Hans26 Odesláno Červen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Fakt? Líbí se ti to? Mně se to s tou mačetou líbí ohromně. Hlavně je na ní vyřízlá šipka, která značí jakoby jdi níže :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Popřípadě si zahraješ na samuraja no... :D Je to pěkný, tu blbost na kapotě taky sundám a nandám jen na zimu pro zateplení, v té bílé to vypadá fajn :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Jo te sipky jsem si vsiml!Vypada to fakt luxusne!Tos zabil kamo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Hlavně ze tim nezabil sam sebe :D .. za mě super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommek Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Mačeta na styl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Jendo, to tvé auto je fakt nádhera a s každým tvým vylepšením je to lepší a lepší. Máš odemě hooodně VELKEJ palec, protože taková OI se jen tak nevidí :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 uz si pripraven na sraz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Díky kluci. Zase je to něco originálního :-D Ano jsem připraven. To je jasný. I ochranu mam na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 To je super!Kde se to da kupit? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Ja ji kupoval na Escape6 :-) Jinak jsme na srazu uz od 8:15 a auto je připraveno :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 drzim palce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommek Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Super jak ten motorák svítí , btw v zádu vidím Viktorovu MK3 , kola jsou ode mě :D , měl jsem je na MK4..tak ho pozdravuj a co to je vůbec za sraz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Díky. Lidi jsou tu z toho celkem odvařený ačkoliv nemají z čeho. Už jsem se s nim bavil a tak budu pozdravovat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommek Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Tak super :D , hele že nemají z čeho ???? tak např. -Lak - odstín je úžasnej , - Kola- OEM a jěště vypraný v pračce taky nemá každej -Snížení- je taky hodně fajn, na fotkách to hodně zkresluje ale na živo to musí plazit jak hovedo, -Motorák- sněhobílej motorovej prostor taky nemá každý auto :D , tak už víš z čeho jsou lidi vypleskaný ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Koukam že tomek mě předběhl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 V nutnosti obrany svého auta máš povoleno použít mačetu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Tak lak a jeho provedení není bohužel žádná hitparáda. Jinak auto je sladěno celkem dobře :-)....ale i tak na to cumí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Jo mas to perfektni!Urcite bije do oci a tem lidem se nedivim!Skutecnost musi byt pastva pro oci!!Kdyz na fotce je to mrdozni kara ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 tak jak si poridil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 (upraveno) Tak kluci, pochodil jsem takto co vidíte na fotkách :)....radost netrvala dlouho, při cestě zpět byl můj konec cesty na dálnici, kdy se mi rozsvítilo ABS a začala blikat kontrolka brzd a pípat a vyply se budíky a celá elektronika v autě :(, zítra budu řešit Upraveno Červen 7, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 1misto skoda scene???No teda ;) Kura auto me mrzi :( snad bude co nejdriv fit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Yes. Z pohárku mám radost z těch mnoha hezkých aut. Příští týden mam další již pro zvané a registrované a tak musím doplnit stavy :-) Ale hlavní pohárek, který chci získat je v Žamberku...auto snad bude brzy v pořádku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 jo to by chtel kazdy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Hansi gratulace k poháru, odměna za tu dřinu Jinak s tou elektrikou to snad bude jen nějakej šotek a octa bude brzo zase svištět, takže drží palce při dalším pohárobraní a těším se na Žamberk (můj hlas máš jistej ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommek Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Gratulace ! tyjo na ten Žamberk se snad taky vypravím na čumendu ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Muj hlas nemaš hlasuju pro sebe :D ne sranda určite tobe :) a gratulace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Ahoj... tak gratulace k poháru určitě neni poslední elektroniku uděláš a jezdíš dál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Taky gratuluji k pohárku , taky co jinýho se dalo čekat, že? :D Co se týká poruchy, tak to zamrzí, ale jak tě známe, tak to dáš brzy dokupy a octa bude zase jezdit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Děkuji chlapy, za gratulace a podporu. Ono nebýt Vás, tak bych se na to auto potom laku vyprdl, páč jsem z toho byl zklamanej a i někdy jsem, páč na něm hodně ztrácím body :( Ale určitě, za každý hlas na Žamberku budu moc štastný a rád i za něj poděkuji ;)K té závadě, dle VAG to nahlásilo tuto chybu 00668 - palubní napětí - svorka 30 (27-00 nevěrohodný signál)....tak jsem zjišťoval na netu a na VWclubu a pár forech o koncernu, to vedlo k špatné kostře u baterky, svorky odešli a zkorodovali....takže jsem baterku odpojil, vzal pilník a zbrousil to, nasadil a při cestě domu už to neudělalo a tak snad bude pokoj :D.....taková hloupost :(Zde ještě foto z Miletína co jsem našel na netu, postupně přidám další pokud někdo nahodí :) + nějaké to video ze srazu od LOW CZ https://www.youtube.com/watch?v=kX9GsfYms6A&feature=youtu.be 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 blba z oxidovana kostra,clovek je hned o neco chytrejsi :) myslim ze tvych fotek peknych fotek nebude nikdy dost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.