Martyp Odesláno Září 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2009 protoze ses vecne vylitej ale k poharku gratulace .-) Ale prd pane Louka!! ...A diky panove,Vam obema.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 17, 2009 Sdílet Odesláno Září 17, 2009 Hlavně jestli nemá vylitej olej v autě včera jsem mu ho měnil a kluk mě ho chtěl nechat v garáži tak jsem mu to nacpal do kufru.....:-)))))))M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2009 Neeeee,uz je ekoligicky zlikvidovaneeeeej!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 18, 2009 Sdílet Odesláno Září 18, 2009 Tak to je v pořátku a doufám že i po včerejší výměně hadice vše OK .......? Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2009 Zatim ok pane,nic se neprojevilo..Az dneska k veceru to proverim a hlavne cestou na dovo.. :D Kdyztak pro me pojedes.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2009 Dneska me ceka odjezd na dovo,tak jsem auti pekne napucoval a nedalo mi to neudelat par fotek,kdyz je tak krasne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Auto pekny, ale ty bily kola k stribrnymu autu neviim mno.. :P Mozna bych je hodil do titanovy nebo stribrny.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 naopak si myslim, ze je to zajimava kombinace, ktera upouta... stribrny kola ma dneska kazdej, ze jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 (upraveno) naopak si myslim, ze je to zajimava kombinace, ktera upouta... stribrny kola ma dneska kazdej, ze jo Jako ty kola nejsou spatny, lepsi nez 15" plechy vid :P Ty furt koukas kdo co ma... kola si taky kupujes, kdo nikdo nema... Ale to preci neni hned jasny, ze je to lepsi volba... ruzovou barvu sis taky nedal, pritom ji nikdo na Octe nema ;) Upraveno Září 23, 2009 uživatelem konwas design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 (upraveno) KD: no jasny, od toho je tady vyber... predstav si, ze bude kazdej jezdit na Spiderech, trochu k smichu, ne? ;) tvoje a moje mysleni je uplne jiny a ten vytvor, co si sem hodil, se tam vubec nehodi teda... a o tom co si napsal nepadlo ani slovo a jestli te to stve, tak mi to napis do SZ, asi jsem preslechl tvuj vek Upraveno Září 23, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Kdyz bude vic brzdit a mene cistit kola tak tu titanovou barvu ziska zadarmo :)pack 2 v jednom :)me se martypovo auto na Rozkosi libilo ze vsech nejvice a tomu odpovidalo i moje rozdeleni bodu v soutezi :)a rikam narovinu ze 80% rozhodnuti udelaly ty kola na me 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 presne tak, tahle kombinace je fajn, proste je na tom aute neco, co te okamzite zaujme tyhle bily kola to oproti serii posunuly zase o kus dal to auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 podle mě ty bílý kola jdou k jakýkoliv barvě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 KD: no jasny, od toho je tady vyber... predstav si, ze bude kazdej jezdit na Spiderech, trochu k smichu, ne? a ten vytvor, co si sem hodil, se tam vubec nehodi teda... Nerikam, ze tu ma kazdy jezdit na Spiderech.. :P jen jsem napsal, ze by se mi libili vic titanovy nebo stribrny... :D A "ten vytvor" jsem uvedl jen pro predstavu, jak to mysliim... Se ti diviim, ze se do me hned tak poustis, kdyz jses jenom o neco starsi jak ja! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 mozna by tomu slusela nejaka grafitova... hele, znam typka, co meni kola kazdou sezonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 No jasne, tou titanovou jsem myslel tuhle grafitovou, jenom jsem si nemohl zpomenout jak se tomu riiika... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Martyp:jj,očista musí být:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Ale hovno, Braidy a Speedy museji byt jenom v bily.... Presto proste nejede vlak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Haha to ja o Braidech premyslim hlavne v cerne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 No tak u tebe se to ovsem bere trocu jinak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Kucii diky za pochavly i ohodnoceni na rozkosi.. Jak pise Octavius84, bila k Braidum a Speedlinum patri,to je jasny..Ovsem to neznamena,ze nemuzou byt i v jiny barve..Treba zlata atd.. Hoblik: O cernych Braidech jsem taky chvili premyslel,ale nakonec padla volba na bily.. Konwas: Ja stribrny kola mel ted dve sezony,takze kdyz uz jsem je menil, vzal jsem to radikalne... Nahazim sem fotky z "historie" az bude vic casu..Doufam,ze se k tomu dostanu o vikendu.. Je fakt,ze jsem chvili premyslel,ze si je necham a jen je dam bud do cerny,nebo grafitovy,ale nakonec to vyhraly Braidy.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 2, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 udělal si dobře, že si zvolil Braidy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 (upraveno) Konecne mam chvilku casu,tak se koukneme malicko do "historie".. :D Po maximalni 5ti lete spokojenosti s Fabii prisla na radu ma ORS.. Auto znam od jeho prvniho dne,takze nebylo co resit...Vybava relativne slusna,top stav,no mazlik..Jsme spolu od unora 2007, i kdyz auto beru jako bych ho mel od novoty a to je i tim,ze proste bylo "v baraku".. Tyhle fotky jsou snad par hodin po nasi prvny vyjizdce..Auti pekne na zimakach... ;) Hned po par dnech se do auta jeste nastehoval Maxidot.. :D Upraveno Říjen 2, 2009 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 (upraveno) Dalsi vec,kterou uz jsem mel rozhodnutou,snad driv,nez jsem mel auto byla ta, ze letaky budou 18",pac proste kola musej bejt "velky".. Takze jsem vybiral a vybiral az zazvonil pan a kola byly doma..Teda tenkrat v praci.. ;) jeste pokoupit pneu a hned jak to slo,byly kola na aute.. :D Upraveno Říjen 2, 2009 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 2, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 Marty, ty kola jsou fakt krásný :palec2: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 Diky panacku.. Myslis Braidy,nebo puvodni Mille Miglia? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 Jezdilo se dal, spokojenost stoupala a furt jsem premyslel,co na aute jeste udelat..A v tom me neco napadlo..Lizatko ze Seatu Leon Cupra R...Tak sem nevahal ani minutu a zajel do Seatu...A takhle to dopadlo..A jsem za to rad, puvodne jsem chtel "kridylka" od MiloTecu,ale tohle je hezci... Taky se ze zadku odstehoval napis a taky jsem si dopral lepsi hudbu a plynove vzpery kapoty.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 V prubehu leta pak sel dolu i zadni znak a misto nej RS logo z ORSII... A ke konci "sezony" prisly novy kukadla-xenony, protoze cestou z dovoleny jsem si pripadal s H4,jak slepejs.. ;) ..no a to je tak nejak vsechno,co se udalo behem nasi prvni spolecne sezony -> tim myslim ty teplejsi mesice v roce...Tak pokracovani priste.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 2, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 wow je to krasa! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.