Meverick Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Zdravím. Měl bych dotaz. chtěl bych pořídit jiné sedačky, ale řidičova bočnice má rozedřenou látku asi od nastupování. je možné tuto část odparat a našit třeba ze spolujezdcovi sedačky? A ještě mám dotaz kdo to umí?:)Předpokládám že když sundám látku z obou sedaček tak stačí odpárat ten jeden díl a nahradit ho druhým? By zvladla i švadlena ne? Dík za radu. Mev 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Sežeň si z vrakáče potah sedačky a nech si to předělat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Takže to je možný. Já použiju ze sedačky spolujezdce co mám teď v autě . Bude to na sedačku řidiče ale to by mělo bejt stejný?.Dík za radu. Dávám jen šedý za šedý s hezčim vzorem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sails Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Tak to už bych radši dal černý, přijde mi zbytečný měnit šedou za šedou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Já vím je to trochu zvláštní,ale když mě se líbí ta stará palubovka a abych řekl pravdu tak sem mi jiný sedačky moc nelíběj. Chtěl jsem buď RS stím že bych nějak předál celej vnitřek a nebo tyhlecty. Přidám fotku. Ten vzor mi příjde zajímavej.:) jinak možná si budete řikat, že sem blázen ale jsou to sedačky z octavie LX. a už mám i předběžný plán, že bych si nechal na zakázku udělat folii stímto vzorem a polepit díly interieru. jako plast kolem budiků,rádia, abc sloupky vrchní část. a kdyby se mi povedlo sehnat látku stím vzorem očemž pochybuju prože se tychle sedačky minimálně 15 let nedělali tak bych chtěl potáhnout vnitřek tapeců a střechu ale jsou to jen plány do budoucna. stím že bych pak použil folii třeba na kryt motoru a někam na auto abych to propojil třeba jen na víčko nádrže. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Takový už trošku retro. I když co si budem povídat, RS sedačky jsou už taky min. 13 let starý :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 To je taky fakt, jinak vlastně se to furt točí jako s oblečením dnes mladý holky taky nosej co moje babička pře 40 rokama :D takže du s dobou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 (upraveno) Tady ještě přihodim fotky po předělání a zprovoznění mlhovek: Upraveno Březen 13, 2013 uživatelem Meverick 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 , jen to chce dát jiný diody do těch obrysovek, tyto jsem měl a vůbec to nesvítilo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Březen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Kdo mi poradí? šedý interier z předface octavky je stejně šedý jako iterier octavie clasic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Duben 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Ahoj lidi,tak jsem si dnes udělal chvilku čas a vrhnul se na sloupky. Zkusil jsem dva způsoby lepení a dopadlo to tak, že až seženu další material, tak budu pravděpodobně pravou stranu předělávat.Sundal jsem také nápis Clasic, protže působil rušivě na celkovou koncepci auta. Tady je pár fotek : První způsob lepení: Druhý způsob lepení: Celkový pohled: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Jooo cerny sloupky vypadaj super,ale jeste nalep zbytky folie na vnitrni sloupek ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Duben 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Myslíš aby neprosvítala škvírou bílá barva? No zkusit to můžu, ale nejdřiv musím sehnat folii už mi došla :(. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Mev: jj...presne tak ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 jo jo, auto vyypadá moc pěkně a máš to parádně čistý ¨:) A jak radi spooky to s tou folii na vnitrni slouper tak tak to ma i origo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Dík. JJ hned jak seženu matroš tak to dolepím :). Jinak mě čeká ještě znovu ta pravá strana, jak jsem zkoušel ty dva způsoby tak u toho prvního zbyde málo materiálu na nalepení v záhybu a taky sem to říznul křivě :(. Ten druhej způsob lepení jednotlivě je mnohem lepší :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Tak jsem dal na Vaše rady a potom co jsem předělal tu pravou stranu, jsem nalepil i vnitřní sloupky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Vidis, ted ti tam nic neprosvita :) Jinak, moc dobrá práce Koukam ze mas starej vnitrek co? Moc se v tom nvyznám. Vim ze se delal starej cumak se starym vnitrkem, starej cumak s novym vnitrkem a novej cumak s novym vnitrkem, al ze by se delal novj cumak se starym vnitrkm to me dostalo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Eliapes: když je ve faceliftové octě základní výbava (Classic), tak se tam dával starý interiér z předface octy :) Meverick: no vidíš, hned je to lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Květen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Děkuji :). Přesně jak řiká Konny do "žebráků" se dával starej vnitřek, ale už není celej šedivej,plasty v kufru, kolem klik, kolem rádia a budíků jsou černé. Příde mi to že tam nacpali co jim zbylo ve skladu :) Jinak tady přihodím ještě jednu fotečku. Nejedná se sice o moje auto, ale je to má práce na přání kámoše. Ještě to není kompletní ale už se to rýsuje.Tento víkend jsme udělali masku,kapotu,sloupky, a stříknuly jsme kola do černý matný.Čeká nás ještě střecha, a prahy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.