Sterny Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Ten sjezd mas brutalnej ja schvalne vyblejsknu to ti mam vic strmy nez ty... By jsi u me zustal vyset na vane... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 (upraveno) Dzordzino: Ano jsou to led pásky a již jsem to psal v horním příspěvku, že je to napojené na stropní světlo, tudíž po otevření dveří se mi to komplet rozsvítí pod nohama či spuštěním toho čudlíku co tam je. A spínač mám jen na přerušení kontaktu pod clonítkem, když bych to chtěl vypnout a jen rozsvítit stropní světélko. Tak je udělaný i ten kufr, jednoduše na světlo, které se sputí po otevření a vše je nalepené. Led pásek má neškodnou pásku již od výroby, která drží a jde jednoduše sundat aniž by to zanechalo následek ;) jinak kabely schovány v sedačce a pod kobercem či zaplastováním...Fotky jsem nedělal žádné :)Sterny: Je hroznej, vždy mám hrůzu jet domu z něho :D: To vyfot, alespoň vím, ke komu radši moc nejezdit na návštěvy Upraveno Květen 11, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 ten nájezd máš opravdu akorát :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Tak to mas brutal snizene kamarade,to je uz fakt silenost a to podsvetleni nohou paradni mam to taky a fakt skvele a koberecky mas taky a jak pisou kluci i kdyz to mas odrene ten naraznik zespod videt to fakt nebude jen jak prejedes ten zpomalovak co je do kempu v Zamberku ten je brutal velkej da se objet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Ten nájezd je opravdu na prd a musím hodně ze šikma, jeden den udělám video at je vidět, jak to auto na tom místě trpí :DŽamberk jsem minulý rok jel s fošnami a stejně jsem se na tom blbém spomalováku zasekl, takže ho objet jedině přes to parkoviště chodníček co tam je. Jinak ho 100% nedám, to už jsem poučen z minulého roku.Jojo koberečky a řadící páka je stejného vzoru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Mas to vychytane vevnitr a o tom ze to lidi objizdej sem prave slysel v zamberku jak to tam rikali,no ja letos to prejedu hrave pristi rok uz asi nee ale pokud se zadari tak pristi rok taky hrave pokud bude vzduch letos uz ni akorad jak to budes objizdet je to prej tak na tesno po tom chodniku ten patnik u kol at nepodres nejlepe at ti nekdo rekne jak to projet at nedojebes kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Děkuji, ještě chci udělat kufr do koženky a v ní mít také maltézský kříž :D, nosím ho na krku i mám naušnici abych přesně ladil Jo to já se právě taky dozvěděl až na Žamberku at to vezmu buď přes trávu a nebo přes ten chodníček ale že tam musím dávat bacha...minulý rok kolečka uvnitř blatníků, tak jsem to projel celkem v pohodě ale co tento rok, to nevím, páč jsem na obou nápravách širší na straně cca o 20mm tudíž celkově na nápravě o 4cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 TAk to uz mas dost no vsak uvidis nebo prej nekde zezadu se to da objet jeste jak je to fotbalove hriste A nebolo by marne pokud nemas udelat plovoucku do kufru a v tom vypalit ten kriz tez by to nebylo spatne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Jo to jsem taky zaslechl ale nevím kudy přesně, odtamtud přijel Jarýsek, spooky a Eli. Jinak s tou plovočkou a křížem je to taky velmi dobrý nápad. Plovočku mám z minulého rok na dílně a tak to vyzkoušet na ní :)....jinak bych měl i koženku a paní s čalounictvím mám přes ulici :) či to zkusit sám :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 uz nic neprijde : ) ted se ti to zase obrati 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Já taky doufám, že již nic nepříjde, páč už mě to řešit nebaví :/Jinak zde se mi povedlo zachytit octu co mám já v seriovém stavu tak menší porovnání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Ale ta sériovka má ten paket na horší cesty ne? :D takhle vysoký to moje snad nebyloo :D :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Tohle je obyčejná série, na tom není nic dělaného ;) Já jí měl stejně vysoko jako je tato ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Mazec :) mne to tak nepřijde když to mé srovnávám s táty octou, protože táty octa má asi brutálně unavené pružiny, že leží skoro jak snížená :D :) Přijde mi že to má nižší než já pořád :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 To na té 2. fotce už máš ten roh nárazníku odřenej, nebo je to blato? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Zavy: Tak tatka bude mít unavenější pružiny a tlumiče, než jsi měl ty. Já je měl celkem zánovní a měl jsem to vysoký jak kozu :( a tento je soused na dílně a má pružiny moje vypůjčené kytes: Nene to je odřené ze sjezdu dolu ke garáží bohužel...a komplet spodní hrana nárazníku. U řidiče je to zatím jen na spodku odřené....hold blbý nájezd a nepoužitelné auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Mu pučím moje a bude v oblacích... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 No to bych v to tvém pro mě "SUV" byla fakt cesta jak v oblacích. Hlavně bych nebyl zvyklej ba to pružení a naklánění v zatáčkách a bál bych se :-) :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 ty na tem moc nenajezdíš :) kup si radši lupo to aspon použiješ ja ked ho daš dole ma kratke previsy a razvor možeš sa plazit toto co maš ty je fakt ideal už na airride 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 mazec pěknej rozdíl bacha i na krabičky od cigaret na silnicích :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Hans26: mel bych na tebe dotaz chlape. s jakym snizenim se da jeste jezdit bez rezani nosniku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 To se jen tak říct nedá, pár první co ti bude vadit než nosník bude poloosa u strany spolujezdce. Ta vadí při snížení tak 6,5-7cm cca je to odhad, pokud chceš níž, bud koupit sportovní nebo tuto říznout a pryč s ní ;). A když půjdeš níž, tak hned budeš mlátit o nosník, sníženo mám kolem 11 čísel minimálně co se to poměřovalo a tam prostě není jiná možnost než řezat, jinak by jsi upiloval a zlomil poloosu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Myslel že ti bude vadit stabík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Jej já jsem mamlas, Díky Eli, samozdřejmě bude vadit stabilizátor, který bude drhnout o poloosu při tom snížení cca 7cm ;)Jinak peníze nejsou a sehnal jsem koženku a tak si hraju i s kufrovým prostorem :P Momentálně si hraju na takovou menší švadlenku ale tak pár dní mi to zabrat dá ale nechte se překvapit výslednou prácí ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 no ja mam ted predni lem 59,5 cm od zeme. zatim jezdim akorat s kratkyma kostma, ale uz me to mlaceni stve. jinak jak casto menis vnitrni manzetu na leve poloose? pac na podzim jsem to mel dole tak, ze jsem si ojizdel i levou poloosu stabikem a odesla potvora po par set km :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Jo tak já jsem lemem vpředu lehce nad 58cm ale díky kostem máš výhodu, já je neměl a dřel jsem. Pokud už mlátíš, tak bych to radši řešil, páč platit novou poloosu bych nechtěl. Jinak já vnější manžetu měnil na straně u spolujezdce po 6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 Vazne to chces vyfotit??? Jinak je pravda ze včera byl u me jindra a lehce si skrtnul... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 Jinak tady je ten nájezd... na cca 2metrech je tam vejškovej rozdíl tak 20-30cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 Tohle mas jeste dobry :-D nekdy vyfotim najezd k sobe do dvora nebo u pritelkyne :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 Tak to bych s nájezdem nějak zvládnul zajet přímo dovnitř ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.