Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

No, dost toho najezdím, to je pravda :) A doufám, že Octule bude sloužit ještě hoooooodně dlouho, protože fakt nevím, co bych si z dnešních aut koupil :( Ale jednou bych chtěl OIII 1,4 TSI CNG, snad se teda bude vyrábět od příštího roku :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Včera jsem byl nemálo vytočenej.. Takhle parkujou idioti v Turnově :pest: A když jsem čekal na MP, tak z druhý strany přijel další blbec a ten se postavil tak, že bych neotevřel zadní dveře, abych mohl naložit Leontýnku :pest::pest::pest:

DSC_0333_1.jpg

Odkaz ke komentáři

A co ti na to MP řekli? bych ho nechal natvrdo odtáhnout... :D aspoň by byla sranda :D jinak to chápu no, nemužu za to že lidi moc jedí ale když se vedle mě postavil borec s rodinou a každej byl metráček tzv. jak zadní tak přední rozvalit a hlavně mi ťuknout do laku, což už mě docela vytáčí (a to neparkoval daleko takže to malá rana nebyla) a moje mamka nemohl nastoupit a borec mi řek ať si couvnu a teprve naloží nákup tak sem mu musel říct ať si tu spuchlou rodinku naloží nebo couvnu s ním... :D někteří lidí nepřemýšlí prostě :)

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

MP si zjistili majitele a nechali ho to přeparkovat tak, že už jsem se aspoň dostal do auta.. Ale přímo u dění jsem nebyl, potřeboval jsem ještě něco zařídit.. Jinak jsem ráno psal mail na MP, jak to dopadlo, tak jsem zvědavej..

Fido, špinavý to je, ale v tomhle počasí to nemá cenu mejt, už prostě nejsem otrok auta jako dřív - rodina má přednost.

Odkaz ke komentáři

Myl jsem ho před Vánocema na wapce a holt cesta na Slovensko a zpátky a pak každodenní cesty po R10 jsou znát.. Navíc si nechci máchat trávník ještě mytím auta, už takhle je dost rozmáčenej z toho počasí co je.. A třetí důvod je ten, že mám vypnutou vodu ven, aby nezamrznul kohout a jsem moc línej na to, abych ho šel zapnout a pak zas vypnout :D

Odkaz ke komentáři

Petře, lidi jsou jak vyšinutí. Dnes jsem byl na skok v Liberci a měl jsem pocit, že tam snad všichni jezdí s tankama. Na přechodu jdou lidi a borec jim přejede špičky. O 50 metrů dál jde paní s kočárkem a malým klukem za ruku a přijede mamrd s eLkem na značce a začne troubit jak jelen v říji. Měl jsem sto chutí vylézt z auta, ale sněžilo... :smich:

Odkaz ke komentáři

jooo Liberečáci jsou zajimavý řidiči o tom žádná. stává se mi často,že jedu po R10 směr LBC v levém pruhu sice rychleji,ale to je jedno. lidi s Lkem v RZ jedou 120kmh v levém pruhu a v pravém nic nejede. na vyblikávání nereagují,na troubení taky ne.... Jinak už si sehnat petře vozík za auto? doporučuju kluky z Řepova z bazaru maj tam někdy i jetý a můžeš si složit vlastní vozík dle představ.

Odkaz ke komentáři

Cože? To by si mohl někdo zkusit na mě troubit, kdybych byl na přechodu :pest: Já bych asi vylez i kdyby sněžilo, na tohle jsem alergickej.. Spíš nesnáším, když chodci chodí mimo přechod.. Jinak na eLko bacha, taky ho mám :loool:

napster: jojo, tam jsem koukal a až budu kupovat, tak nejspíš tam ;) Máš tam nějaký kontakt, šla by lepší cenovka? :) :pivo:

Odkaz ke komentáři

Buďte rádi že nepotkáváte s Jéčkem.... To jak vidíte tak dojede i na vlastní smrt pozdě... takže je lepší buď co nejrychleji předjet a ujíždět pač jsou i nebezpeční a nebo zastavit u krajnice, zacvakat klíčkama, sundat SPZ a jít radši pěšky :D

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Nic se neděje, jen km příbývají :))) Jen na konci února pojede Octule na servis - proměření tlaků, výměna hydroštelů, ,vyčištění sacího koše olejové vany, výměna brzdovky a chladící kapaliny..

DSC_0389.jpg

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...