jbora Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Zdravím zlepšováky a zlepšovatele. Mám dotaz, zda někdo nemáte nějakou zkušenost. Rád bych si OII po FL combi dal na zadní plato sluneční roletku. Origo je v LaK, ale pouze u Liftbacku. U combi prodávají origo clonu, která se rozepře přímo na zadní okno (5 dveří) a drží vlastně sama. Stojí šílený nesmysl peněz a není to roletka. Nepáchal nějaký kutil něco podobného? Díky jb 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Proc tam nedas folii??Na cadni okno cca 1000kc lepsi nez nejaka roletka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jbora Odesláno Květen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Proc tam nedas folii??Na cadni okno cca 1000kc lepsi nez nejaka roletka Asi to tak ve finále dopadne :( . Chtěl jsem se vyhnout oknu a dát to na plato. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 aha lepsi mas tu fulii ver mi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jbora Odesláno Květen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 aha lepsi mas tu fulii ver mi! Věřím, ale tu má každý :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 no auto má taky každej a koupil sis ho taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 pravda a navic oktavku a si tady na foru jako kazdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jbora Odesláno Červen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 No jooo kucííí máte pravdu. Jen si mi prostě líbí sluneční roletka... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 jasne chapu te ale fakt je lepsi ta folie stejne bys mel tu roletku porad natazenou tomu verim!! :D a nebo vis co?? kup si tu roletku a dej si tam jeste folii a bude to ok to moc lidi nema??!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 ta roletka by měla jít dle mě přidělat na 5 vrata místo na plati 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Tady jedno bazarové plato s roletkou k prodeji. Ale nevím, jestli se kvůli tomu musí koupit i jiný díl plastového deklu kufru, kam jí následně zaháknout. Nemám pocit, že by u "klasiky" bylo za co. Pro Combi roletka není, pouze ta nacvakávací clona. http://www.sbazar.cz/p.caban/detail/4036778-zadni-plato-do-kufru-s-roletkou-skoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Tak jsem online našel, že pro "vozidla se sluneční roletkou na zadním okně" je zvláštní výplň kolem okna, ten vrchní díl. Upřímně, kvůli pár zarážkám jsem zvláštní díl nečekal. No, ve Škodě to bude určitě za raketu, tak přemýšlím, že bych do stávajícího plastu navrtal nějaké čudlíky, za které bych roletku zavěsil. Bohužel na netu jsem nenašel žádné vypovídající foto, jak je to tam udělané. Nedokázal byste někdo poradit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 ty čudlíky jdou přímo koupit v autorizáku dle etky, klidně ti to i namontují např za 500kč apod... rozeberou ten zadní plast a navrtají to tam.. já sem to vyřešil ta, že jsem si v obéčkách koupil tu neorigoš a mám ji tam nandanou (ja plata nesnáším) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Díky pane. ;) Dle ETKY mi to ukazuje nějaký hák 1Z5861301B + torx šroub a snad se to montuje do koncový lišty stropního obložení? Moc z toho moudrej nejsem. Kdyžtak bych si to udělal sám. Zjistit akorát, kam přesně to patří, obložení stropu už jsem dole měl, takže v tomto vím jak na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Takže si to jedu dál monolog, ale možná to původnímu dotazujícímu pomůže. :) Zakoupil jsem dnes háčky + šroubky viz. číslo dílu z ETKY (celkem 38,-) a konečně jsem na netu našel použitelnou fotku, jak jsou uchycené. Musí se skutečně sundat celý ten černý krycí plast pátých dveří a do něj se navrtají. Dotaz zní - než to rozeberu - zda tam jsou naznačené nějaké výstupky, kam vrtat nebo jestli si to musím nějak rozměřit? Nicméně to umístění háčků mě docele překvapilo, protože když se síťka vytáhne na max a vypne, sahá až někam do půli zadních sedaček, takže je fakt dlouhá a nešetřilo se. :) To znamená, že by možná ta roleta šla připevnit do kombíku na hranu plastového deklu a okna, háčky přichytit někam kolem stropu a síťku pořádně vypnout. Alespoň u liftbacku taková hrana mezi deklem a oknem existuje, teď jen otázka jejího horizontálního zakřivení u combi. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 (upraveno) no musíš nějak sundat ten kryt, netuším jak nikdy sem to nepotřeboval. :) levá strana: https://lh3.googleusercontent.com/-tQxEKj1UtEc/UtGB_tSDbMI/AAAAAAAANf4/_D8CiJ03j4o/w1123-h842-no/IMG_20140111_183924.jpg pravá strana: https://lh4.googleusercontent.com/-ApKcb5WKxNU/UtGCC9LZdxI/AAAAAAAANgE/Rmj33gz4PFs/w1123-h842-no/IMG_20140111_183928.jpg cely: https://lh5.googleusercontent.com/-UW5e6OvIto0/UtGBugJHwcI/AAAAAAAANfA/cIWYhUmiCSo/w1123-h842-no/IMG_20140111_183854.jpg alespoň mě háčky tam drží tu clonu :D jestli chceš tak můžu i na přesno naměřit, ale zdá se mě to zbytečné... Upraveno Leden 11, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Díky.. Možná by to přesný naměření nebylo od věci, pokud bys měl chvíli. Dnes jsem postupoval podle DP, ale prostě mi ten plast kufru nejde dolů a to jsem za to bral jako šílenej. Jsem si říkal, že to tam snad přilepim lepidlem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzajsTP Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Zdravim ,dělá Škoda origo nějaký protisluneční clony nemůžu nic kloudnýho najít.Klubáci jestli to nemaj nebo na focení sundavaj nevim.Přijde mi to jako elegantní řešení proti rozpálení auta,folie se mi nelíbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Treba e-shop Skoda Auto.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.