Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

U nás je kosa, že bys psa nevyhnal :((( Byl jsem venku celý dopoledne a po obědě zhruba do 15h a vzdal jsem to... No a na přezutí jsem už vůůůůbec neměl náladu :( Ale koukal jsem na předpověď počasí, a už se mají teploty držet kolem 8°C, tak na to zítra taky vlítnu pivo.gifMáš foto? :)

Odkaz ke komentáři

Nevím co pořád s tím přezouváním řešíte, dokud nebude aspoň týden pěkně, tak bych o letních vůbec neuvažoval... :)

Tak na tenhle týden už hlásí pěkně, taky to nijak nehrotím, jen to je snad poprvý, kdy mám 7.4. ještě zimáky :)

Odkaz ke komentáři

Tak to je dobrá volba palec.gif

Co nového? Minulý týden se ženy kolegovi povedlo urazit nám zrcátko :( Takže jsem sháněl a čirou náhodou jsem dnes v cc-autodily.cz objevil kryt v barvě pivo.gif Tímto velice děkuji jeldovi, je to prostě jednička palec.gif No a taky jsem včera přezul :)

P1040058_1.jpg

P1040059_1.jpg

P1040060_1.jpg

P1040061_1.jpg

P1040062_1.jpg

P1040063_1.jpg

P1040064_1.jpg

Odkaz ke komentáři

Nene, manželka z toho byla dost špatná a brečela mi do telefonu, že se budu určitě zlobit :( Jo, kola jsou nádherný a naživo o dost hezčí než na fotkách palec.gif Jsem z nich unešenej, ikdyž to jsou "jen" 16" :)

Petus: znaky budou, přemýšlím ale o přelakování 5.dveří, tak bych to pak udělal najednou ;)

Odkaz ke komentáři

No, mě bohužel neuznali reklamaci angry.gif Kvůli pár km přejetí servisních intervalů bývalým majitelem.. Nabídli mi 60:40 a i tak by mě to vyšlo na 5 nebo 6 tisíc, tak to jsem s díky odmítl - za ty prachy mám nalakovaný dveře a oba nárazníky lol.gif

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...