Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

Dneska je výměna okna řádově za hodinu až dvě hotová a můžeš zase jet a když si vybereš smluvní servis, tak si všechno zařídí sami, ty jim jen dáš okopírovat doklady, většinou ŘP, mTP či VTP, zaplatíš spoluúčast jestli nějakou máš a jedeš domu :)

Odkaz ke komentáři

Obrousit audi pokličky do roviny a nechat ovod cca 3-4mm

neu pokličky do hrnečku a zalít vroucí vodou nechat asi 2 min a pak podebrat nožem znak a odříznout od pokličky

vše je připraveno tak připravené obroušené pokličky namazat transparentním sanitárním silikonem a přiložit nové loga a otřít vytlačený silikon

následně nechat zaschnout

post-16056-0-66944800-1364325004_thumb.jpg

post-16056-0-45343200-1364325014_thumb.jpg

post-16056-0-28608300-1364325021_thumb.jpg

post-16056-0-64492200-1364325032_thumb.jpg

post-16056-0-40945200-1364325043_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak v pátek jsem si přivezl obuté kola a dneska jsem dodělal středové pokličky - lepil jsem Chemoprénem Extreme, tak snad to vydrží palec.gif Bohužel ještě musím s přezutím nějakou dobu vydržet, dnes napadlo 5 cm sněhu angry.gif Jo a máme vyměněné čelní sklo a v úterý jedem do cc-autodily.cz pro brzdy - Brembo Max a desky Textar, dopředu keramika, dozadu obyč wub.gif

Odkaz ke komentáři

Tady se rve sluníčko ,ale na autech sníh a teplota venku -1 ,mimínek mi ještě spí a když si uvědomím že budeme chodit venku koledovat tak už se mi snad ani nechce . Kurnik kde je to jaro žena mi říká že jsem horší jak nadrženej puberťák . :prcprc:

Odkaz ke komentáři

Zrovna v tomhle případě je žena se mnou a taky už chce jaro :) Jenže já ho chci kvůli tomu, abych mohl přezout a ona kvůli práci na zahrádce lol.gif Na koledě už jsem nebyl tak 5 let a v týhle zimě bych asi stejně nešel lol.gif Takže zajdu pro dřevo, zatopím v krbovkách a celej den nevylezu palec.gif

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...