Lumen1.8 Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 O nic nejde, tak dostaneš nové sklo. Hlavně, že ti nekřáplo celý. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Tak stejně jsem chtěl dát vyměnit okno, protože už bylo poškrábaný od stěračů.. Ale teď se mi to zrovna nehodí, protože potřebuju jet na služebku a ne se starat o auto.. Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Zavolej si na pojišťovnu, řeknou ti smluvní servis, ten vše s pojišťovnou zařídí a zítra máš auto hotové. Nic neplatíš a můžeš vyrazit na služebku. Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Dneska je výměna okna řádově za hodinu až dvě hotová a můžeš zase jet a když si vybereš smluvní servis, tak si všechno zařídí sami, ty jim jen dáš okopírovat doklady, většinou ŘP, mTP či VTP, zaplatíš spoluúčast jestli nějakou máš a jedeš domu :) Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Většinou zákon schválnosti funguje :( Ale zase budeš mít nový okno a bude se Ti líp koukat Já to taky plánuji v rámci jarníé údržby :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Takže zítra dorazí likvidátor nafotit škodu a v pátek proběhne výměna Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Tak už jsem dokončil pokličky. Trochu vopruz ,ale výsledek docela dobrej. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Odlepil si ty původní Audi znaky a přelepil novýma? :) Taky mě to napadlo :) Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Tady se někdo má a ještě si toho neváží. :lool: Co bych dal za to dostat šutrem do skla. Dva týdny zpátky jsem měl podobné ráno, ale centimetr nad sklo. Krásná památka na střeše. Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 No ,ale musíš ty audi obrousit do plocha protože ty škodovácký jsou jen lehounce vypouklý . Nechci ti zasírat vlákno tak mi písni mail a já ti to nacpu do mailu Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Klidně to dej sem, mě to neva ;) MarekRS: Nj, ale těch starostí kolem.. Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Obrousit audi pokličky do roviny a nechat ovod cca 3-4mm neu pokličky do hrnečku a zalít vroucí vodou nechat asi 2 min a pak podebrat nožem znak a odříznout od pokličky vše je připraveno tak připravené obroušené pokličky namazat transparentním sanitárním silikonem a přiložit nové loga a otřít vytlačený silikon následně nechat zaschnout Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Fakt super, díky za návod Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Nemáš zač rád si hraju a vymíšlím něco co ostatní nemají. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Já už právě taky přemýšlel, jestli půjdou ty krytky rozdělat a mám doma pokličky s novýma znakama.. Takže se na to vrhnu, jen jsem nečekal, že se budou muset tak brousit ty původní Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Tak v pátek jsem si přivezl obuté kola a dneska jsem dodělal středové pokličky - lepil jsem Chemoprénem Extreme, tak snad to vydrží Bohužel ještě musím s přezutím nějakou dobu vydržet, dnes napadlo 5 cm sněhu Jo a máme vyměněné čelní sklo a v úterý jedem do cc-autodily.cz pro brzdy - Brembo Max a desky Textar, dopředu keramika, dozadu obyč Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 No a fotky pokliček a kol budou ??? :pivo: Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Až na autě, nějak mi to počasí zkazilo náladu Už jsem se těšil, že přezuju a ten sníh mě dostal Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Tady se rve sluníčko ,ale na autech sníh a teplota venku -1 ,mimínek mi ještě spí a když si uvědomím že budeme chodit venku koledovat tak už se mi snad ani nechce . Kurnik kde je to jaro žena mi říká že jsem horší jak nadrženej puberťák . Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Zrovna v tomhle případě je žena se mnou a taky už chce jaro :) Jenže já ho chci kvůli tomu, abych mohl přezout a ona kvůli práci na zahrádce Na koledě už jsem nebyl tak 5 let a v týhle zimě bych asi stejně nešel Takže zajdu pro dřevo, zatopím v krbovkách a celej den nevylezu Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Dakie, promiň za OT, ale nechceš nějak upravit název vlákna? Já xyz krát kliknu na tvé vlákno a z toho xyzkrát přečtu: " Dakieho Strouhanka". Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Kvůli tomu se mi název měnit nechce, mě se to tak líbí Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 sakra kamaráde tobě ty km přibývají :). Hlavně ať dál v pohodě slouží ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Njn, každej den cesta do MB a zpátky a km jen naskakují.. Přes víkend jsem udělal ty pokličky, tak dávám foto a dnes jsem si vyzvedl u jeldy brzdy - Brembo Max a Textar Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Kola vypadají moc dobře Přehlídl jsem se, nebo jsi se ve vláknu nezmínil o chipu? :) Na spotreby.cz to info máš, tak se poděl Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Nezmínil, nepřišlo mi to důležitý ;) Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Jen se zeptám máš v pokličkách ty perka nebo ne ??? Já měl jen jedno tak jsem ho vyhodil a vypadá to že to bude držet . Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Mám jen na 3, ale i ta poslední držela dost dobře Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Přišlo mi to nebo ty Contíky nemají ochranou patku ???? Co budeš o výkendu nandavat kolečka ???? :prcprc: Já určitě už skoro měsíc nemohu spát . Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky