levné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 jasně, hodnotil jsem jen exteriér a na první pohled je to "jen" RSo s jinými koly a snížením, vím, že jsi dával RS nárazník, prostě jsem chtěl říct, co už všichni ví, že auto dělají kola :) A ty sis je vybral moc dobře. Cena je na můj vkus šílená, to doma neprosadím. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 :) jo já sem chtel jen říct, že ne jen ty kola a snížení, ale že toho bylo už moře. Ty kola, mně vyšla ještě mnohem dráž, ale já sem to do te částky nepočítal. Jde o to, že jsem prvně koupil 225ky pneu a to se mě nějak nelíbilo. Takže to co jsem tratil na nich jsem nepočítal. Ale měl jsem i dražší kola, ty vyšly skoro na 65 tisíc, a pak jsem je prodal za 22 a půl. ....No, je to drahý KOBYLA :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 krásný kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 krásný kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Úžasné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Mám aj nádobku, aj orig.co byl k ní šampon, ale nepoužil jsem ho . Měl jsem to strašně špinavé , a tak jsem to nejdřív jen tak ostříkal (smetl tu přilepenou špinu) a pak ručně to umyl kýblem s Jarem a opláchl. Ještě s tím moc neumím, hlavně jsem chtěl vyzkoušet , že je wapka O.K. a přitom dostat auto z nejhoršího :) Jestli ho chceš dostat z nejhoršího, tak určitě nepoužívej Jar a začni používat pořádný šampón. Vyjde tě třeba u Autoglymu mnohem levněji než Jar autu dáš mnohem lepší péči...máš ho pěkné, tak trochu popřemýšej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 ty kola nádhera moc dobře sladěný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Jestli ho chceš dostat z nejhoršího, tak určitě nepoužívej Jar a začni používat pořádný šampón. Vyjde tě třeba u Autoglymu mnohem levněji než Jar autu dáš mnohem lepší péči...máš ho pěkné, tak trochu popřemýšej... Jaký bys mi doporučil šampon? Já jsem se na ty věci na detailing, nebo aspoň na mytí samozřejmě díval, ale jak to začnu študovat, tak se v tom množství těch přípravků začnu ztrácet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Pedály RS konečně na místě A nějaká divná krabice ..... se mi povaluje na stole .Co v ní , ale je .... :o :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Nekecej,kas to kupil??? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Pedály ok a nášlap nebude? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Bude asi aj nášlap, dávkuju to postupně, i když ten mne nikdy moc nelákal. V další etapě :) Ten bude asi s prah.lištama, nebo zrcátky a koncovkami výf. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 A co to radio??Kdes koupil a za kolik? 7 nebo 8 palc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Dnes poodhalím roušku :) Potřeboval bych GPS svod s fakra konektory, neválí se ti doma? Nebo antenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 mě se ten RS nášláp ani RS plyn moc nelíbí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 A co je lepší? Origo gumáky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 tak ten origo plyn a nášlap v tom nevidím problém, jinak gumová brzda a spojka to je humáč, to mám vyměněný :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 instalace RS pedálů přidává autu nějaké ty "koně navíc" B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 peto nemam,vse jsem pouzil ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Lukyne, ... tak o kúúúúsek poodhalím :) .. co je to ? Potřebuju ještě GPS svod, a nebo tu GPS anténu ,tu bych dal pod palubku. Nevím jestli zrovna dát to MDI, nebo se na to vy.... popř. tu zadní kameru . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 ja mam kameru a jsem spokojeny ;-) Peto ale ty veci co potrebujes by meli byt k tomu ne?? ;-) a uz me nenapinej vypada jak columbus a nebo jak eonon?Podle te krabice to nejde vubec poznat :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.