dream_less Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 to final evolution si radšej zmen :) neverending evolution 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 A jak jsi tam dostal ty R20? :D :D Jinak je dobře, že tě aspoň prozatím opustila prodávací mánie, protože by to byla velká škoda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 dream_less: Finální evoluce to je, příští rok by přišla v podobě celolaku znovu tato barva a kola by asi taky zůstali a přišel jen vzduch, introš zůstane také stejný páč křesla jsou libový a interiér je celý nový :)Konny: Kamaráde těžce ale jsou tam :D, ona mě neopustila, opravdu bych to rád prodal ale pořád přemýšlím zda mi to nebude líto a kde vezmu dalších min 100k na další povoz :D a chyběli by mi ty nevěřícné obličeje lidí, když jedu či přijíždím na sraz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Já třeba včera pokukoval po mkV a strašně by se mi doma líbila, bohužel se tak nestane i když bych na ní měl příští rok z jara, ale potom co zamnou dnes v práci chodili lidi kterým je v rozmezí 25-40 let a chválili mi octu která zaujala tak se mi to prodávat nechce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Já třeba včera pokukoval po mkV a strašně by se mi doma líbila, bohužel se tak nestane i když bych na ní měl příští rok z jara, ale potom co zamnou dnes v práci chodili lidi kterým je v rozmezí 25-40 let a chválili mi octu která zaujala tak se mi to prodávat nechce :D Smogu tohle je topic Hanze,vůbec nechápu,co tvůj příspěvek má znamenat a proč jsi ho sem napsal,nedává ani hlavu ani patu,vubec nesouvisí stím o čem je tu řeč...Za tebou chodí ženský co ? ty podle hormonů ta červená přitahuje...(ty starší) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 (upraveno) To žes to nepochopil je tvoje věc, to žes nepochopil ani pravidla fora je taky tvoje věc, ale tak abych ti to objasnil, chtěl jsem to prodat jak Hans, ale díky tomu že se to líbí lidem i díky jeho bývalým kolum tak si jí nechávám stejně asi jako on protože se ta jeho lidem líbí :) ... Když bys přečetl co napsal Konny a jak mu odepsal Hans možná bys pochopil :) stop flame dík :) Upraveno Květen 18, 2014 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 V tom případě jsi měl citovat...Hans se tu bavil o šití a ruční práci se sterym,princes a ciima...Od toho to je,takhle to vypadá žes to napsal uplně zbytečně a to potom nedávalo hlavu ani patu,možná by to chtělo psát rovnou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 klidek... klidek... bony budou... ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 :D Jaký bony? :D co to je, nejsem nějak obeznámen :D nechápu ted reakci, když jsem sám koment od Sm0ga nepochopil a upřímně nepřijít vysvětlení, který vyvolal Mára, tak moc lidí neví co přesně měl namysli svým příspěvkem, nebo já určitě ne. Tak nechápu zase ten zásah v podobě uklidnování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Jakej klídek ? já žádal vysvětlení,stejně jako smog,tvůj příspěvek je taky mimo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Slo mi jenom o to aby se ukludnili vasne... psano lechkou formou, ale jak vidim nepochopilo se to... tak sorry... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 V tom případě jsi měl citovat...Hans se tu bavil o šití a ruční práci se sterym,princes a ciima...Od toho to je,takhle to vypadá žes to napsal uplně zbytečně a to potom nedávalo hlavu ani patu,možná by to chtělo psát rovnou.. Jo tak, tak priste to radsi budu citovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Tade Hansi po roce opet menit barvu octy??? To bych chtel potom videt velkej technicak tam uz musis mit zapsano veci co??