sm0g Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Mé auto je viděno už max na FB :P tady nedám už ani černou fotku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Já na Fb mám také fota....ale ty dávám i sem.....uvidíme jak se to bude vyvíjet a kam nakonec budu dávat fota...ale tady to tedka běží dobře v tom mém topicu ač někdy mi to příjde, že si povídám sám pro sebe a fotky si tu jen nahrávám abych je někde měl zálohované a nikdo neokomentí ale i tak....pořád se to zlepšuje a baví mě tu vždy o něčem diskutovat....tak uvidíme jak to bude dál :D abych nemusel mazat topic z nudy jako ostatní členové co znám ;) Jinač na FB jsem viděl zatím jen foto tedka kol :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Možná o víkendu něco přibude, ale pokuď se povede kufr a motorák tak to nikdo neuvidí ani tady ani na FB :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 No tak to je pak těžký, že nebude nikdo nic vědět a tak se nezajímají o auto ;) nevidí průběžnou nebo odvedenou práci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Jelikož vyzvednutí octavy se znovu oddaluje, kvůli vytvrdnuté laku a následnému vyleštění až někdy na středu :( tak aby jste neřekli, že se flákám, když nemám auto, tak zde další maličkost s detaily ale potřebná ;) .Jen to jde pomalu, spíše je to skupování dílů páč mě ve čtvrtek čekají druhý státnice :( až bude octa, tak budu od rána do večera v garáži makat ;)...chci jí stihnout poskládat do 5 dnů (bez kol)Kdo uhodne co se s nima dělo :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Vypadá to na vydlubaný vnější kroužek a 4 kruhy:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Tak jinak Martas :D ...má chyba......kdo uhodne jak dopadnou po úpravě a jaká úprava na nich bude provedena :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Vyleštěno ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Na plastu asi moc nevyleští hele :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Tak pochromovat nebo nevím.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 (upraveno) Byla to jedna z možností je nechat pochromovat :).....ale u plastu chtějí 350kč za decimetr 2 a na to určitě nemám :(..... tak jsme s přítelkyní vzali chromovou folii co jsem měl a prostě jí přes to natáhly. Vypadá to senzačně a jsem děsně spokojený, páč je to pokus za 200,- a udělali jsme všechny 4....jen hold je to folie a vypadá to z blízka jak pomeranč, fotky jsou foceny z blízka ale jakmile to člověk má kousek dál, tak je to pohoda Zde foto úpravy se kterou mi má drahá polovička pomáhala ;) nebýt jí, tak sám 100% nenatáhnu...potřeboval jsem nahřejvat a já sám bojoval s držením pokličky a natahováním folie :) Vaše názory? Líbí se vám má nová úprava OEM pokliček :P....takto asi zůstanou ač mám ještě zlatý chrom a přemýšlel jsem tím udělat znak a rámeček kolem pokličky :) Upraveno Březen 1, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Vypadá to moc dobře! Opravdu pěkná práce.;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Vice mene sem to trefil.. vypada to luxusne a přitule má šikovný ruce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Dobre ty :) zas jedna s piplavejch praci co nas rad :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 ta tvoje žena je šikovná , přivez jí potřebuji pošolichat motor . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 (upraveno) Jojo baví mě i taková práce ale musí být výsledek. Piplačka to byla neskutečná ale zase o jeden detail na auto navíc. Je šikovná B) a byl to jeji nápad, že mi pomůže abych to mohl natáhnout. A tak mohla odmastit pokličky a nahřívat mi fólii :-) Upraveno Březen 1, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Taky bych chtěl aby mi přítelkyně pomáhala :D Máš to opravdu parádní, klobouk dolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Hanzi fakt pecka to vypada jakoo... jsi vychytal!!! ;-) :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Díky kluci je super slyšet chválu i na takovou maličkost ač to byla celkem piplajdaJinak zprávy o octě -> lak je vytvrdlý a právě se brousí. Vyzvednutí mělo být jako poslední termín v úterý-středu ale bojím se, že to nestihne vyleštit ten lak a tak to asi odkložím až na 7.3 :( už jsem z toho nervózní páč mi dal alespon 3 fotky z laku, vše dodá po vyzvednutí, abych to měl jako překvápko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Těším se jak malej co ti z toho vyleze :) To už vydržíš do pátku! Hlavně ať ti vyjde ta škola a pak to rozjeď kámo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 přesně tak, hlavně ať ti výjde škola a pak budeš mít čistou hlavu a čas na auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Tak jak řikaj všichni hodně štestí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 covece tak jsem to cele prolitnul a musim teda rict, ze pecka! jenom takova otazecka. co mas za podvozek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Jéňa má FK-áčko stejně jako já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Děkuji kluci...snad se to povede a mé poslední učení nepříjde v niveč :D...hlavně takhle hodně se opravdu učím poprvé a mám z toho vítr...njn ale někdy ty státnice museli přijít.Ano mám FK automotive Street a přesně snad stage 3...a jsem nad míru spokojený ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Kamo skolu dej na prvni misto a uvidis ze te pak bude auto bavit 10x vic az budes mit po statnicich :) Podobne jsem to mel letos po zimnim semestru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Souhlasím s Pítrsem,škola je na 1.Místě.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 To já jí tam i mám ale bohužel mi to učení moc nejde. Nikdy jsem nebyl ten co by se učil :D a tak ted se fakt že šrotím od rána do večera už asi týden a prostě si nic nepamatuju a tak doufám, že to zvládnu a budou dobré otázky at nemusím jít na nový termín a budu v klidu až si budu vyzvedávat octu, že už se učit nemusím a jen udělám bakalářku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 a jak to mate s mistem na predku mezi matkou stelovaku a kolem? pac u TA Technix to proste nejak extra polozit nejde. leda na 195/65/15... covece skolu je potreba nehrotit. ja jsem se ucil jako kokot a stejne me vydusil borec, co jsem mu hraval na prednaskach piskvorky :D a ti, co na to srali z vysoka odesli v klidku a v pohodicce... Souhlasím s Pítrsem,škoda je na 1.Místě.. :) souhlas :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Tak je to kluci zamnou. Napsáno a jen doufám, že to min. na E bude stačit :-)...otázky nic moc ale i tak jsem.na ne dokázal odpovědět. .. takže zítra směr sever čech a o víkendu už bych měl jet pro octu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.