Ráďa Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 prosím o návod jak vložit kod do orig.autorádia škoda octavia 1.Kod samozřejmě znám,ale nevím postup dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
woller Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Tak například kod bude 9999....jak zapneš rádio jsou tam 0000, První nula znamená tlačítko 1, druhá nula znamená tlačítko 2 atd..Budeš postupně mačkat na ty tlačitka až si navolíš svůj kod tedy můj příklad budu mačka všechny tlačítka postupně až se objeví číslo 9 a potvrdíš to přidržením tlačítka >> a hraješ, kdyby byla chyba tak mě opravte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sensej Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 Tak,tak. Az na to, ze je tam myslim na pociatku 1000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ráďa Odesláno Květen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 jo jenže po zapnutí se tam objeví safe 2 a můžu mačkat co chci nic jinýho žádný čísla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 Tak jsi 2x zadal špatnej kód, musíš čekat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kenet Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 musíš zapnout klíček a radio na hoďku ono se odblokuje a pak dáš ten kod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastibicek Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Panove jak zjistim kod na orig.radio symphony kdyz budu menit baterku.Ve skodovce mi ho mozna reknou ale jeste jsem se neptal.diky za nazory Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radegast Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Buď máš k rádiu přiveden i drát K-Line (pin č. 3 černého ISO konektoru, šedo-bílý drát) a kód rádia je tak uložen i v budíkách a po připojení baterky a zapnutí rádia si kód zpátky načte. Bez vyndávání rádia to poznáš tak, že se VAG-em k rádiu připojíš. Jinak vyndat rádio a kouknout. Taky je možnost, že už někdo před Tebou toto absolvoval a kód si fixem poznamenal někde na tělo rádia. Vyndej rádio a koukni se. Jinak jsou odborníci, kteří jej za cca 300-500 Kč z rádia vyčtou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.