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Sak to byla modra je modra a myslim že modra zustane..takže ji měnit nemusí.. nebo se snad mylím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Ja js tuto barvu nijal nezapisoval. Mam napsano v tp modra zakladni :-D...a dalsi barva bud tato nebo uplne jina nejak z lamba, porsche apod...uvidime :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 (upraveno) Jinak chlapci, zesík doma, tudíž mě potkalo štěstíčko páč bez hudby je to nuda a aby se neozvala smůla, tak mi dneska hořelo ve světle...páč mi nějak zkratovala výbojka od xenonu a já ted musím zjistit proč a kde :( :( já viděl kouř od kapoty, hned jsem zastavil otevřel a holýma rukama ten plamýnek uhacil, naštěstí byla jen ohořelá výbojka nic jiného ale musím říct že mi slušně ošlehala prsty Upraveno Květen 19, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommek Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Tak mám přelouskanej celej topic, a musím říct že máš za sebou hodně dlouhou cestu a pořádnou dávku kvalitně odvedenej práce ... (na tvoji octu jsem narazil náhodou ve starším AaT a moc se mi líbila, tak jsem si dohledal tohle vlákno) Moc rád budu sledovat další novinky, moc se mi líbí tvůj styl (možná i proto že si jedu podobnou cestou i když né tak ve velkém..) takže good luck s dalšíma úpravama a pevný nervy ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Tommek: mockrát děkuji, jsem rád, že se ti můj styl líbí a i za vytrvalost s překousáním celého topicu :)Ted dotaz chlapy, kupujeme s mladou O1 z roku 2003 a má multifunkční volant, klasiku z O1, půjde předělat volant z O2 s multifunkcí, například jako mám já? Předělat bag a klakson apod zvládnu ale jde mi o ty tlačítka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Mně se zdá že jdou, ale jen některé z těch tlačítek. Ale asi více jak půlka stejně fungovat nebude. Nejsem si jistý, někde jsem o tom četl tuším :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 hele s tím volantem si myslím, že ti půjde max. ovládání hlasitosti na rádio, jinak to nekamarádí s jednotkou OI, někdo už to myslím zprovoznil, ale nebylo to jen o výměně volantu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Myslim ze to hodne ladil Vasa ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 Myslel jsem si to samé kluci, uvidíme jak se to vyvrbí a kdyžtak bych něco zkusil s tím vymyslet :)..... momentálně mám jiné starosti a to vstřebávat krásu Wörthersee octule řádně označena samolepou Wörthersee tour 2014 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Květen 26, 2014 Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Jsi jel jo ? A co policia :-D :-D :-D jeste te nestaveli :-D ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Lionel: Musím povědět, že policajti na každém rohu ale nikdo nestavěl ani nepíč*vali nic. Jen dohlíželi na situaci :)Zde pár foto octy na které jsem zapomněl A zde zabalení v pásce + po příjezdu se samolepou a spz posunutou více do boku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 26, 2014 Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Máš to moc pěkný Hansi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Díky, dnes dodělány i boky podlahy, tudíž již není díra ani ve výkroji :) Zde foto komplet podlahy :) až seženu další koženku pustím se do boků s výklopnými otvory ať je celý kufr v kůži 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 26, 2014 Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Luxus Jéňo ! Napadají tě ještě nějaké úpravy ? Jsem nucen do Žamberku dorazit,abych jí viděl naživo ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Květen 26, 2014 Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Jsi jel jo ? A co policia :-D :-D :-D jeste te nestaveli :-D ?[/quot Myslim že Hanz tam nebyl s svojou octou takže je neprovokoval :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 (upraveno) Tak tak jak říká Lup, octou pokud zůstane, tak až za rok :) Prosím vás o názor na toto :D...mě se to líbí hrozně ale některým ne. Potřeboval bych nějak poradit aby moc nepružil zadek, mám tam dorazy a pořád je to pro mě měkký :( zanechává mi to už drážku v bočnici na pneu :/ Upraveno Květen 26, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Udělat podložky pod náboj aby kola svírali "A" . U 4x4 se na tohle dělaj stavitelné odklony. Musíš ty kola trochu zlomit a místo gumových dorazů udělat duralový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.