Martin_TDi Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Fakt je v nádherném stavu ! Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 i zevnitř to má vypucovaný jako zvenku :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 To je tím, že jsem Tě vezl skoro v noci, viď? Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Musím souhlasit s ostatníma, na to že máš tolik najeto, tak není snad ani normální, že máš lak v tak perfektním stavu, dávám 1* Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Ale to dělaj jen fotky ;) Navíc se podívejte, jak se odlupuje přední nárazník - profi lakovna Porsche Prosek Na zadku je to to samý.. No a pravej blatník je posetej bílejma tečkama od kamínků :( Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Možná to skreslují fotky, ale i tak ten lak vypadá moc pěkně :) . Co se týká nárazníků, není možnost to uplatnit jako reklamaci? Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Na fotkach auto VZDY vypada LEPE nez v realu... B) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Na práci mají záruku 6 měsíců a já už to auto tak koupil, jen se to projevilo až po prvním mytí wapkou sejvi: má pravdu, ten kluk Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Ale to dělaj jen fotky ;) Navíc se podívejte, jak se odlupuje přední nárazník - profi lakovna Porsche Prosek Na zadku je to to samý.. No a pravej blatník je posetej bílejma tečkama od kamínků :( Dakie, jestli chceš, tak ten můj kámoš co lakoval tu Krookyho Octavku by ti to mohl dát do laku, viděl jsi, jak to udělal mně(bez rozstřiku), tak můžeš zvážit. Ale má docela dost práce, tak je otázkou na kdy by jste se dohodli. Jo a buď by to bylo na dýl auto u něj, nebo by to musel udělat na 2x, protože nedělá "rychlé" lakování a nechává to 1-2 týdny vyzrát podklad než to nalakuje. Pak to nepracuje a drží jak má. Na tom Proseku to bylo určitě hotový pomalu na počkání a podle toho to vypadá. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Tome, díky za nabídku, ale mám 3km od baráku známýho, co lakuje auta jako Porsche, Maseratti apod. a už jsme předběžně dohodnutý Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 No ten můj občas lakuje taky zánovní kousky jako BMW, Mercedes, ... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Tak už máme 340tkm a nějaký drobný.. Plus se mi včera podařilo natankovat a ukázalo mi to konečně dojezd nad 1000 km Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Nooo hezky pane ;) Ten najezd zavidim Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 jen tak dale Peťo Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Kube, co je na tom záviděníhodného? Libore, km přibejvaj rychle, ono se to nezdá.. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Nooo Touranek ma max 60l a takovy najezd tam v zivote neuvidim.. S OI i kdyz 4x4 mam rekord skutecnych 1205km. Ale to jsem stal na spalku a nalil ji opravdu az pod vicko a pres odvzdusnovak. Dalo se do te 4x4 dosta 75l :D Takze ta "zavist" je ve velikosti nadrze. Tady musim furt tankovat... Jeste jsem nenajel vic jak 900km... A to je maaaalooo Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Ajo, já myslel kilometrovej nájezd Tak teď už je mi to jasný :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Vzhledem k tomu, že jsem se nikde na internetu nedozvěděl, co obnáší DPF u OI, tak jsem psal mail přímo do Škoda Auto a zde je odpověď: Vážený pane xxx, "koukám" na to jako "blázen", proč u 10 let "starého" vozu si někdo dal tu práci s dodatečnou montáží filtru DPF, ale budiž. Já osobně bych to auto prodal, než bych platil dodatečnou montáž. Náhradní díl 1J0 254 800 EX je filtr pevných částí a díl 1J0 298 095 je sada pro dodatečnou montáž filtru pevných částic. Nevím, jak to v servisu vyřešili s elektronikou? U DPF filtru se kontroluje procento zaplnění. Po určitém množství naplněnosti musí nastat proces regenerace filtru. Jsou možné dva způsoby: - Regenerace probíhá automaticky, projevem je krátké zvýšení otáček, tudíž I zvukový efekt. Tento způsob byl zaveden později. - Rozsvítí se Vám kontrolka emisí. Do 15 minut musíte zahájit proces regenerace. Spočívá v tom, že zařadíte 3. převodový stupeň a cca 60km/hod. (1800 ot/min.) jedete tak dlouho, dokud kontrolka nezhasne. Tento způsob se mi pro Vaše vozidlo zdá pravděpodobnější. U první možnosti se také může rozsvítit kontrolka emisí, postup je stejný jako ve druhém případě. Nezahájíte-li do 15 minut regeneraci, "spadne" Vám motor do nouzového režimu a musíte navštívit servis Škoda, který provede regeneraci pomocí diagnostického přístroje. Vozidlo má nastaven prodloužený servisní interval QG1 (větší proběh kilometrů na výměnu oleje a servisní prohlídku). Vzhledem ke stáří vozu bych doporučil přenastavení na pevný interval výměny oleje po ujetí 15 000 kilometrů nebo rok(co přijde dřive). Ušetříte na oleji, long-life oleje jsou cenově úplně někde jinde. Lhůty servisních prohlídek Vám upřesní dealer. Interval výměny ozubeného řemene je 150 000 kilometrů. Podle databáse oprav byl vyměněn při stavu 287 708 km, tudíž na další výměnu máte ještě dost času. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Včera jsem si přivezl kompletní spojku LUK a spojkové ložisko SACHS a ve čtvrtek jede auto k doktorovi Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Tak už máme 340tkm a nějaký drobný.. Plus se mi včera podařilo natankovat a ukázalo mi to konečně dojezd nad 1000 km Eště máš co dohánět.. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 S čím pane? Máš najeto víc? Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Máro však ty budeš začínat od nuly :D tak klíííííd :D Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Mel jsem najeto 401tis :-) ted budu mi sotva 200 :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 A měníš teda celej motor? Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Srpen 7, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 Jojo bude se měnit celej motor,místo 66kw tam bude 81kw :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 Tak držím palce, ať vše klapne a pak nemáš problémy na STK Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Srpen 7, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 Tak když se zapíše do TP tak to bude v pohodě.. :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky