Konny Odesláno Prosinec 26, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2016 Jasně, chápu :) Ještě ale nedávno jsi tady celkem často dával fotky, jak ti přiskakují kilometry (pokud si to nepletu) a teď už ji nepotřebuješ = celkem překvapení... :) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Prosinec 26, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2016 A já myslel, že jsi říkal, že zůstane Týnce, ale je fakt, že na ženský ježdění je benzín lepší. Ale sehnat kloudny je problém, víš jak dlouho jsem sháněl já ... Konny: protože nad služební, který můžeš používat i soukromě není. Taky mi do toho okamžiku přibývali km na soukromém autě. A pak už téměř pořád stálo ... Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 26, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2016 Tak to potom chápu, nikdy jsem služební auto neměl, takže toto neznám :D Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 26, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2016 Peťo, je škoda že chceš stounku dát pryč, ale chápu že pokud se s ní jezdí jen krátké tratě, tak dostává za uši. Můj otec poslední dobou taky jezdí s O1 TDi krátké tratě a turbo necháváme čistit jednou za 2 roky.... Přeju šťastnou ruku s výběrem. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 Mesic Stounka stala, baterka KO.. Vcera jsem ji nabil a dnes chytla napoprve Hned jsem ji projel 60km, dotankoval a musim rict, ze proti OIII 1,6TDI to fakt jede Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 27, 2017 Sdílet Odesláno Leden 27, 2017 Jo jo, stará ale dobrá 1,9TDi jede a pojede ještě hodně dlouho velmi slušně ! :palec: :wub: Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2017 Jj, ta 1,6ka je taková mrtvá a trvá jí, než se rozhýbe.. U Stounky šlápnu na plyn a jedu.. Budu jí muset projíždět častěji.. Na inzerát se nikdo neozval, respektive jeden známý, ale když zjistil, kolik má najeto, tak řekl, že to je moc a ani se nebyl podívat.. Tak jsem mu jen napsal, že kdybych to stočil na 150 tak to stejně nepozná... Smutná doba. Takže zatím holt zůstává a nový auto řešit nebudu.. Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 27, 2017 Sdílet Odesláno Leden 27, 2017 Celkově se jedničkové octavie už budou blbě prodávat kvůli svému věku a najetým km. My jsme srdcaři a víme co máme, takže si auta ceníme. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2017 Ve středu 24.5. vyměněn olej. - 420156km. Poprvé po roce a najetých 10tkm.. Ještě se musím vrhnout na vzduchový a kabinový filtr. A taky by to chtělo očistu :( Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 27, 2017 Sdílet Odesláno Květen 27, 2017 Jak vidím, tak taky bojuješ s časem že? Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2017 Bohuzel ano, rodina, barak, prace.. Auta jsou na vedlejsi koleji Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 28, 2017 Sdílet Odesláno Květen 28, 2017 Asi všichni bojujeme s časem poslední dobou... :-( Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 28, 2017 Sdílet Odesláno Květen 28, 2017 Taky poslední dobou řeším na autě jen to nejnutnější, rodina, barák a práce jsou přednější. Ale chutě na úpravy mám furt :loool: . Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 Tak to já nemám ani choutky na úpravy :) Jsem rád, že jezdí a nemusím do ní sypat :) Odkaz ke komentáři
okta7 Odesláno Květen 29, 2017 Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 Niekedy tie peniaze sa dajú aj inak investovať, čo? Na dome je tiež kopa roboty a tiež neustále to vyťahuje peniaze z peňaženky. Ale tak priority sa menia :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2017 Tak nám odešla baterie :( Ale není se čemu divit, jen u mě sloužila 5 let a od srpna 2016 Octa najela jen 5tkm - převážně krátké trasy 4km :( Takže už mám u jeldy připravenou novou baterii. A taky budu muset přezout na zimní, ale nějak se mi do toho nechce.. Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 8, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2017 Jó to je právě tím malým provozem. Co jsi vybral za baterii ? Taky mě to asi čeká. Mám taky 5-6 let starou baterku a už to není to pravé ořechové. No na zimní kola přezuj - bezpečí posádky je nejdůležitější ! Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2017 Právě, nestíhá se dobíjet a naopak se vybíjí při startech :( Jj, přezout musím, ale asi to hodím sousedovi do servisu :) Za tu dobu, než přezuju, udělám doma spoustu jiný práce.. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2017 Takže ve středu jsem u jeldy vyzvednul baterii a hned namontoval. 421 345km.. Bral jsem originální economy díl. Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 10, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2017 Co to je za výrobce? Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2017 Nevím, mrknu doma. Ale je to tahle.. Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 10, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2017 Tu jsem dávál bráchovi, je to exide Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2017 Jo, to je ono Tome, nemohl jsem si vzpomenout, co tam bylo napsané.. Díky! Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 10, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2017 Vypadá dobře ! :palec: Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 Tak nám zůstal viset spojkový pedál :( Holt se začíná projevovat, že Octa víc stojí, než jezdí.. Už jsou vyměněny oba spojkové válce, brzdová kapalina, olej v převodovce (prý fakt hnus), vyčištěný EGR ventil (opět humus) a opravena závada - jiskření u předehřevu topení. Ještě jsem po projetí zjistil, že jde špatně zařadit 3.převodový stupeň z 2ky.. Tak jsem se do servisu vrátil a prý bude stačit poštelovat táhla. Tak zas příští týden, aneb když servis nestíhá... :) A byl jsem přesvědčen, že si mám Octu nechat, než kupovat nějaký benzín ve stejné cenové relaci.. Takže ještě min 2-3 roky (než žena nastoupí zpět do práce) s námi bude a pak se uvidí.. Mým cílem je nějaké MPV - nejradši bych Tourana, ale rozum mi říká, že je zbytečné připlácet za VW, když seženu jiná auta za lepší cenu s bohatší výbavou... Tak uvidíme.. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 19, 2018 Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 (upraveno) to sice jo, ale pak zjistíš že nechápeš proč mimo konceren se to dělá takto, třeba FR auta mají opravdu jinou mentalitu, nějaké špeky(zejména v ele) je radost opravovat Upraveno Leden 19, 2018 uživatelem Jim Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 19, 2018 Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 JJ, v tomto plně souhlasím s Jimem ! :palec: O přístupnosti některých dílů při běžném servisu se asi vůbec neuvažovalo. Vím o čem mluvím, servisuji tchánovi P206 a některé věci jsou děs běs. Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 19, 2018 Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 Tak já věřím že to dakie myslel tak že místo Tourana pořídí Alhambru od seatu, přinejhorším Galaxy II :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 19, 2018 Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 když na tom SAGu je strašně vidět jak je mimo díky té výrobě 1996-2010. a SAII 2011+ je pořád 300+ jsem koukal a tam kupodivu neplatí že Hambra je levnější o tolik Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 19, 2018 Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 pěto to jsou maličkosti taky řešim převodovku a budu tě snad dohanět v KM :D ale vedeš no , prdoat rotačku je hřích :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky