Hans26 Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 MiraPros: jo i to je možné...mám foto mé výbavičky, něco již mám v autě něco tu a další se budou objednávat Spooky: To mi ani neříkej ...otravoval jsem sadeho, košina, vladese apod zda se jim to doma někde neválí, volal jsem všude po vrakáčích a měli jen na FL Prostě, když mě se něco sere, tak dlouho a pořádně Zde foto mé detailerové taštičky :D další kosmetiku mám už v autě a ještě je v plánu alespon 4-5 přípravků zakoupit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Haha ty popisky si zabil :-D :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Hanz v žádným případě hlavně v autě nevož leštěnku,šampon ani vosk !!! tyhle produkty se mají udržovat v pokojovej teplotě.. :) .. Minulej rok jsem si tak zničil vosk i šampon.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Spíš nevož v autě aditiva jako já :D Jsem si špatně zašrouboval víčko, trošku mi vyteklo a ted je tam pěknej smrad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Pěkně to máš popsáno ! To mě má manželka taky za cvoka, jak si peru mikrovlákna osobně ..... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Hans: njn...kdyz se nedari tak ani ho*no nehori... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 První co má správný detailer udělat je urvat cedulky :D hrozí nebezpečí odření... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Jindra byl rychlejší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 MiraPros: jo i to je možné...mám foto mé výbavičky, něco již mám v autě něco tu a další se budou objednávat Spooky: To mi ani neříkej ...otravoval jsem sadeho, košina, vladese apod zda se jim to doma někde neválí, volal jsem všude po vrakáčích a měli jen na FL Prostě, když mě se něco sere, tak dlouho a pořádně Zde foto mé detailerové taštičky :D další kosmetiku mám už v autě a ještě je v plánu alespon 4-5 přípravků zakoupit 20140413_112520.jpg20140413_112541.jpg20140413_112607.jpg20140413_112613.jpg Jéňo ty jsi ale puntičkář ! :D pěkně popsané ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Lionel: Vid...alespoň je v tom přehled ale každý z kámošů, že jsem dobrý pacient :D Mára..00: Neboj, budu to nechávat doma jen, když se pojede koupat holka, tak to budu brát :D....v kufru na to nebude moc místa :P ač auto bude stát přes dny, kdy nebude jezdit v dílně a tam je kláda v létě jak svině Martin_TDi: Jo to se byla taky podívat jak voskuju kola, aby omrkla jak vypadají po trochy péče a pak jak jsem umejval jedno mikrovlákno a balvnu v umyvadle, tak se začla smát na celej byt, že to není možný co proto auto neudělám :D Spooky1: to ne no, v tomhle máš naprostou pravdu cubecnik a DanTe: Kluci vím, že by se měli trhat ;) čtu v detailing kroužku od té doby co jsem byl naposledy na Žamberku a rozhodl jsem se pro nový lak.... jen takhle mám přehled a já když meju auto, tak se dávám vždy na vše bacha....takhle bych to neměl jak rozlišit nemít tam ty lístečky :) Závodník: To víš to musí být, krásně přehled na co všechno je a co na tu utěrku patří jsem rád, že se to líbí, mě totiž také ač se mi každý směje....to ještě není všechno ...potřebný kyblík mám, další věci na motor, pneu apod a věšáček kde zavěsím za 5 dveře, pro mokré mikrovlákna, aby mi to nekapalo nijak na auto a nemusel to mít uvnitř 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Jak píše Cubecník odtrhat, jednou to ujede a budeš litovat, no Já to mám vyřešené jednoduše, alza mi poslal krabici takovou větší, doma jsem poskládal další krabice a nalepil do té velké takže tam mám přihrádky, z přebytku jsem udělal víčka které jsou popsané, jako, šampon a tam je šampon, rukavice, další je sušení a tam jsou dva ručníky a přibude 3tí :) atd, atd :D Jen mě zarazil lísteček sušení laku... to tím malým mikrovláknem sušíš lak? Já mám 2x ručník 160x50 a to je jen na podběhy, prahy atd, pak bude takovej oranžovej z detailingu na střechu, kapotu a prostě vršek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Jo tak to si Hans dělat nebude ;) On totiž určitě pozná rukavice od šampónu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 (upraveno) A oto tu vubec nejde viď? :lol:cos to zase vypotil za