Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak zase jsem ti proklikával celý vlákno, jen abych zjistil blbost, kterou jsem stejně nenašel lol.gif

Prosímtě ty tomasony máš široké 8J nebo 8.5J ? Rozmýšlím co dát za pneu na ty mé nové kola a myslel jsem že dám taky 225/40, jen se bojím jestli to není moc široké na disky 8J. Na tvých ta guma vypadá v pohodě, tak mě právě zajímá jakej máš rozměr disku. Předpokládám ale že máš 8.5 co ? Dík palec.gif

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Nestiham nemam cas...

Octloukanek ma na strese asi pul centaku bahna,slouzi denne.Holt je po meste 80% provozu tatry ze staveniste,ktery je kolem celyho mesta.Zacina se ozyvat zadni lozisko (ne ze by se s nimi nepocitalo). Ale zase uz mam winterkaru temer dostavenou,cekam na STK...Takze mezitim uklidit garaz a pak z octou pekne vydrbat a hura na spalky... :D

post-60-0-04125500-1386006792_thumb.jpg

post-60-0-61568400-1386006831_thumb.jpg

post-60-0-27426600-1386006875_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dakie: Mám to porád, jen to stálo přez šest let rozebraný a komplet vykuchaný... má to sem tam puchejřek, sem tam nějakej šrám,ale udělala se nová spojka, náplně, dala baterka, pár hadiček vyměnilo, chvíli nechalo natlačit benzín a šlo na druhý otočení, teď už chodí jak zamlada... :D

Pickup se prodal a porad jsem neveděl co místo toho až se rozhodlo... Malá investice a už se těším až se pořádně svezu... :D Je to lehký a nějaký koníky to má.. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

No tohle se taky dělalo ve fullhrabu a původně to bylo v plánu,ale potřebuju povoz na 10km do práce a zase spotřeba litr bo dva navic...

PS: A Justy bylo to samý jako Charade podvozek, motor atd a tím jsem taky nějakej čas jezdil. A vsichni z toho měli hroznou prdel... :palec::rolleyes:

post-60-0-54430100-1386019230_thumb.jpg

post-60-0-14735900-1386019235_thumb.jpg

post-60-0-97750300-1386019239_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...