Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END


Doporučené příspěvky

Dzordzino: Ano jsou to led pásky a již jsem to psal v horním příspěvku, že je to napojené na stropní světlo, tudíž po otevření dveří se mi to komplet rozsvítí pod nohama či spuštěním toho čudlíku co tam je. A spínač mám jen na přerušení kontaktu pod clonítkem, když bych to chtěl vypnout a jen rozsvítit stropní světélko. Tak je udělaný i ten kufr, jednoduše na světlo, které se sputí po otevření a vše je nalepené. Led pásek má neškodnou pásku již od výroby, která drží a jde jednoduše sundat aniž by to zanechalo následek ;) jinak kabely schovány v sedačce a pod kobercem či zaplastováním...
Fotky jsem nedělal žádné :)

Sterny: Je hroznej, vždy mám hrůzu jet domu z něho :D: To vyfot, alespoň vím, ke komu radši moc nejezdit na návštěvy :lol::lol:

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Ten nájezd je opravdu na prd a musím hodně ze šikma, jeden den udělám video at je vidět, jak to auto na tom místě trpí :D
Žamberk jsem minulý rok jel s fošnami a stejně jsem se na tom blbém spomalováku zasekl, takže ho objet jedině přes to parkoviště chodníček co tam je. Jinak ho 100% nedám, to už jsem poučen z minulého roku.
Jojo koberečky a řadící páka je stejného vzoru ;)

Odkaz ke komentáři

Mas to vychytane vevnitr a o tom ze to lidi objizdej sem prave slysel v zamberku jak to tam rikali,no ja letos to prejedu hrave pristi rok uz asi nee ale pokud se zadari tak pristi rok taky hrave pokud bude vzduch letos uz ni :palec:

akorad jak to budes objizdet je to prej tak na tesno po tom chodniku ten patnik u kol at nepodres nejlepe at ti nekdo rekne jak to projet at nedojebes kola :palec:

Odkaz ke komentáři

Děkuji, ještě chci udělat kufr do koženky a v ní mít také maltézský kříž :D, nosím ho na krku i mám naušnici abych přesně ladil :lol::lol:
Jo to já se právě taky dozvěděl až na Žamberku at to vezmu buď přes trávu a nebo přes ten chodníček ale že tam musím dávat bacha...minulý rok kolečka uvnitř blatníků, tak jsem to projel celkem v pohodě ale co tento rok, to nevím, páč jsem na obou nápravách širší na straně cca o 20mm tudíž celkově na nápravě o 4cm :lol::wallbash:

Odkaz ke komentáři

Jo to jsem taky zaslechl ale nevím kudy přesně, odtamtud přijel Jarýsek, spooky a Eli. Jinak s tou plovočkou a křížem je to taky velmi dobrý nápad. Plovočku mám z minulého rok na dílně a tak to vyzkoušet na ní :)....jinak bych měl i koženku a paní s čalounictvím mám přes ulici :) či to zkusit sám :P

Odkaz ke komentáři

Zavy: Tak tatka bude mít unavenější pružiny a tlumiče, než jsi měl ty. Já je měl celkem zánovní a měl jsem to vysoký jak kozu :( a tento je soused na dílně a má pružiny moje vypůjčené

 

kytes: Nene to je odřené ze sjezdu dolu ke garáží bohužel...a komplet spodní hrana nárazníku. U řidiče je to zatím jen na spodku odřené....hold blbý nájezd a nepoužitelné auto :lol:

Odkaz ke komentáři

To se jen tak říct nedá, pár první co ti bude vadit než nosník bude poloosa u strany spolujezdce. Ta vadí při snížení tak 6,5-7cm cca je to odhad, pokud chceš níž, bud koupit sportovní nebo tuto říznout a pryč s ní ;). A když půjdeš níž, tak hned budeš mlátit o nosník, sníženo mám kolem 11 čísel minimálně co se to poměřovalo a tam prostě není jiná možnost než řezat, jinak by jsi upiloval a zlomil poloosu ;)

Odkaz ke komentáři

Jej já jsem mamlas, Díky Eli, samozdřejmě bude vadit stabilizátor, který bude drhnout o poloosu při tom snížení cca 7cm ;)

Jinak peníze nejsou a sehnal jsem koženku a tak si hraju i s kufrovým prostorem :P Momentálně si hraju na takovou menší švadlenku ale tak pár dní mi to zabrat dá :wallbash: ale nechte se překvapit výslednou prácí ^_^

post-19884-0-50995100-1399999746_thumb.jpg

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...