Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

Njn, bohužel jsem majitelem jedné z mála OI, která má domontovaný DPF - stačí si jen lehce počíst zde v tématu ;) A důvod je přesně ten, jak píše Lupíno - vjezd do centra Mnichova a získání emisní normy 4 ;)

Odkaz ke komentáři

Řeším to, jestli mám zaslepit EGR nebo ne ;)

DPF je filtr pevných částic, vrací zpátky nespálené zbytky nafty a snižuje tím emise - v podstatě nepustí do ovzduší z výfuku velké částice, ale jen ty malé.. Na 100% ho v autě nemáš, pokud máš provoz ČR ;) Na moje auto ho domontoval 1. majitel kvůli tomu, aby se dostal do centra Mnichova, kde si mohl jezdit pouze se zelenou plaketkou - splnění normy Euro 4 ;)

Odkaz ke komentáři

Petře, já bych to nechal v současném (funkčním) stavu. Co funguje, do toho nehrabu. A jestli to teďka fungovalo v provozu 350tkm, tak to další kilometry bude fungovat dál. Ty s tím autem jezdíš denně, denně se prohřeje na provozní teplotu a denně dostává otáčky; čímž se riziko zanesení filtru pevných částic eliminuje. A sání se dá vcelku jednoduše jednou za čas rozebrat a vyčistit.

Toť můj názor a pohled na věc B)

Odkaz ke komentáři

Jj, byla ťuklá - srnka a opravováno v Porsche Prosek - nějak zapomněli na plnič - barva je přímo na plastu :wallbash: A byly ulámaný packy na světlech, ale jinak nikde nic - i nosníky jsou netknutý - prověřoval jsem si to před koupí. :palec: A taky stříkali pravý blatník a podle toho to taky vypadá.. No, jak jsem psal výše, zjišťoval jsem, na kolik mě výjde to přestříkat a asi do toho v červnu půjdu ;)

Martine, díky moc :pivo:

Odkaz ke komentáři

No, mechanik říkal, že na nich nebylo nic poznat, takže asi žádná díra.. Každopádně je teď krásně ticho, hlavně pomohla i výměna toho tlumiče vibrací na klínový řemen :pivo:

Máro: Tak to je taky slušný.. Jsem fakt rád, že jsem vyměnil preventivně a mám zas na min. 350tkm klid ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...