Přejít na obsah

Martypovo RSo

Doporučené příspěvky

Jasně že Braidy, ty púvodní Migle Miglia byly ee :D

Už se těším, až zase pokecáme na besídce ... :palec:

Heh, prej ee.. :smich: Taky se tesim na pokec na besede..dlouho sme se nevideli..

Skoda Montenegro: Diky.. :D

Konwas: Mel jsem,ale cca v pulce tyhle sezony-kdyz jsem koupil Braidy, jsem tam dal zpet origo..Uvidis v dalsich prispevkach :D Jo..A fotku asi nemam..Zkusim pohledat..nicmene sivit dobre,jsou videt, smerovky taky a couvacky svitej,jak krava.. :D

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Behem zimy,nekdy v unoru slo dolu jeste lizatko z podnarazniku,koupil se difusor od MiloTecu..A to vse z toho duvodu, ze jsem oboji nechal potahnout carbonem..A cekal jsem relativne dlouho,nez bylo vse hotove........

Jezdilo se dal a dal, prehoupli sme se s pres hranici 100km a najednou tu byla druha spolecna sezona.. :palec:

Asi prvni upravickou v dalsi sezone byl novy volant a to volant z ORSII..

Nasledoval kup Audinacky anteny..Lak,jeji uprava a montaz..

post-102-1254581976_thumb.jpg

post-102-1254581988_thumb.jpg

post-102-1254582306_thumb.jpg

post-102-1254582322_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Cca mesic na to se jelo na folie..Jsou to SunTek s propustnosti 35%..vsude stejny.. :palec: Plus jeste jsem si vymyslel jednu kravinku a tou bylo natazeni folie i na zadni svetla..myslim,ze jim to celkem prospelo..

V aute taky neco potukavalo a bylo to ulozeni ramen a stabiku,takze volba byla jasna...Powerflex....

A pribyly loga na kapotu...

post-102-1254582642_thumb.jpg

post-102-1254582666_thumb.jpg

post-102-1254582680_thumb.jpg

post-102-1254582708_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Diky... :P

Jinak lizatko jsem minuly vikend dodelal a uz je konecne na auto...Ale vcera,kdyz sem pospichal a predjizdel,tak na silnici lezela nejaka mrtva kocka,nebo co...Takze prisly dve rany a 6 sroubu vytrzenejch a lehce popraskana pryskyrice na lizatku.... :lol: Tak to zitra budu zase asi ladit.. :rolleyes::lol:

Odkaz ke komentáři
Diky diky panove.. :huh:

Jinak,je to presne jak pisete,snad i cislo dilu souhlasi, Peto, jen ta cena je jak kde..Co jsem poptaval nedavno u Klokana a na Jarove,tak Jarov cca 670,- klokan malicko min...Nejlevneji jsem se doptal v Amond Kladno cca 590,-

No zlo,jak ty ceny litaj.... :huh::huh:

člověče já ho kupoval 2x - nejdřív loni Auto exner a pak před Rozkoší v Liberci Auto Koutek a oboje tuším 560 a nějaký drobný. Přesně podle ETKY

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...