Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

tak jsem si jen myslel, že jsi to ty ;) jel jsem v protisměru (směrem z centra) a docela to tvému autu bylo podobné ;)

a s vyhozením podložek zpod RZ souhlasím, vypadá to líp ;) A problém s tím nebudeš mít. Nikde totiž není psaný, že tam rámeček musí být. Když mrkneš např. na propagační fotky škodovky (ale i jiných výrobců), tak mají také značky napřímo nalepený na voze. Já je mám např. šroubovaný a taky bez problémů :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to dneska blejsknul jen jsem bohužel musel před tím do Karviné a auto je špinavé, ale pro představu je to něják takhle. nemusíš se bát a vypadá to skvěle :-)pivo.gif

post-20748-0-10080000-1363026146_thumb.jpg

jj rozumná výmluva je základ, ale viděl jsem ho i špinavější :lol: :lol:

a to buďte tady rádi, že to nevyfotil zevnitř bo takovou skládku jste ještě neviděli :lool: :lool: :P :P

magnum >>> fakt to máš jeden z nejhezčích kombajnů co se tu potulují, ale ještě by to chtělo plástve ;)

Odkaz ke komentáři

honzajs >> kua, že já to tehdy nevyfotil, ale na netu jsem našel fotku, která jako by byla přes kopírák jak to ve tvé káře tehdy vypadalo :P akorát ten angličák ti v autě chyběl :lol:

post-18599-0-89676400-1363032781_thumb.jpg

magnum >> co štelovák? jak se jezdí a co retardéry?

Upraveno uživatelem martink52
Odkaz ke komentáři

Martas stelovak zatim v pohode,zadne zvuky,tvrdosti jsem prijemne prekvapen,cekal jsem to mnohem horsi,auto celkove lip sedi,retardery jsou uplne v pohode,samozrejme jsem trosku zmenil styl jizdy,protoze mam pocit ze na kazdem hrbu chytnu o spodek,ale to je myslim ku prospechu,zpomaleni je po Praze hlavne pro mne plusova vec,alespon dodrzuju predpisy :lool: jinak strach mam jen z garazi v obch.centrech,po zkusenosti z garaze kde parkuju a po kontrole mista mezi spodkem a zemi v ohybech,kde mam asi centimetr,jsem se zatim do techto mist radeji nevydal,myslim ze pokud bych vezl byt jen spolujezdce,byla by to sebevrazda,chystam se to v brzke dobe vyzkouset,protoze bych docela rad obcas na techto mistech parkoval :huh:

Odkaz ke komentáři

To je asi to stejné jako když jsem přijel sám domů a zaparkoval lízem úplně natěsno nad obrubník, ale bez rachotu. Když pak jdeme s přítuli spolu a ona sedne do auta a to klesne, tak lízo hezky zaskřípá a to má o cca 30kg méně než já. Tak samo s pružinama a lízem jsem přes jeden dolík u nás na parkovišti projížděl ze začátku docela s obtížema a přítuli jsem nechával vystoupit. :lol: a přitom to stačilo projet kapku pomaleji. Když se na to dívala, tak prý to bylo nad zemí cca 1cm. :wallbash: Tak to chci vidět až nahodím štelovák, to už asi neprojedu. ;)

Upraveno uživatelem martink52
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...