Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

MiraPros: :lol: jo i to je možné...mám foto mé výbavičky, něco již mám v autě něco tu a další se budou objednávat :rolleyes:

Spooky: To mi ani neříkej :wallbash: ...otravoval jsem sadeho, košina, vladese apod zda se jim to doma někde neválí, volal jsem všude po vrakáčích a měli jen na FL :wallbash:
Prostě, když mě se něco sere, tak dlouho a pořádně :unsure::wallbash:

Zde foto mé detailerové taštičky :D další kosmetiku mám už v autě a ještě je v plánu alespon 4-5 přípravků zakoupit :lol:

post-19884-0-79171600-1397814605_thumb.jpgpost-19884-0-16214600-1397814621_thumb.jpgpost-19884-0-81171600-1397814665_thumb.jpgpost-19884-0-03268200-1397814693_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

MiraPros: :lol: jo i to je možné...mám foto mé výbavičky, něco již mám v autě něco tu a další se budou objednávat :rolleyes:

Spooky: To mi ani neříkej :wallbash: ...otravoval jsem sadeho, košina, vladese apod zda se jim to doma někde neválí, volal jsem všude po vrakáčích a měli jen na FL :wallbash:

Prostě, když mě se něco sere, tak dlouho a pořádně :unsure::wallbash:

Zde foto mé detailerové taštičky :D další kosmetiku mám už v autě a ještě je v plánu alespon 4-5 přípravků zakoupit :lol:

attachicon.gif20140413_112520.jpgattachicon.gif20140413_112541.jpgattachicon.gif20140413_112607.jpgattachicon.gif20140413_112613.jpg

Jéňo ty jsi ale puntičkář ! :D pěkně popsané ! :D

Odkaz ke komentáři

Lionel: Vid...alespoň je v tom přehled ale každý z kámošů, že jsem dobrý pacient :D

Mára..00: Neboj, budu to nechávat doma jen, když se pojede koupat holka, tak to budu brát :D....v kufru na to nebude moc místa :P ač auto bude stát přes dny, kdy nebude jezdit v dílně a tam je kláda v létě jak svině

Martin_TDi: Jo to se byla taky podívat jak voskuju kola, aby omrkla jak vypadají po trochy péče a pak jak jsem umejval jedno mikrovlákno a balvnu v umyvadle, tak se začla smát na celej byt, že to není možný co proto auto neudělám :D :lol:

Spooky1: to ne no, v tomhle máš naprostou pravdu :wacko:

cubecnik a DanTe: Kluci vím, že by se měli trhat ;) čtu v detailing kroužku od té doby co jsem byl naposledy na Žamberku a rozhodl jsem se pro nový lak.... jen takhle mám přehled a já když meju auto, tak se dávám vždy na vše bacha....takhle bych to neměl jak rozlišit nemít tam ty lístečky :)

Závodník: To víš to musí být, krásně přehled na co všechno je a co na tu utěrku patří :lol: jsem rád, že se to líbí, mě totiž také ač se mi každý směje....to ještě není všechno :smich: ...potřebný kyblík mám, další věci na motor, pneu apod a věšáček kde zavěsím za 5 dveře, pro mokré mikrovlákna, aby mi to nekapalo nijak na auto a nemusel to mít uvnitř :lol::smich:

Odkaz ke komentáři

Jak píše Cubecník odtrhat, jednou to ujede a budeš litovat, no Já to mám vyřešené jednoduše, alza mi poslal krabici takovou větší, doma jsem poskládal další krabice a nalepil do té velké takže tam mám přihrádky, z přebytku jsem udělal víčka které jsou popsané, jako, šampon a tam je šampon, rukavice, další je sušení a tam jsou dva ručníky a přibude 3tí :) atd, atd :D

Jen mě zarazil lísteček sušení laku... to tím malým mikrovláknem sušíš lak? Já mám 2x ručník 160x50 a to je jen na podběhy, prahy atd, pak bude takovej oranžovej z detailingu na střechu, kapotu a prostě vršek :D

Odkaz ke komentáři

Mam i tyto na sušení laku, objednal jsem si jich víc, tak proč nevyužít na nějaké malé prostory. A kdyby jsi si všiml, tak jsoh přehnuté tudíž tak malé nejsou ;-)... a v krabici bych to nechtěl mít...takhle mi to vyhovuje mnohem více. Kdykoliv si to vezmu a mohu na wapku umývat a vyndám jen brašničku a ne krabici :-D...

Jinak ja si to trhat nebudu. Při umývání jsem opatrný a člověk ma dávat bacha i u mýti auta ;-)...ještě se mi nestalo, že bych to podělal :-)

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Hoši já nevím jak Vy, ale Já myju auto doma, kam bych měl jezdit? Mám wapku doma, stundu a drhnu, na wapku jezdím v zimě a to pouze meju vodou když svítí slunko abych umyl sul... Já s tou krabicí nehodlám nikam jezdit, max mě napadlo že jí nastříkám nápisama DoDo Juice...

Maro sežer si co chceš, to mě nějak netrápí co si dáváš aby tě s tím nikdo nikde neviděl :)

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, jsem panelákovej klučina. Ale vyrustal jsem cele dětství na vesnici, takže jsem na všelijaký věci jako pole apod zvyklej....

No s předchozí výbavou, která činila šampon, sušení, leštění jsem byl na wapce cca hodinu a půl i s luxováním. A párkrát jsem si vyslechl pár slov :-D....ted to vidím každý pátek či sobotu nastejno ale bez luxování a detailerovani kanaldeklu :-P. Voskovat budu u přítelkyně na baráku, kdy to budu mít na celý den :-) pokud bude už! !!!

Ale vždy když je mi z toho auta na hovno, tak mam proto jednu maličkost :-D a to tohle :-D

8ady5uga.jpg

A aby toho nebylo málo tak jsme si s Márou dnes v detailing shopu objednali další maličkosti jako ručníky a něco málo od dodo juice :-)

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...