blbost :D Upraveno Duben 18, 2014 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 (upraveno) Mam i tyto na sušení laku, objednal jsem si jich víc, tak proč nevyužít na nějaké malé prostory. A kdyby jsi si všiml, tak jsoh přehnuté tudíž tak malé nejsou ;-)... a v krabici bych to nechtěl mít...takhle mi to vyhovuje mnohem více. Kdykoliv si to vezmu a mohu na wapku umývat a vyndám jen brašničku a ne krabici :-D... Jinak ja si to trhat nebudu. Při umývání jsem opatrný a člověk ma dávat bacha i u mýti auta ;-)...ještě se mi nestalo, že bych to podělal :-) Upraveno Duben 18, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Jo tak to si Hans dělat nebude ;) On totiž určitě pozná rukavice od šampónu :D :D :D :D :D :D :D :D :D her smog: Neni lepší si koupit nějakou tašku než,tu dělat ze sebe šaška s nějakou krabicí ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 (upraveno) NE NE Přijedu na wapku, vytáhnu brašnu s detailingem a meju.....smogy přijede, vytáhne krabici a meje a meje a najednou krabice rozmočená Upraveno Duben 18, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 (upraveno) A nemužou se ti ty papírový přepažky po mití rozmočit ? :D :D Edit : hans mě předběhl :D Upraveno Duben 18, 2014 uživatelem MirajZz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Bych radši tu krabici sežral než aby mě stim někdo viděl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Hoši já nevím jak Vy, ale Já myju auto doma, kam bych měl jezdit? Mám wapku doma, stundu a drhnu, na wapku jezdím v zimě a to pouze meju vodou když svítí slunko abych umyl sul... Já s tou krabicí nehodlám nikam jezdit, max mě napadlo že jí nastříkám nápisama DoDo Juice... Maro sežer si co chceš, to mě nějak netrápí co si dáváš aby tě s tím nikdo nikde neviděl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Já bydlím v paneláku, takže auto doma neumeju...proto jezdím na wapku s kamarády mejt auto ;) a v CB s márou apod.....jo ty nápisy té krabici dodají efekt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 možná ted budu znít hodně arogantně ale,smogu seš fakt takovej blbec nebo si tu znás děláš jenom kozy ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Jendo: tak ty jsi panelákovej jo ? :D jak dlouho strávíš v myčce s takovou výbavou co máš v krabici ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 S takovouhle výbavou tam hanz bude i přespávat.. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Postaví stan vedle myčky pohoda :D já to mám doma jinak vymakané,máme velkou zahradu a sestra mi za zmrzlinu umyje i vysaje auto :D já to jen doleštím. Jinak nechtěl bych stát za Jendou a čekat něž si umyje auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 (upraveno) Přesně tak, jsem panelákovej klučina. Ale vyrustal jsem cele dětství na vesnici, takže jsem na všelijaký věci jako pole apod zvyklej.... No s předchozí výbavou, která činila šampon, sušení, leštění jsem byl na wapce cca hodinu a půl i s luxováním. A párkrát jsem si vyslechl pár slov :-D....ted to vidím každý pátek či sobotu nastejno ale bez luxování a detailerovani kanaldeklu :-P. Voskovat budu u přítelkyně na baráku, kdy to budu mít na celý den :-) pokud bude už! !!! Ale vždy když je mi z toho auta na hovno, tak mam proto jednu maličkost :-D a to tohle :-D A aby toho nebylo málo tak jsme si s Márou dnes v detailing shopu objednali další maličkosti jako ručníky a něco málo od dodo juice :-) Upraveno Duben 18, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Jojo něco málo.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Tak tak, už by to mohlo přijít :D se zase nemohu dočkat :D hned to přidám k výbavičce doma + objednám tu rukavici na mytí od megu z jehněčí vlny a pár dalších maličkostí ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Já ti jí příští tejden ukážu at víš do čeho jdeš.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Dobrá, to by bylo suprové ... :)...pokud jí dříve nevyzvednu v Praze :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Jakou tu rukavici chces objednavat??? Hlavne si neber tu rukavici jak je na druhy strane ta sitka stoji totalbe za prd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.