m1kal Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 zdravím chalani chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosť s týmito svetlami prípadne s niečim podobným http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-II/Skoda-Octavia-II-04-09-performance-black-headlights :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 žádnou chválu jsem na ně nečetl / neslyšel... prý svítí docela mizerné. A dle mně to ani moc nevypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Červen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 No to si ma moc nepotešil :D ... dnes som ich objednal .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Co by jsi chtěl je to čína :blink: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Červen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Je to také zlé ? :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Jj na svoje auto bych si to nikdy nedal . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Dříve jsem měl podobná světla na autě, také tuningová a svítivost byla asi o 50% horší než standardní světla, tudíž já už nikdy takový světla na auto nedám, to si radši připlatím a dodělám originální xenony.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazo27 Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 Zdravim, chcel by som si objednat predne svetla na OII od znacky DAYLINE. Mate niekto skusenosti s tou znacku? https://www.dectane.de/product_info.php?info=p50326_dayline-scheinwerfer-skoda-octavia-ii-06-09--tfl-optik-black.html&language=en 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Zdravim, chcel by som si objednat predne svetla na OII od znacky DAYLINE. Mate niekto skusenosti s tou znacku? https://www.dectane.de/product_info.php?info=p50326_dayline-scheinwerfer-skoda-octavia-ii-06-09--tfl-optik-black.html&language=en Mám, vozil jsem je jeden čas do ČR. Problémy byly se zatýkáním a mlžením světel a hlavně štelování bylo hrozně blbě řešené. Na druhou stranu reklamace byla vždy v pohodě, ale bral jsem je od překupníka v DE. Asi 3x měla světla uražené rohy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 (upraveno) Mě osobně se tyhle světla na autech nelíběj a kór na oktávce ;-) to si za ty prachy koupím origo čočky a je to hezčí a elegantnější :) Upraveno Srpen 27, 2012 uživatelem Seda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazo27 Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Mám, vozil jsem je jeden čas do ČR. Problémy byly se zatýkáním a mlžením světel a hlavně štelování bylo hrozně blbě řešené. Na druhou stranu reklamace byla vždy v pohodě, ale bral jsem je od překupníka v DE. Asi 3x měla světla uražené rohy. Zdar, a aku mal svietivost ten led pas? Ide mi o denne svietenie, aby som cez den nemusel mat rozsvietene H7. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 To není denní proboha, to jsou parkovačky, na to nemaj tyhle čínské světla homologaci, si v jednotce přepni svícení na mlhy na 70% a je to a neřeš takový kraviny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 No hlavne resit denni sviceni k halogenum nechapu. Xenony kde umiraj cocky chapu, ale tohle ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.