Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Mockrát děkuji :) ze začátku jsem se také bál jak to dopadně to auto. Hlavně když jsem měl kola vyleštěná a měli přijít do oranžové a jak byli zalepené, tak jsem byl rozklepanej jak jsem blbej, že to je na prd...pak se odkrylo to leštěné a paráda. Tedk už je to s oranžovou konečné a ladí se už jen maličkosti, takže auto je hotovo :)....už ještě poladit výšku auta :D :lol:

Odkaz ke komentáři

Další 2 novinky jsou již objednané a v příštím týdnu se vyzvednou :rolleyes: což znamená, že mi konečně v autě poběží plnohodnotně DVD a budu ho moct stělovat na rádiu + objednaný jistič a tak si mohu vypnout hudbu od napětí přímo z auta. Takové maličkosti a stojí to takových peněz :wallbash: hlavně kabel na rádio ALPINE ale budu již hudebně vybaven na ŠKODAHOME v Praze :rolleyes:

post-19884-0-96240200-1369392812_thumb.jpgpost-19884-0-16379000-1369392814_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Gombi: ted to ještě složit dohromady :D to bude celkem také fuška aby vše fungovalo jak má :wallbash:

Dom: Jo z 90% jedu. Ještě uvidíme podle počasí ale chci tam jet a zkusit třeba něco přivést :D :lol: ...jede semnou i gombi ;)

Jinak jsem s kamarádem vytvořil dokumentární video o přestavbě mého auta od koupy a jak prošlo první evolucí a druhou :) :wub:

Odkaz ke komentáři

Jojo už té oranžové by bylo moc, už takhle jí je tam dost a tak to nechci přeplácat.....No upřímně už je to dost...škrtám hodně plechem ale dá se s tím jezdit , tak to vidím na ještě větší snížení :)...ted oproti sérii předfaceliftu na pružinách Sachs co se dávali (jsou o něco vyvýšené) tak jsme to měřili s gombim a vpředu je to 125mm a vzadu 140mm :lol: ....ono se to nezdá. Samotného mě to překvapilo, počítal jsem tak snížení 100mm

Odkaz ke komentáři

smog: ty pružiny byli snížení -60/60mm ale nefungovalo to na sériových tlumičích.

Dom: Měli jsme tam octávii, přestě ten předfacelift jako byla moje a meřili jsme to od země k nejvyššímu místu u blatníků jak vpředu tak vzadu a to auto bylo vysoký 74 cm vzadu já mám 60cm a vpředu 72,5cm a já jsem též vpředu 60cm. Má stejné pružiny jako jsem měl já Sachs a ty jsou ještě vyvýšené u předfaceliftu na určitých verzích. Tyto pružiny má i gombi na sériových tlumičích a auto je ještě výše než obyčejná octa. Řešený stabík u mě není ale ležím na poloose a ted se bude dávat pryč a příjde tam nový

Odkaz ke komentáři

Já jsem to také nevěděl. Byla tam právě přesnej typ co jsem měl já před přestavbou a tak jsem to měřil jak u ní, tak u sebe a vyšli tyhle čísla. Má stejný sériový podvozek co jsem měl já a také mi to přišlo jako naprostá blbost ale když jsem to změřil po 3, tak jsem si řekl, že tomu asi tam bude. Pak jsem se dozvěděl že ty Sachs jsou o něco výš než uplně sériové obyčejné co se dávali. Ale oproti originálu co jsem měl je toto snížení. Kdybych to nezměřil, tak bych to sem nepsal :)

Odkaz ke komentáři

Oni právě jsou vyvýšenější než obyčejné ale o kolik přesně nevím. Já je mám doma také a vím, že jsem byl vejš neř obyčejná octa kámoše a nevěděli jsme proč to a tak jsme to tenkrát sváděli, že mám předfacelift. Ale oproti tomuto sériovému podvozku co jsem na autě měl jsem níž o tyhle hodnoty :) takže o ty 3cm budou asi vyšší :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...