Přejít na obsah

Peťasova Čertinka Black&Red

Doporučené příspěvky

No byla to šílená práce, kvůli tomu zahýbání té folie dozadu. Kyby se to jen ořízlo , tak by to bylo pohoda. Měl jsem ale strach , že se to bude odlepovat, tak jsem se s tím tak šušnil. :)

Ono to ale neni šedé, jmenuje se to broušená černá metalíza, na těch fotkách to vypadá trochu jinak, ale metalíza to teda neni :D

Ten znak zatím nevím, mě se to s těma barvama docela líbí, ale nikdy neříkám nikdy . :D

Odkaz ke komentáři

Je to nasazené, asi to fakt chce ten nová znak . VRS se mi nepodařilo nalepit, ničím to nechce držet, zkoušel jsem to zezadu no nane sekunďákem ,Samson sekunďákem, Loctite sekunďákem , Chemoprénem Extrém. Všechno jsem docela snadno odloupl. Poraďte mi někdo , které lepidlo na tento pojebaný plast funguje :wallbash: :wallbash: :wallbash:

post-2502-0-38851700-1367578333_thumb.jpg

post-2502-0-76306200-1367578378_thumb.jpg

post-2502-0-67438100-1367578397_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Když je to už celé RS , tak to tam bude. Chybí tomu jen zadní nárazník , který je ale s tímto dost podobný a křídlo.

Jaký je pak rozdíl mezi RS . Ano motor je trochu jiný , ale výkonově neni problém to upravit i na víc než má naftové RSo, to mám ale v prdeli :D :D :D , jezdí to víc než dobře a já nejsem závodník . Nebo bych měl vyřezat ty loga i ze sedaček volantu, lišt a já nevím z čeho všeho ?? Je mi to u pr.. , prostě se mi to takto líbí a hotovo. :lol: .. :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...