Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

A já myslel, že jsi říkal, že zůstane Týnce, ale je fakt, že na ženský ježdění je benzín lepší. Ale sehnat kloudny je problém, víš jak dlouho jsem sháněl já ...

Konny: protože nad služební, který můžeš používat i soukromě není. Taky mi do toho okamžiku přibývali km na soukromém autě. A pak už téměř pořád stálo ...

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Jj, ta 1,6ka je taková mrtvá a trvá jí, než se rozhýbe.. U Stounky šlápnu na plyn a jedu.. Budu jí muset projíždět častěji.. Na inzerát se nikdo neozval, respektive jeden známý, ale když zjistil, kolik má najeto, tak řekl, že to je moc a ani se nebyl podívat.. Tak jsem mu jen napsal, že kdybych to stočil na 150 tak to stejně nepozná... Smutná doba. Takže zatím holt zůstává a nový auto řešit nebudu..

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 5 měsíců později...

Tak nám odešla baterie :( Ale není se čemu divit, jen u mě sloužila 5 let a od srpna 2016 Octa najela jen 5tkm - převážně krátké trasy 4km :( Takže už mám u jeldy připravenou novou baterii. A taky budu muset přezout na zimní, ale nějak se mi do toho nechce..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Tak nám zůstal viset spojkový pedál :( Holt se začíná projevovat, že Octa víc stojí, než jezdí.. Už jsou vyměněny oba spojkové válce, brzdová kapalina, olej v převodovce (prý fakt hnus), vyčištěný EGR ventil (opět humus) a opravena závada - jiskření u předehřevu topení. Ještě jsem po projetí zjistil, že jde špatně zařadit 3.převodový stupeň z 2ky.. Tak jsem se do servisu vrátil a prý bude stačit poštelovat táhla. Tak zas příští týden, aneb když servis nestíhá... :) A byl jsem přesvědčen, že si mám Octu nechat, než kupovat nějaký benzín ve stejné cenové relaci.. Takže ještě min 2-3 roky (než žena nastoupí zpět do práce) s námi bude a pak se uvidí.. Mým cílem je nějaké MPV - nejradši bych Tourana, ale rozum mi říká, že je zbytečné připlácet za VW, když seženu jiná auta za lepší cenu s bohatší výbavou... Tak uvidíme..

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...