Závy Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Jooo ty BBS na feldě jsou super :) Chválim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Takovej špinavej motor pod tím deklem! :D Jinak to máš moc pěkný!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Tak tak, ty BBS jsou paráda. Ale předchozí majitel měl divný pohled na slovo leštěné límce. A hlavně je zalakoval, takže budu muset brousit a nove leštit. Na čištění motoráku se těže pracuje :-( ale chtěl bych leštit a tak mě to zatím tolik netrápí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 fotky z myčky super felda taky super tobě stejně rupne v bedně a pujdeš čistit motorák až do 2 do rána :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Tedka zrovna ne, ale chci zkusit brousit a rozleštovat, tak uvidíme :D....Jinak další radost před víkendem a zapomněl jsem se pochlubit. U sousedů na slovensku udělali srázek se samolepkami na auto a mé auto je na samolepce, takže mě to velmi potěšilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 No vydíš a ty plácneš takovou blbost že jí prodáš když ti dělá samou radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Jen jsi jim měl napsat, že už to není aktuální stav Jinak ta myčka, to je teda luxus, to jste si to pěkně užily. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 ciima: To stále platí :D na podzim bude octa k prodeji :)...nejdříve takto, pak na zimu seriová a když ani to, tak zůstane a dostane větší péči a už nebude moc vyjíždět z garáže :) surfman: Jojo psal jsem tam, že to je evoluce pro rok 2013 a tak nynější je hezčí :)... třeba jí použijou na další samolepku pro sraz číslo 2 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 skoda prodavat tu soucasnou ale pokud na tom trvas tak to beru . ale verim ze pro pristi rok by jsi zase nejak vymyslel neco noveho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 kdybys prodával jako seriovku tak si zamlouvám výfuk :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 kušujte...žádný porcování nebude, neprodávej to...kup nějakou daily bitch a tohle si nech na víkendy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Uvidíme jak se všechno sejde ;) Jinak dneska jedna rychlá pohovorová fotka z parkoviště, pak zase uklidit, páč se hlásil déšť ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Tak to ti gratulují ;) klobouk dolu! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Si byl na pohovoru v R&F? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Ano byl u R&F na pozici Traťmistr (stavbyvedoucího pro kolejové práce), od 21.7 k nim nastupuju :) musím se tedy zaučit a projít si vším ale to mi nevadí, hold ten začátek přežiju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 gratuluji! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 tak to je paráda, gratuluju k práci :) hlavně ať tě to baví a líbí se ti tam a sype to penízky samozřejmě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Díky chlapy, není to můj obor ale práce na kolejích není až tak daleko od mého a budou mě to i učit. Těším se a zároveň se té práce bojím ale musím to zmáknout :)...hlavně už budou i nějaký finance, ačkoliv první 3 měsíce jsem ve zkušebce jako všude a tak tam plat není takový :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2014 Tak jsem si myslel, že dnes si zajezdím...do 3h bylo hezky a když jsem po obědě vytáhl octu, tak jsem zacítil naftu zastavím před garáží koukám a z přepadů mezi vstřikama teče nafta :(...páč mi blbci na dílně poradili at tam dám také ty podtlakové hadičky a to byla chyba , takže dnes shánění těch origo a když jsem je konečně přehodil, tak se zatáhlo a že bude pršet, tak jsem jí zase uklidil :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2014 Včera musela octa na déšť. Bohužel byl den blbec. Me tekla nafta z auta a taťkovi rozmlatili na autě okna a vykradli mu auto. :-/ Bohužel výměna oken na objednání a tak jsme jeho uložili do garáže :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 12, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2014 říkám to pořád, lámat ruce v kolenou zmetkům zlodějským ať má taťulda autí brzo v pořádku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 12, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2014 Je fakt děsné co se dneska děje. V tomto směru bych byl pro fyzické tresty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Červenec 12, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2014 do auta kameru :) a prenos online samozrejme zaznam ,dnes už su take hračky ,mne kamera posila fotky ked sa neco pohne pri aute 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 surfman: Bohužel nic jiného na ně nemůže fungovat :( Martin_TDi: nejhorší je, že oni to provedou kdykoliv a kdekoliv a člověk ač i tam dá nějaké zabezpečení, tak už ho umí obejít dream_less: Fakt? Máš na to odkaz??...to by se mi také líbilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Lámat ruce zmetkům, protože na takový lidi nic jinýho neplatí , snad to dáte brzy vše dopořádku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 (upraveno) Jak jde čas, tak octa začíná být nuda ač lidi se otáčí a palcují za jízdy ..... dnes moc děkuji Dodo36 za dovezení uložení z Pola 6N a budeme nově řezat nosníky a vyměníme ty hrozný velký origo kusy uložení za maličké :P Už se těším až to konečně bude ležet na předku to je cca 15mm zase dolu :D Zde je porovnání obou dílů uložení...to už si musí lehnout :D PS: Zadní je z O1 a přední z 6N ;) kdyby náhodou :P Upraveno Červenec 14, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 to bude masakr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Prostě mě asi cvaklo či co a musím dolu :D chci si zase něco více dokázat a tak musím poupravit s kámošem nově nosník, už se do toho budu pouštět sám, řezat a vařit a potom přehodíme uložení a možná, když budu jen tak při chuti vyndám ještě helpry :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 ty si blázen :D kup si ještě před Octu frézu, finisher a pár sklápěček aby sis dělal nové cesty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Presne tohle resil asi pred tydnem spooky . To ulozeni z pola . Teda navsteva od michala musela bejt co ? Ten ty usta nezastavi :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.