Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

Tak mě trochu rozsekal kámoš..

[10:51] On: Vis jak se pozna dobra zenska?

[10:51] Já: jak?

[10:52] On: Ze po sexu se zmeni v sud piva a partu kamaradu. :-D

A tak si tu tak sedím a přemýšlím jak by to asi bylo... :angry:

Chytrej kámoš :palec: :) tak to by mohl taky vědět že správná ženská je: od pasu dolu,žena pro krásné chvilky :)

od pasu nahoru,bagr,aby mohla vydělávat :(

Jinak to autí má na délku 12m60cm měl jsem tu čest se v tom svézt,každá křižovatka a zatáčka průser!! ale introš a ten bar nádhera! :blink::blink:

Odkaz ke komentáři
Kubiik: Uvidíme, pár instalací na můstkách jsem už slyšel a dodneška mě z toho leze mráz po zádech...

Tak a včera jsme doskládali bednu do stavu že jsme to byly schopni ozkoušet...

nerikam, ze to nebude hrat dobre. jeste nikdy jsem neslysel na jedny sestave nebo alespon na stejnym repro stejne vykony zesilovac do mustku a na jeden kanal. docela rad bych si to poslech, jestli je ten rozdil vubec slyset. jenom me zajimalo, jestli si mel nejaky duvot pro tuto volbu...

jeste bych se chtel zeptat, jestli si tlumil tu bednu nebo ne a kdyztak cim...

Odkaz ke komentáři
nerikam, ze to nebude hrat dobre. jeste nikdy jsem neslysel na jedny sestave nebo alespon na stejnym repro stejne vykony zesilovac do mustku a na jeden kanal. docela rad bych si to poslech, jestli je ten rozdil vubec slyset. jenom me zajimalo, jestli si mel nejaky duvot pro tuto volbu...

jeste bych se chtel zeptat, jestli si tlumil tu bednu nebo ne a kdyztak cim...

Jasný zase do mustku ten zes nemusím tolik solit, takže to zkreslení by mělo být opravdu neslyšitelné...

Bedna tlumená není. Mám jehlánkový molitan a ještě si budu zkoušet od kámoše půjčit rouno. A budu zkouset a testovat. Ale to až to bude komplet naladěno aby ten rozdíl byl poznat :palec:

Odkaz ke komentáři

Chlapci díky,ale vzhledem k vývoji posledních dní dokud nebudu v autě a na cestě tak ničemu nevěřím... Porád se něco s**e. A to fest, když to vypadá že auto a dovolená klapnou tak zase doma něco... Chjooooo

Jinak měli jsme jet na Korsiku,ale jelikož nepřišly peníze (pač někteří lidi si objednají práci a pak neplatí) tak se Ostrov zrušil kvůli ceně trajektu a jedeme do Dolomit a severní část Itálie. Benátky,Florencie, Pizza, Parco nazionale delle Cingue Terre (naprosto úžasný útesový pobřeží). Kámoška by chtěla do Říma,ale tam se mě nece nějak moc zajíždět... Jsem strašnej hajzl... No uvidíme...

Jarda: Tak to je super. Jinak se ti za ráno ještě jednou omlouvám a děkuji za taxíka... :palec:

Edit: Už mám Autí u sebe a to je výhled přez to nový okýnko.....

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak dovolenou po Itálii jsme přežily a dokonce už mám aj fotky v PC tak tady pár kousků pro zájemce. Otloukánek má pochvalu pač to zvládl v pohodě a s bravurou, i když naloženej byl statně. Najeli jsme cca 2500km, našli si nového kamaráda, poslintali si u konkurence (snad mě to odpustíte) a dokonce jsme si nakonec aj vlnky v moooři užily.A vše za celkem pár korun... :)

post-60-1281590261_thumb.jpg

post-60-1281590271_thumb.jpg

post-60-1281590290_thumb.jpg

post-60-1281590297_thumb.jpg

post-60-1281590304_thumb.jpg

post-60-1281590312_thumb.jpg

post-60-1281590409_thumb.jpg

post-60-1281590469_thumb.jpg

post-60-1281590488_thumb.jpg

post-60-1281590495_thumb.jpg

post-60-1281590499_thumb.jpg

post-60-1281590504_thumb.jpg

post-60-1281590512_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
pěkný obrázky :-) hlavně ,že auto sloužilo jak mělo :-)

Kua ty jsi rychlej. :)

Jo autí sloužilo až na to že tavná moc nedržela v těch vedrech v motoráku,ale naštěstí si umím poradit a vozím pásku.

Obrázky jsou foceny Canónem 10D za kterej velice děkuji jednomu kamarádovi z Milevska. (ještě mi k němu měl ale půjčit ruce :) )

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...