Petas.1 Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Ano , máš to v SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 hele nechceš si to rozmyslet s prodejem toho dekoru? http://auto.bazos.cz/inzerat/25116472/Skoda-Octavia-CARBON-ramecek-pro-COLUMBUS.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Dík máš sz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Uvažuju o koupi štelovacího podvozku , tak možná budou k mání pružiny H&R Uváděné snížení cca 45-50mm (29260-1) Byl by zájem, jsou skoro téměř nové ? http://www.escape6.cz/podvozky/sportovni-pruziny/h-r/skoda/octavia-ii--typ-1z-/Sportovni-pruziny-H-R-pro-Skoda-Octavia-Lim.--Kombi-vc.-RS--nizke-provedeni-/ Uvažuju o těchto Ap Sportfahrwerke nebo Lowtec H9.2 , zatím nevím , které by byly vhodnější . http://www.escape6.cz/podvozky/vyskove-stavitelne-podvozky/ap-sportfahrwerke/skoda/octavia/octavia--1z-/GF10-040-Octavia--1Z--prumer-tlumice-55mm/ http://jfauto.sk/index.php?route=product/product&path=132_1323_1469_1472&product_id=8133 Poradil by někdo , kdo má s těmito podvozky už nějaké zkušenosti ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Peto ja budu kupovat ten lowtec ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 No já bych súíš potřeboval radu, zkušenost s tím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Napis mato88 on prodava podvozik ;-) od nej beru i ja ;-) urcite ti poradi ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Ten Lowtec ma myslim Michi ;) Ja mam AP najeto na nem 80 tis km a spoojenost za ty penize. Cekal jsem ze to vydrzi min. Co jsem vezl Martypa tak rikal ze tvrdostne je to podobne jako RS ;) me jen vadi ze uz to nejde niz stocit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Ten Lowtec ma myslim Michi ;) Ja mam AP najeto na nem 80 tis km a spoojenost za ty penize. Cekal jsem ze to vydrzi min. Co jsem vezl Martypa tak rikal ze tvrdostne je to podobne jako RS ;) me jen vadi ze uz to nejde niz stocit :) Ty by mě zase nevadilo, já to nechci zase moc nízké, potřebuju abych se dostal i na ryby :D a na střelnici . A jak to vypadá po zimně , co dělají ty závity, na tlumičích , nezarezne to, nestane se z toho pak pevný podvozek ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 No zima mu asi uplne radost nedela, ale stelovat nahoru to porad jde ;) chce to obcas prostriknout WDckem ;) ted mi jeden zavit nejak zatuhnul, tak jsem to dal na hever a wapkou poradne proplachnul s uz jeto zase ok ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Peťas: za kolik bys prodával ty pružiny? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 No zima mu asi uplne radost nedela, ale stelovat nahoru to porad jde ;) chce to obcas prostriknout WDckem ;) ted mi jeden zavit nejak zatuhnul, tak jsem to dal na hever a wapkou poradne proplachnul s uz jeto zase ok ;) Ten Ap je z nerezu nebo bežné oceli? Peťas: za kolik bys prodával ty pružiny? :P Máš sz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Mam pocit ze nerez no ;) ale na 100 % to nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 TADY je fotka AP je videt ze telo ma takovou tu barvu barevnych kovu, takze rez podle me nehrozi a ni na mych tlumicich nepozoruju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Srpen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 Tak dneska jsme se synkem konečně dodělali předek . Nádržka a potřebné komponenty mi leží už puldruha roku doma . Tak je to konečně kompletně dodělané . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 budeš dávat ostřik světel a xeny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Srpen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 No už je to právě hotové , měl jsem to doma , ale pořád na to nebyla vhodná chvíle. Tak už konečně hotovo. Když by se naskytly xenony za dobrou cenu , tak jo , jinak zas tak moc po nich netoužím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Září 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Kluci, mám prosbičku, nemáte někdo šablonu na instalaci originálního zadního křídla RS? Mohl by mi s tím někdo pomoct? Nemám odvahu s tím laborovat a vrtat díry jen tak od pa :( su 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 ja bych do toho rozhodně nevrtal, ale jenom nalepil. snad není problém si to rozměřit ne, předpokládám že zručný si taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 ja by som ho tiez len prilepil, chalani to maju tiez nalepene a drzi to fest dobre ;) rozhodne by som nic nevrtal, nakolko ked ho uz nebudes chciet niekedy tak nebudes musiet vyvarat zadne dvere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 ja to mam prilepene a drzi jak beton,tez bych to nevrtal Peto!Nahodou tam bude tect nebo koroze,to se nato vykasli a prilep to! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Jenomže to je originál křídlo z PUR materiálu, to je hodně těžké. Proto nevím jestli by to nebylo nebezpečné jen přilepit. Laminátové jsem měl taky jen lepené. Ty dírky vychází jak jsou ty přesahy kapoty zvenku vedle dveřní dutiby. Nebo máte někdo to originální jen lepené? Taky bych to nejradši jen nalepil, nemám rád vrtání do auta, ale fakt nevím jestli by to bylo bezpečné s ohledem na ostatní účastníky silničního provozu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 (upraveno) mamut to na 100% udrží, na kombíkách to mají kuci taky lepeny... Upraveno Září 14, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Já to mám taky originál z PUR materiálu a mám to přišroubený i přilepený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 ja to mam prilepene a drzi jak beton,tez bych to nevrtal Peto!Nahodou tam bude tect nebo koroze,to se nato vykasli a prilep to! ;-) tak to by asi z vyroby nevrtaly snad ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 z výroby nevím, ale origo křídlo má v sobě otvory se závitem nebo aspoň to moje křídlo to tak mělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Přesně tak, v nohách křídla jsou (asi mozazné) matky se závitem pro šrouby. Mimochodem, určitě bych to i podlepil lepidlem, aby to vytěsnilo vlhkost. Nicméně by mne zájímalo jestli má i někdo tohle orig. Škoda křídlo jenom nalepené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 jo chapu ze to neni prilepene z vyroby jen,ale ja osobne bych to nevrtal,jsem to prilepil a drzi 4rok! Mam to z laminatu,nevim jak je natom vahove to PUR oproti laminatu ale kdyz to chce privrtat tak at to privrta,kazdeho vec!Ja jen rikam ze kdyz to prilepis kvalitnim lepidlem neni se ceho bat!Ja to svoje kridlo pri couvani oprel o strom a nepohlo se ani o mm ;-) je plno lepidel co nahrazuji srouby v dnesni dobe je hodne vyspela technologie,takze jen prilepit bych se toho nebal! jenze kdyz si to nenavrtas jak z vyrobi a neutesnis to dobre tak muze treba zatikat Libore,tak jsem to myslel! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Váhový rozdíl je značný. To orig.z PUR plastu váží minimálně 2 x až 3x tolik. Je to plné, kdežto to laminátové je duté. Mám ho na O1 stále přilepené a myslím že by se na tom dalo snad táhnout i auto pokud by neprasklo. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 aha ;-) tak jak chces Peto nejlepe by to chtelo nejaky vykres kde jsou ty diry presne navrtane nebo to nejak primerit,ja osobne bych se to bal vyvrtat to ti reknu uprimne ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.