Přejít na obsah

Tak v sobotu si jedu pro tuhle krasavici:-)

mobilms

Doporučené příspěvky

Tak jem snad konečně našel. V sobotu si jedu pro tuhle krasavici. Snad to tedy klapne a konečně budu plnohodnotným členem.

Popis inzerátu kdyby chtěl někdo koment:-))

prodám škoda octavia 1.9TDI81KW nové turbo ,obutí,rok výroby 2001,6 měsíc,byla nabouraná na tažnou kouly při rozjezdu v malé rychlosti vše vyměněné opravené ,ale bohužel vilítli i begi palubka viměněná ale dávaná už bez pytle jinak auto ve velmi dobrém stavu najeto 245000km bližší info po tel.[

jinak cenovka by měla být kolem 65-70tis Kč.

Tak držte palce a jinak za věcné poznatky a rady budu rád:-)

post-20765-0-91598300-1337284892_thumb.jpg

post-20765-0-07181300-1337284899_thumb.jpg

post-20765-0-05325100-1337284905_thumb.jpg

post-20765-0-12940500-1337284911_thumb.jpg

post-20765-0-21696100-1337284921_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nechci tě strašit, ale bagy nevylítnou při rozjezdu v malé rychlosti a najetí na kouli. Na aktivaci bagů musí být už velmi slušné přetížení, takže pořádně prohlédni nosníky, "A" sloupky aby to nebyl slepenec....

Ono teď koukám na ty fotky, je tam houby vidět v tomhle rozlišení, ale sloupek u řidiče a blatník je docela hustá spára... Nevím neřeším cenu, třeba je za ty prachy OK, jen aby si nebyl potom nešťastný, že máš přinejlepším čtyřstopé auto

Odkaz ke komentáři

Nechci tě strašit, ale bagy nevylítnou při rozjezdu v malé rychlosti a najetí na kouli. Na aktivaci bagů musí být už velmi slušné přetížení, takže pořádně prohlédni nosníky, "A" sloupky aby to nebyl slepenec....

Ono teď koukám na ty fotky, je tam houby vidět v tomhle rozlišení, ale sloupek u řidiče a blatník je docela hustá spára... Nevím neřeším cenu, třeba je za ty prachy OK, jen aby si nebyl potom nešťastný, že máš přinejlepším čtyřstopé auto

To máš asi pravdu, je pravda, že mi to taky nepřišlo zrovna moc reálné...ale byl jsem se na ní včera podívat(jen zatím letmo z prace) a je pravda že spasování například blinkrů nebylo nic moc...Ale v motorovém prostoru jsem si nevšiml ničeho neobvyklého. Ale nejsem mechanik:-(( Potřeboval bych v sobotu někoho kdo tomu trošku rozumí...kdyby se tu našel někdo z okolí Mělníka, bylo by to super:-)))

Odkaz ke komentáři

Mechanika s sebou!! Já kupoval před 3 týdny a zainvestoval jsem už asi 6000.. Po týdnu mi odešla střední část výfuku - což se může stát, je to staré auto, ok beru. Měnili rovnou i zadní díl, protože ten by toho prý už taky moc nedal - taky beru, díval jsem se na ni při koupi, že je takový poslepovaná ok, beru.. No a teď mi v první části výfuku začal rezonovat vlnovec :lool: Což je 400,-Kč plus chvíle práce - je to staré auto, ok, beru. Jenže v servise mi když na to koukli tak zjistili, že plech co se zespodu normálně šroubuje, tak je přivařený k ?rámu? takže to budou muset místo pouhého odmontování celé odříznout a práce na půl dne, navíc trochu olejuje ale konkrétně se zjistí co až to sundají.. Plus když jsem strhl lízátko a trochu si pod to lehal abych to tam dal, tak jsem zjistil popraskaný přední nárazník, cosi lehce ohnutého a plast za nárazníkem křaplý atd..

Líbila se mi ale od koupě se divím a divím, hlavně ale že motorově pořád šlape..

Takže mechanika s sebou a nejlépe domluvit někde rampu ;)

Odkaz ke komentáři

A poradil bych ti objet si pár kousků, já na vůz spěchal což byla chyba a pořádně jsem se neporozhlédnul :wallbash: Nechci "nahrávat" houmikovi ale na km bych příliš nehleděl, raději vzít jeté auto s dlouhým seznamem co na něm bylo poslední dobou uděláno než málo jeté a "zachovalé".

Třeba teď jsem dospěl k názoru, že i ty stěrače jsou na té mé "nové" Octávii už nějakou dobu. Je to blbost, 2-3 stovky ale člověk to musí řešit. Minulý majitel najezdil za 4 roky 30 000 km, což mi přijde málo a pak mi z toho vyplývá, auto sice příliš "neojel" ale také na něm dělal evidentně jen ty nezbytně nutné opravy..

Pro příště jsem chytřejší, tobě šťastnou ruku ;)

Odkaz ke komentáři

TDIčko za 65 000,- bude prostě buračka, stočenka a zhuntovanka - případně vše dokupy

Jak bylo řečeno-airbag nevylítne při takovém ťukanci, ale je fakt, že může. Nicméně pokud to byl ťukanec, tak by mělo být slícování blatníků perfektní a bezproblémové. Pokud je to hnutý víc, tak je to vidět.

Navíc i spára mezi kapotou a blatníkem není podle fotky stejnoměrná.

To byla slušná rána :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...