mobilms Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Rozhoduji se mezi těmito třema vozy. Ještě jsem tedy ani jeden neviděl na vlastní oči.(to asi rozhodne) Ale v tento moment bych asi volil tu v posledním odkazu už jen kvuli výbavě. Prosím o rady a postřehy k těmto konkretním vozum, popřípadě doporučení na co si dat u těchto konkretních vozů při prohlídce pozor. Všem moc děkuji.. http://auto.bazos.cz/inzerat/15766009/octavia-combi19TDI81kwklima.php http://auto.bazos.cz/inzerat/15915276/Skoda-Octavia-19TDI.php http://auto.bazos.cz/inzerat/15551447/Skoda-Octavia-Kombi-19TDI-81kw-1998r.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Jednoznačně laurin, pokud ti nevadí stáří a najeté km :). Jsem jeho hrdá majitelka a nedám na něj dopustit, pokud je technicky v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 no všechny mají na stáří a TDI "relativně" malý nájezd. To mám já na 2001, která poslední 3 roky skoro stojí víc .... NA to bych si dal pozor jako první. Zamšřit se na díly, které se opotřebovávají a na stav, protože nejspíš budou mít všechny najeto víc. Kolik je asi ve hvězdách :( U té stříbrné a Laurina bych se poptával proč mají face předek. Ta stříbená podle fotek moc nelícuje na předku. U toho Laurina na kapotě nad světly jsou nějaký skvrny /rez???/. Osobně bych něco připlatil a koupil auto od mr. 2001 po faceliftu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Teď na to koukám, máš pravdu, u toho laurina, proč faceliftový nárazník a světla s ostřikovači? Na druhou stranu proč ne, třeba si s tím někdo vyhrál. Já mám laurina 05/2000 předfacelift. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 určitě, spousta lidí to překopávala a překopává jen tak. Ale taky kolikrát kvůli bouračce a lepšímu sehnání dílů ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Tak ta sedačka řidiče u tý třetí nevypadá zrovna na 220 tis.km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 U toho Laurina to nebude rez nad těmi světly, ale takové ty plastové odrazky, co se dávájí na dveře, kvůli náhodnému poškrabání při otvírání dveří a omylem opření o cizí druhé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 starsi jak 10 let bych nekupoval je to zbytecny... aut je jako prase jen si vybrat... ja sem najel pres 600km nez sem nasel to spravny :) a jeste k tomu to mam dovoz z D..od ceskyho majitele bys musel mit stesti na nejakyho dobraka kdo si to piplal... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobilms Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Všem moc děkuji za příspěvky. No byl jsem pořád trochu na vážkách, pretože jsem nechtěl investovat víc jak 70tis koukám, že za tu cenu asi žádný skvost nekoupím. Asi budu muset trošku víc uvolnit z rodinného rozpočtu a hledat dál. Do Octavek jsem blázen. Se služebními jak O1 tak O2 jsem prolital celou evropu i dál a nedám na ně dopustit. Tak snad se mi konečně podaří nějakou hezkou najít i pro rodinné využití... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Za 90 prodam svoji na origo podvozku. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 mam to stejne taky litam po sluzebkach dvojkovou a tak mi to nedalo a musel sem si poridit ale teda jednicku :) rikam nejaka slusna by mohla stat kolem 90-100k ja ji mel za 110 ale ukecal sem to na 106k... + teda jeste sem musel nechat prepsat na cesky papiry... coz bylo s technickou a dopravnim inspektoratem cca 5k.. hlavne aby byla motorove v cajku a bez rzi kastle.. nejaky cepy a podobny blbosti jsou prkotina (500kc jeden)... hlavne aby turbo tahlo az se s tim projedes nez to koupis... to mas repas 5-6k. ted nedavno mi to prestalo tahnout tak bylo jasny ze neplni turbo ale mel sem stesti byly to jen zadreny klapky tak jsme to vycistili a cajk 5 hodin prace s kamosem... nejlepsi je si s sebou nekoho vzit kdo uz ji ma a ma taky notebook a muze to napichnout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.