Hans26 Odesláno Duben 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Měl a pořád je má ;-)...ja sehnal za super cenu :-) a tak jsem neváhal ač jsem měl v merku mnoho dalších :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Nakej kanál se ti tam valí... Kola super ale hrozný užovky :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Přesně jak říkáš....jsou to super kolesa, pěkný všechno ...jen úzky :( to je jejich jediná vada, páč 7,5J je málo....slušelo by jím tak 8J vpředu a vzadu 8,5J, nic by tím určitě nepokazili :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Ale jinak pěkný kolečka Jéňo, i se mi na nich ten "chrom" docela líbí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 (upraveno) Taky se mi hrozně líbí hlavně jak jsou leštěný, či po vašem "chromový" :D dneska jsem je omyl věcma od megu, šampon -> detailer -> vosk a už na ně chvilku nešáhnu :D Zde dávám nějakou menší sbírku za těch pár dní co se na nich makalo :P Začneme kdy byli ještě na těch balónech :D a konec, kdy jsou již na nich pokličky a už to jsou konečně lásky jaký jsem si přesně představoval už jen mít auto a šup tam s nima....Na 225/40 Na 215/35 A taky již mám dosti mikrovláken abych mohl každé popsat na jednu část auta :D a na jeden přípravek B) Upraveno Duben 11, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 co presne to mas za pneu ? kola vypadaj luxusne ale ta tvrdost to bude krasny na nasich silnicich tech 35 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Kuci tak me tu nedeli dejte vedet...Klidme muzete do sekce jizni cechy,at je to na ocich a treba by dorazily aj dalsi ;) Ta slecna co s nou bydlim teda prudi ze chce v nedeli odpo na bowling,ale treba bych to nejak vyresil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 (upraveno) Přesný pneu je 215/35 r18 84W XL ... značka sunny sn3970 :) :D ta slečna co sňu bydlím hustě spooky....napíšu to i tam :) a budeme jen rádi, když se nás sejde více, ač jsem nechtěl odtajnovat octu ještě ale co :D Upraveno Duben 11, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Nááádheraaa !!! Je to skvělý kámo. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Tý jo :o Bomba kola Jéňo. Už se těším až sem hodíš fotku,jak vypadají na autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Díky kluci, já se těším také až bude fotka s koly na autě :D...a věřím, že leštěné kola k té barvě pásnou jak prd :P...hlavně už se těším až tu moji plechovečku stočím dolu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 (upraveno) Tak aby toho nebylo málo, tak dneska také auto není. :-( :-( Jakoby to tušení ze včerejška nebylo reálné. Takto vydeptanej jsem dlouho nebyl. :-( :-( Opravdu mě to z upravování aut vyléčilo a je to opravdu naposledy co auto dělám. V zimě bude na prodej jako celek, popřípadě se da do série a prodá. Potom jsem na plno rozhodnut o VW Touran, kde dam jen kola a lehký pružiny a již no stres....pač peníze budou muset jít potom taky jinám než do auta....své jsem si už užil :-) Upraveno Duben 12, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Duben 12, 2014 Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 Teeeda, u tebe nervy pracujou fest teda. Prece to nedelas jen pro to, abys to na zimu prodal. Vydrz, a ono se ti to vrati v dobrem na hodne dlouho. Kdyz neco delas poradne, vzdy to za to stoji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 12, 2014 Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 přesně tak Jeňo, vydrž, jak ji budeš mít hotovou a budeš se v ní vozit a lidi kolem cesty na tebe budou ukazovat palec nahoru, tak si ji určitě necháš ! Byla by to velká škoda to po veškeré té dřině prodat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 12, 2014 Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 Jéňo neblázni !! Takovou TOP Octu nemá jen tak někdo a ty bys jí prodal jen tak ? :O Když všechno stálo tolik času/peněz. Lidé se musí za takovou Octu otáčet. :) a k tomu ty kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 (upraveno) BerryRS: Jo to pracujou :/ jsem zvyklej, že s octou mi nikdy nešlo nic pomalu v klidu ale že se vždy něco kazilo, stresovali jsme se s tím apod...ale bohužel to co je ted, je opravdu i na mě už hardcore ač mám nervy z oceli a jen tak něco mě nerozhází. Bohužel musím si počkat a uvidíme v sezoně, jak to nakonec s octou dopadne, jak budu spokojený a jak se bude líbit lidem, porotcům apod :D košin: Když lidi budou ukazovat ten palec nahoru, tak mě to potěší, kvůli tomu to dělám ale chci s ní i něco vyhrát....i to bude rozhodující ohedně prodeje. Vím, že je to blbost jí dát pryč ale jsem rozhodnutý, že když nepůjde tuto zimu, vydrží ještě léto 2015 a pak se prodá 100% :) do 2 let odejde majiteli co o ní snad bude pečovat jako já do ted a dopřávat jí to nej :) Zavodnik: To stálo hromadu prachů...až je to fakt nechutné, když jsem se díky fakturám které si za každou blbost schovávám :D a celkem je mi těch peněz i líto víš...ale musí se jít dál. Jsou i lepší octávky než kdy bude moje...brzy bude na čase pověsit nářadí na hřebíček :)...ale tuto sezonu odjezdí určo semnou :) Upraveno Duben 13, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 To mi připomíná mě samotného, když jsem prozřel a skončil s autem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Na muj vkus mají moc chrómu ale jsou to slušný dělal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 (upraveno) Hynek: Jo je to takové podobné jako u tebe, hold člověk zjistí jakou hroznou částku do auta dal a uvědomí si, že školní léta utíkají a bude se muset pomalu soustředit na hledání bydlení třeba apod...takže i proto končím, páč nejdříve práce a bydlení a pak možná někdy příjde i čas a finance na toto ale myslím si, že už ne :)...hold to se stává a jsou důležitější věci než auto ač divný, že to říkám asi zrovna já Svačinkář: Nejsou chromové chlape :D vy mě s tím budete zlobit pořád Upraveno Duben 13, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Wau pěkná kola si se zbláznil prodat octu v zimě, máš vní tolik peněz práce to už se ti nevrátí ani když prodáš , vratí ti to jenom octa kerá ti bude dlouho sloužit a hlvně věrná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 HANS : jsem rád že sem tě poznal..Ps: jsi první z OC koho znam osobně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 ciimaa: Děkuji, je pravda že se to nevrátí ale uvidíme co nakonec bude ale pokud zůstane octa na dva roky, tak už do ní nepůjde ani koruna v sekci úpravy :)MirajZz: Já jsem tě taky rád poznal, Přesný pohodář a fajn člověk jak na OC, tak osobně :)....jsem též potěšen, že jsem měl tu čest ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Az to budes mit poskladany, pojizdny a budes na Litomericku tak se prijedu rad s kamosem podivat a pokecat. Jsme z TP ale do Litaku Litame kazdou chvily. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 To není žádný problém. Jak budu mít auto a budu mit nějak složeno aby ti vypadalo, tak se domluvíme a dáme někde pokec ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Tak dneska dorazil balíček s náhradním spínačem na světla. Předchozí zlobil a nesvítila mi kvůli tomu palubka :-/...sehnat předFL spínač je porod. Trvalo mi to měsíc něco. ..již je doma Jinak mě doma přítelkyně nazvala úchylem, když viděla všechny mé nové mikrovlákna, který jsem každé zvlášť popsal na co budou. Mam jich jen 12 + 4x bavlnu :-P :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Sakra, to mi připomnělo (teď nevím kde to bylo) ručníky popsaný - na obličej a na pr.del. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Hans: Proc porod.Mam tu jeden nekde vyhozenej,stacilo napsat ze shanis... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Tome nedráždi ho :D On to tu psal, že ho schání jak hloupej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Zavy:Tak jsem to asi nekde prehlidl...Vunec o tom nevim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 To je jasný. Nemůže to tu člověk sledovat pořád jak blázen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.