Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

tak jsem se chctěl podívat jak si pokročil s tou muzikou a nic nevidím. :) Tak teda jak na tom vypadá???? :D

Vypadá to bledě. POtřebuju koupit nový závěsy na woofery pač ten jeden nepřežil, jenže to je aj s poštou tak 1100 a prostě nejsou. Navíc čekám porád na to relé kvůli spínání a ovládání abych to mohl začít pomalu a jistě drátovat a kámoš snad teď už bude mít volněji tak se vrhneme na ty sloupky... Takže zatím porád vepředu pasiv Helix P206 a vzadu 1x JL 12W0 ;-) Do srazu ani smykem. A ještě k tomu jsem teď řešil jiné starosti, tak šlo auto malonko stranou...

Odkaz ke komentáři

jasný tak to chápu no snad ti to všechno vyjde tak jak má a už se do toho snad nebude nic jinýho srá...... to znám taky a na rozkoš jedu s pomuchlaným autem :) ale beru to už s nadhledem a čekám na volnej servis abych tam mohl auto odvézt a nechat ho vyléčit od tý hrozný rakoviny(Krupobití) :) :D

Odkaz ke komentáři
jasný tak to chápu no snad ti to všechno vyjde tak jak má a už se do toho snad nebude nic jinýho srá...... to znám taky a na rozkoš jedu s pomuchlaným autem ;) ale beru to už s nadhledem a čekám na volnej servis abych tam mohl auto odvézt a nechat ho vyléčit od tý hrozný rakoviny(Krupobití) :) :)

No nějaký věci jsou třeba ještě vyměnit k tomu (a když je budu dělat tak to vezmu asi z gruntu) a pak snad už budu nějakej čas jen a jen jezdit... :D NA rozkoši pokecáme ;-)

Odkaz ke komentáři
jasný možná ještě před jestli ti to vyjde a pojedeš s náma :) ale jinak se tam určitě někde uvidíme :)

Jo možná chvilku před. Houmik prý kometě dyžtak taxíka udělá, když bude mít místo tak bych dojel na oběd, pomohl vám naložit a pak bychom jeli... :D

Odkaz ke komentáři
TAdy se něco rýsuje... :(

Už ležel chudák v tej garáži tak dlouho a pekelně překážel že jsem to dnes vyměnil... ;) Jsem spokojenej. Krabička cigaret se vejde, tak snad to nikde nenechám...

Tak ten je velice slušivý. Jj máš to moc hezký. A na výšku, hloubku nebo šířku se Ti tam vejde? :)

Odkaz ke komentáři
Hmmmmm to je gůůůt :) To tam máš to lízo že??

Mám ... Zítra máme sraz a kámoš do mě hustil tak dlouho až jsem dneska z nárazníku ometl centimetr prachu, koupil šrouby a nahodil to na auto...

Tak ten je velice slušivý. Jj máš to moc hezký. A na výšku, hloubku nebo šířku se Ti tam vejde? ;)

Díky... :( Samozřejmě na placato... :( Ne když jsem stál na rovině tak se vešla normálka na stojáka. Tohle je focený před barákem a tam parkuji malolonko čumákem z kopce tak to zkresluje...

Odkaz ke komentáři
Mám ... Zítra máme sraz a kámoš do mě hustil tak dlouho až jsem dneska z nárazníku ometl centimetr prachu, koupil šrouby a nahodil to na auto...

Díky... ;) Samozřejmě na placato... :( Ne když jsem stál na rovině tak se vešla normálka na stojáka. Tohle je focený před barákem a tam parkuji malolonko čumákem z kopce tak to zkresluje...

To já nezkoušel, ale jelikož je ten můj nárazník hodně vystouplí a má tam to lízi ještě, tak jsem od země na rovině necelých 16 cm a škrtám kde se dá+půjde to dolů :) . Třeba do garáží na let nezajedu a přes hupy jezdím do 20km.

No já taky nemyslím tebe ,poptával jsem se všude možně a neeee,to víš kámo nás předface je málo my jsme už ohroženej druh :(

TO je pravda, já jsem jediný svého druhu a myslím, že ty zrovna taky a pár se jich tu ještě najde...

Odkaz ke komentáři
Hlavně ty máš shitovej laminát kterej se hnedka rozštípe. Ten plast alespoň něco vydrží :(

No nevím nevím, určo plast asi vydrží víc, ale tohle je docela držák, na to jakou ho mám chvilku už si se mnou zažil ty obrubníky, hrboly atd atd a je v poho. Dobře dole trošku ošouplej, ale to není vidět. Jen od bývalýho majitele je lehce dole naprasklej, ale to jsem zadělal a drží to. Jinak prahy a zadek je new.

Odkaz ke komentáři
No nevím nevím, určo plast asi vydrží víc, ale tohle je docela držák, na to jakou ho mám chvilku už si se mnou zažil ty obrubníky, hrboly atd atd a je v poho. Dobře dole trošku ošouplej, ale to není vidět. Jen od bývalýho majitele je lehce dole naprasklej, ale to jsem zadělal a drží to. Jinak prahy a zadek je new.

Tak když drží tak to čumím... Kluci co maj laminýty tak porád nadávaj. Dírky od kamínků a podobně... :lol:

Odkaz ke komentáři
Tak když drží tak to čumím... Kluci co maj laminýty tak porád nadávaj. Dírky od kamínků a podobně... :)

Co to je dírka od kamínků, to vědět, tak bych asi do toho nešel i když :lol: Ne opravdu, je jen dole lehce škráblý jak jsem párkrát najel na obrubník nebo rychle na velký spomalovák, ale jinak v poho jsem plně spokojen, už dokonce i zadní vydržel lehký ťukanec do regálů u zdi.

Odkaz ke komentáři
Co to je dírka od kamínků, to vědět, tak bych asi do toho nešel i když :) Ne opravdu, je jen dole lehce škráblý jak jsem párkrát najel na obrubník nebo rychle na velký spomalovák, ale jinak v poho jsem plně spokojen, už dokonce i zadní vydržel lehký ťukanec do regálů u zdi.

Tak to ti jen přeji :lol:

Odkaz ke komentáři
Spooky: Dobra zmena! :) konecne to s temi rafky vypada fakt dobre! A ty cerny listy good, ale bez cernych blinkru..

Zivochich: To je jasny, ze pasuje.. Pomoci horkovzdusny pistole, se da upravit na vsechny auta (TT, Superb, A3, Leon non Cupra)

Blinkry zůstanou a snad se brzo zadaří dodělat ty lampy... :lol: Jinak díky pane.

Odkaz ke komentáři
Spooky: Dobra zmena! ;) konecne to s temi rafky vypada fakt dobre! A ty cerny listy good, ale bez cernych blinkru..

Zivochich: To je jasny, ze pasuje.. Pomoci horkovzdusny pistole, se da upravit na vsechny auta (TT, Superb, A3, Leon non Cupra)

Konwas ani nevíš jakou radost jsi mi udělal :lol: :) supééér tak další věc co je v plánu!!! DÍKES

Spooky soráč za zasírání tvého vlákna!! Už budu hodný :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...