mobilms Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Tak jem snad konečně našel. V sobotu si jedu pro tuhle krasavici. Snad to tedy klapne a konečně budu plnohodnotným členem. Popis inzerátu kdyby chtěl někdo koment:-)) prodám škoda octavia 1.9TDI81KW nové turbo ,obutí,rok výroby 2001,6 měsíc,byla nabouraná na tažnou kouly při rozjezdu v malé rychlosti vše vyměněné opravené ,ale bohužel vilítli i begi palubka viměněná ale dávaná už bez pytle jinak auto ve velmi dobrém stavu najeto 245000km bližší info po tel.[ jinak cenovka by měla být kolem 65-70tis Kč. Tak držte palce a jinak za věcné poznatky a rady budu rád:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Nechci tě strašit, ale bagy nevylítnou při rozjezdu v malé rychlosti a najetí na kouli. Na aktivaci bagů musí být už velmi slušné přetížení, takže pořádně prohlédni nosníky, "A" sloupky aby to nebyl slepenec.... Ono teď koukám na ty fotky, je tam houby vidět v tomhle rozlišení, ale sloupek u řidiče a blatník je docela hustá spára... Nevím neřeším cenu, třeba je za ty prachy OK, jen aby si nebyl potom nešťastný, že máš přinejlepším čtyřstopé auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Tak jestli už tam někdo nedával bagy, tak ta oprava bude pěkná prasárna za pár kaček někde na koleni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobilms Odesláno Květen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Nechci tě strašit, ale bagy nevylítnou při rozjezdu v malé rychlosti a najetí na kouli. Na aktivaci bagů musí být už velmi slušné přetížení, takže pořádně prohlédni nosníky, "A" sloupky aby to nebyl slepenec.... Ono teď koukám na ty fotky, je tam houby vidět v tomhle rozlišení, ale sloupek u řidiče a blatník je docela hustá spára... Nevím neřeším cenu, třeba je za ty prachy OK, jen aby si nebyl potom nešťastný, že máš přinejlepším čtyřstopé auto To máš asi pravdu, je pravda, že mi to taky nepřišlo zrovna moc reálné...ale byl jsem se na ní včera podívat(jen zatím letmo z prace) a je pravda že spasování například blinkrů nebylo nic moc...Ale v motorovém prostoru jsem si nevšiml ničeho neobvyklého. Ale nejsem mechanik:-(( Potřeboval bych v sobotu někoho kdo tomu trošku rozumí...kdyby se tu našel někdo z okolí Mělníka, bylo by to super:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Mechanika s sebou!! Já kupoval před 3 týdny a zainvestoval jsem už asi 6000.. Po týdnu mi odešla střední část výfuku - což se může stát, je to staré auto, ok beru. Měnili rovnou i zadní díl, protože ten by toho prý už taky moc nedal - taky beru, díval jsem se na ni při koupi, že je takový poslepovaná ok, beru.. No a teď mi v první části výfuku začal rezonovat vlnovec :lool: Což je 400,-Kč plus chvíle práce - je to staré auto, ok, beru. Jenže v servise mi když na to koukli tak zjistili, že plech co se zespodu normálně šroubuje, tak je přivařený k ?rámu? takže to budou muset místo pouhého odmontování celé odříznout a práce na půl dne, navíc trochu olejuje ale konkrétně se zjistí co až to sundají.. Plus když jsem strhl lízátko a trochu si pod to lehal abych to tam dal, tak jsem zjistil popraskaný přední nárazník, cosi lehce ohnutého a plast za nárazníkem křaplý atd.. Líbila se mi ale od koupě se divím a divím, hlavně ale že motorově pořád šlape.. Takže mechanika s sebou a nejlépe domluvit někde rampu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Rikam, ze vam prodam moji. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobilms Odesláno Květen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Rikam, ze vam prodam moji. :) Tak dejte nějaké foto a info.....Já tady nic nedohledal... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 když vidím jak píše , tak bych se bál něco koupit , ani já takle blbě nepíšu " i y " 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Tak dejte nějaké foto a info.....Já tady nic nedohledal... :D Ma ale pro vetsinu kupujicich dost km. :) Ale klidne poslu info i s fotkama po SZ, az se dostanu na rychly internet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 A poradil bych ti objet si pár kousků, já na vůz spěchal což byla chyba a pořádně jsem se neporozhlédnul Nechci "nahrávat" houmikovi ale na km bych příliš nehleděl, raději vzít jeté auto s dlouhým seznamem co na něm bylo poslední dobou uděláno než málo jeté a "zachovalé". Třeba teď jsem dospěl k názoru, že i ty stěrače jsou na té mé "nové" Octávii už nějakou dobu. Je to blbost, 2-3 stovky ale člověk to musí řešit. Minulý majitel najezdil za 4 roky 30 000 km, což mi přijde málo a pak mi z toho vyplývá, auto sice příliš "neojel" ale také na něm dělal evidentně jen ty nezbytně nutné opravy.. Pro příště jsem chytřejší, tobě šťastnou ruku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 manželka za 5 let najela s novým autem 15tis. km :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 U Houmíkova auta bych se nabál ani jeho šíléných kilometrů. Když si pročteš jeho vlákno tak zjistíš skoro kompletní historii. Píše tam pomalu o každém "vyměněném šroubečku v palubce". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 (upraveno) Tema jsem nechal smazat. edit: Dal jsem ale inzerat. Upraveno Květen 19, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 Smůla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 TDIčko za 65 000,- bude prostě buračka, stočenka a zhuntovanka - případně vše dokupy Jak bylo řečeno-airbag nevylítne při takovém ťukanci, ale je fakt, že může. Nicméně pokud to byl ťukanec, tak by mělo být slícování blatníků perfektní a bezproblémové. Pokud je to hnutý víc, tak je to vidět. Navíc i spára mezi kapotou a blatníkem není podle fotky stejnoměrná. To byla slušná rána 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.