Martyp Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 (upraveno) Tak i ja predstavim svoje auti i kdyz ho asi vetsina z Vas uz zna... Je to OI RS 1,8 Turbo...Klasika.. :P Exterier: Maska MiloTec - na leto, v zime serie s pridavnyma dalkovkama Hella.. Difusor zadniho narazniku MiloTec potazeny carbonovym vlaknem. Folie SunTec se propustonosti 35% Nejaky loga na kapote.. :) Lizatko pod prednim naraznikem Seat Leon Cupra R - momentalne cekam na potazeni carbonem.. Dodelane origo xenony Na viku kufru sundany napis a znak - nahrazen logem VRS z masky ORSII Sterace Bosch Aerotwin Antena z Audi A3 Interier: Serie RS Volant ORS II Dodelany Maxi Dot + J-dot Dodelany tempomat Radio Sony CDX GT616 U, v kufru Woofer Toxic Podvozek & Motor: Alu Braid Winrace A 8x18 ET35, pneu 215/40 Na predni naprave silentbloky Powerflex Uprava ECU na 154kW 300Nm Pravdepodobne pribude BOV (ted snad uz ten spravny) a filt K&N.. Postupne sem dohazim fotky z "historie" jak to cele vznikalo.. ;) Upraveno Červen 22, 2009 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 mate to pekne pane a musim rict, ze kola jsou ve skutecnosti lepsi nez na fotkach .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Á na novejch kolečkách. Pěkný,fakt dobrá volba. Jenom ani na jedný fotce není pořádně vidět,jak jsou ty 215ky natažený,ale vypadá to že asi akorát,ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Diky Milane.. Hele,mel si recht,Contiky budou asi malicko sirsi,nez ostatni..Je to malilinkato zavreny,proste akorat,kdyz to frajer nazouval,tak sem malem skakal radosti... :D Je to uplne presne,jak sem to chtel..Je to jak pr*el na hrnec.. :) Pokusim se k tomu dokopat a blejsknout to... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 (upraveno) já prosím neznám :) a koukam,ze jsi se vratil k orig.zadnim svetlum,urco je to lepsi :) Upraveno Červen 23, 2009 uživatelem matty7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Tak ted uz teda aspon neco malo vis,co jsi to tu shlidnul.. :) Jo jo vratil,taky se mi to libi..A diky...Aspon zase nejaka zmena po case... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Pěkná šesnáctka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Pěkná sluší jí to i ty kola jí sluší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 ja zas prudim s nalepkou, ty vole martas ma to volepeny vepred vsema co mu na to pridali a OC nic, ty dostanes, budit se bude jak ja bez poklicek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 vitto má tam samolepku OC nad pravým světlem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 koukam na ty pekny fota RSky jeste a nemel by jsi mit,kdyz mas xeny-ostrikovace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 hajzlik ani sem si nevsiml :) ma tu malickou :D on se stydi ja to vim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Diky za zachranu ballu.. :D :D ;) matty7: Dik za pochvalu fotek :) a mas recht,spravne bych mel...Jenze tady xeny puvodne nebyly a jsou dodelavany,tak proto nejsou ostriky.. :( Ale me to nijak neva.. :D Vitto, vitto..Jak Ti to vysvetlit..Kdyz reknu,ze nemam rad volepeny auto (znaky,stitky atd. fuc) ,tak mi na to asi neskocis vid? :D Tohle bylo jediny misto,kam sem ji mohl dat..Jeste mam doma druhou a premejslim,jestli ji nedat na zadni okno..Ale jen tak decanko.. :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 a co ti na to rikaji na STK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Nic,nerekli ani ň...Svetla jsou zapojeny,jak maji byt..Naklapi se,nivelace sice jeste neni,ale bude..Takze zadnej trabl..A nevim,jestli je vyhlasce,ze kdyz mas xeny,musi byt i ostriky...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Nic,nerekli ani ň...Svetla jsou zapojeny,jak maji byt..Naklapi se,nivelace sice jeste neni,ale bude..Takze zadnej trabl..A nevim,jestli je vyhlasce,ze kdyz mas xeny,musi byt i ostriky...? ja si myslim,ze je to tak pokud mas xeny,tak musi byt ostriky,ale kdyz jim to nevadilo,tak je to oki. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Mozny to je.. :D Ale nejak neresim... :) V nejhorsim se ostriky daj dodelat no.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 a co doping :D slape jak ma? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 No jeeeje,jsem spokojenej...Sportreba je relativne v unosny hranici a slape na pohodu..Kdyz jsem presedl z OIIRS po asi 1500km do svyho auta,a jel 120km/h na 5ku,tak sem chtel predjet,pridal sem a zatahlo to,az sem se lekl.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 ja si taky lebedim :D u me uz kdyz v 90 prislapnu petku,tak tlaci jako fest(nekomu az dyl),jezdi moc pekne,ale jeste jsem se nedostal na spotrebu 5l co jsem mel jednou v serii :) ,ale ja se nedivim,proste to se neda-autiko strasne svadi ten plyn prislapnout a nechat se zatlacit do sedacky,uz bych nechtel serii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 neverim ti to mas pravdu :D hihi, nacpu ti apson prelep ramecku RZ :D doazdu :) kluci s ostrikama, ja zas mam rs naraznik s dirama, takze sjsem koupil od badyse ty domeky a kdyz undam naraznik tak jsou tam ty trubicky jenom :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 ja si taky lebedim :) u me uz kdyz v 90 prislapnu petku,tak tlaci jako fest(nekomu az dyl),jezdi moc pekne,ale jeste jsem se nedostal na spotrebu 5l co jsem mel jednou v serii :) ,ale ja se nedivim,proste to se neda-autiko strasne svadi ten plyn prislapnout a nechat se zatlacit do sedacky,uz bych nechtel serii Jo jezdi to moc moc pekne..Jak se Ti mohlo podarit se dostat se serii na 5l spotreby? Za kolik jezdis ted...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 neverim ti to mas pravdu :D hihi, nacpu ti apson prelep ramecku RZ :P doazdu :) kluci s ostrikama, ja zas mam rs naraznik s dirama, takze sjsem koupil od badyse ty domeky a kdyz undam naraznik tak jsou tam ty trubicky jenom Viktore Viktore,ty kluku usata...Mel bys mi to verit.. A prelep ramecku mi vazne nenacpes,bo bych si ho nalepil leda na ramecek na Formana Teodora.. :) Pac na Octe ramecky nemam... :D Hehe,tak to vidis velebnosti,presne naopak... :D :D To je taky reseni.. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 pěkná kára .kolik pls stali ty kolca ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 (upraveno) martyp:asi benzinem :) ,ne vazne jednou jsem tam mel opravdu 5l,ale jinak dost casto jsem se dostaval bezne na spotrebu 5,6-6,5l(a dojezdy na plnou nadrz mi pp ukazoval pres 1000km) pri bezne jizde a dodrzovani pravidel,takze zadny kloboucnik jsem nebyl(jak by jsi treba nekdo myslel) a i presto jsem se dostaval na tuto spotrebu.Sobeslav-Praha a zpet 255km a spotreba 5,9l Ted je to proste vic,pod 6l jsem se nedostal,ale zatim jsem se proste nedokopal ject plynulou jizdu abych se to pokusil srazit.Takze i s ORS se da zaject krasna spotreba a holt se to musi umet :)Myslim,ze ds mam pres 7l Upraveno Červen 27, 2009 uživatelem matty7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Ty jo,to sou neuveritelny cisla..Ja jel jednou neco lehce pres 6l,ale to bylo na petku 7Okm/h a to z kopce....Ze strahova tunelama na Barrandak.. :) Jinak,ja to s RSou asi za peknou spotrebu neumim.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 ja se zeptat jak ti auto reaguje,kdyz by jsi dal v 50 petku,kdy tocis 1200ot. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 V 50ti petku..?Nevim,to sem snad jeste nejel,ale myslim,ze tehle motor,by to pobral...Kdyz na to nezapomenu,tak to dnes cestou do Budejic vyzkousim... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 treba u me nemam problem a i dobre se ten motor dokaze rozject nekolikrat vyzkouseno a ted po chipu bych rekl,ze je to jeste ochloupek proste lepsi,zkus to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Tak logiku by to melo,ze po chipu to bude jeste lepsi...Kroutak vetsi a vic odspodu... :) Kdyztak zkusim.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.