Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

no, mne dneska rekli, ze budou moct ty typovy listy vydavat az za 10 dni, ted si to vyrizujou na ministerstvu ;) domlouval jsem se s Burkem... tak zkusim pockat, kdyz to nevyjde, tak ten typak holt predelame ve photoshopu :P

Odkaz ke komentáři
Tak nic :)cca za mesic budu mit sadu jetych ale jeste pouzitelnych Contiku 225/45, ja osobne uz treba gumy s mene nez 4 mm vyhazuju, ale tobe by mohly udelat jeste sluzbu .)

Hoblik: A jaká by byla dyžtak cenovka? Ze bych je vzal prozatím treba alespon na ty fota... A zkusil bych jaká bude spotřeba... Dyžtak SZ pls... Hlavně rafky by meli byt 7" nebo 7.5" tak mam strach aby těch 225 už nebylo moc...

Odkaz ke komentáři
Hoblik: A jaká by byla dyžtak cenovka? Ze bych je vzal prozatím treba alespon na ty fota... A zkusil bych jaká bude spotřeba... Dyžtak SZ pls... Hlavně rafky by meli byt 7" nebo 7.5" tak mam strach aby těch 225 už nebylo moc...

225 je na disk 7-7,5" v pohode, takhle to k sobe sklada i skodovka...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem se dneska vrátil od Mattyho a už umíme stahovat okýnka na dálce. :palec: Ještě jsme zkoušeli zamykání auta při jízdě,ale to se nám nějak nepovedlo a nebylo moc času ani chuti to ladit takže možná někdy příště. Našli jsme dvě chyby. Jedna by měla bejt špatný čidlo teploty a tlaku oleje. A druhá chyba někde v sání. :-( Budu muset hledat a opravovat. Matty by mě měl ještě poslat co přesně je to za chyby tak jsem zvědavej. Zase bude holt co dělat...

Odkaz ke komentáři

Tak mám ráfky naložený v autě a odpolko budou možná aj nějaký fotečky,ale autí změnilo těžce barvu pač včera cesta napříč republikou stála za to... No uvidím odpolko...

matty: Díky. ;) Zapracovat to chce,ale jak jsem říkal, nejsou moc love takže uvidíme jak to půjde a co se podělá. Každopádně z jara jsou v plánu lišty do laku a buď RS nárazník nebo alespoň stříknout tenhle omlácenej...

Teď mám od kamoša slíbenou výrobu plechovýho krytu pod motor tak musím sundat ten plastovej aby měl šablonu...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...