Závy Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 To by přece nemohl jezdit, to přece nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Gratulace Jéňo Nejlepší je strana 21 úplně dole ten text pod autem :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Děkuji chlapci, sám z toho mám radost některé hlášky jsou tam dobré a i překlepy se najdou, jak našel Zavy ;) ale celý článek se mi velmi líbí. .....bez kol se nedá jezdit a snad se to sníží ještě víc na další rok....uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Překlepy :D Nemysli si, že jsem hledal chybičky prostě mi to brnklo do oka ten průměr výfuku... Jinak fakt uznávám, že jsi se tam dostal a dokonce jsou tam moc hezké fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 velká gratulace Hanzi, zasloužil sis to, udělal si obrovský kus práce na autě a tohle je podle mě luxusní odměna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Gratulka pane ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 (upraveno) Moc pěkný taky už ho mám. Jen škoda že tam okta není jako plakát. Upraveno Listopad 28, 2013 uživatelem sordo99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Je pravda, že ten výfuk tam má překlep u fotky ale jinak to je celkem dobré, já jsem velmi spokojený s článkem spíše nadšený. Moc děkuji chlapy, sám jsem za to hodně rád doufám že v další a již poslední evoluci co jsem se rozhodl bude zase na co koukat a znovu se s Vládou dohodnu na focení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 No jako zítra ho snad budou mít u Nás, jinak jak jsi psal že se těšíš i na muj výsledek tak od teďka ti neřeknu co kde kdy jak :) jen maličkostí, pak ti pošlu asi 50 fotek a to si projedeš od začátku do konce... překvapení musí bejt :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Tak gratuluji k članku v časáku snad jjednou budu take někde :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Smogy, tak to jsem zvědavej co nakonec ještě dovymyslíš Lupe, není problém někde být si myslím, určitě né s tvou krasavicí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Taky si myslím, že Lupino by neměl problém se tam dostat s jeho károu Vždyť to je obdivuhodné co udělal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 jooo jen by se musel prihlasit... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Přesně Zavy ;) jinak jak píše Spooky, možnost je jim napsat a zkusit zda tě vyberou. Ale někdy se stane, že se dohodneš a pak z ničeho nic se neozývají vůbec ;) já takový problém naštěstí neměl, byl jsem v kontaktu s šéfredaktorem a maximální spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Pěkný Jendo! Hezkej článek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Myslím ze tam berou úplně všechny :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Kupodivu ne :D už mi psalo pár lidí, že ač se domlouvali, tak jim z toho sešlo. Ale někdy ty auta tam stojí za prd a nechápu, že někoho nevzali. Myslím si, že každej se určitě dočká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 stačí zavolat tomu šef redaktorovi - 603539620 berou jakoby všechny, ale nemají čas se hned každému ozvat nu... tak bych zkusil napsat maila a pak normál zavolat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Kluci potřebuju radu 1.věc - zde je fotka z 2h jízdy a venku bylo 4,5C a auto se mi sotva ohřálo na 1/4 co by to mohlo být? Je možnost i špatný poměr destilované vody a té nemrznoucí vody v chladiči? (omlouvám se za kvalitu fotky, foceno za jízdy v praze :( )....já typuju termostat ale auto normálně topí jak zběsilý 2. věc - padání do nouzáku :(. Cesta v pohodě jedu si 100km/h a vjedu na dálnici, zařazenou 5 a začnu přidávat a při 120km/h mi auto spadne do nouzáku a netáhne :( za cestu do CB se mi to stalo 2x, vždy když jsem najel na dálnici za Litoměřicema a za Prahou :( Dnes jen jednou, když jsem u Mirošovic před Prahou vjel znovu na dálnici :/.....párkrát se mi to stalo i minulou zimu a v létě ani jednou a začlo přituhovat a zase .....poradte příčiny a opravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 teplotu bych asi ten termostat nebo nějaké teplotní čidlo spíš, když říkáš že to topí..a ten nouzák asi regulace na turbu, máš 81kw že? zkus to na trojku někde pořádně osolit od 2 tisíc až do omezovače, jestli ti to padne do nouzáku, tak na 95% regulace na turbu, takže tuším turbo ven a vyčistit regulaci a něco se psalo i o vypodložení aby to nedělalo bordel, ale to ti určitě poradí zkušenější, já jen radím co jsem se dočetl...hlavně doufám že se to vyřeší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 No vidíš čidlo mě nenapdalo ;)....právě že topí bez problému a docela i rychle.....a to turbo to jde mimo mě právě, až tak se v tom zatím nevyznám. Dělalo to občas i minulou zimu a léto bez jediného problému. Jojo mám 81kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 1 ahoj jo presne tak jak pise kolega.po napichnuti diagnostiky zjistis spatne teplotni cidlo. 2 je to zatuhla regulace turba.sundas vycistis a za par stovek km se znova zanese a zatuhne.to 81kw delaji.reseni muze bejt ubrouseni ci vyrobeni podlozek.pokud budes patrat i na jinejch strankach treba DP tam je toho vice jak na to a jake muze bejt reseni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Super, děkuji příteli :) hned jsem hledal co a jak a vím, že po vyčištění zvednout o 0,1mm ještě nějak najít jak se to rozebere, vyčistí a jak vypodložit :) Mimochodem jednu věc jsem zapomněl a to je pozitivní. Tedy pro mě :D a to jak někteří z vás četli článek, tak v posledním odstavci šéfredaktor píše, že vážně uvažuje, že mi nabídne pracovní místo redaktora. Opravdu nabídka přišla a detaily budeme spolu vyjednávat na jaře musím říct, že jsem ohromně potěšen , takže možná se stane, že právě já vám přijedu nafotit octu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Blahopřeji Jeníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Děkuji kamaráde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Taky blahopřeju , práce redaktora může být hodně zajímavá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Nojo to bude pan redaktor velkej dotykovej telefon , barevná kožená peněženka , to už ti asi nebudem dost dobrý . :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Konny: Děkuji :) věřím v to, že to bude zajímavá práce, hlavně to bude něco s auty a něco co mě bude dost bavit takže pořád budu zahrnutý do dění úprav a to mi vyhovuje Dodo36: Zase takové to u mě nebude nebude žádný nosánek nahoru a určitě nezavrhnu své kamarády a přátelé od octaviaclubu, jelikož se mi v Žamberku hrozně líbilo mezi těmi lidmi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Tak ti tedy taky gratuluji! Jen aby nebylo podezrely,kdyz pak budou cisla plny oktavek... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 no a je po članku v časáku mě tam vubec nevezme :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.