magnum67 Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Koukal jsem ze mas bafa,to jsou dobry stroje,kamos furt same audi,snazil jsem se ho do bafa navrtat ale kdepak Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Sehnal jsem hezkej kousek, tak jsem ho vzal. Aspoň barva zůstala stejná. Na Octu rád vzpomínám, taky krásnej kousek a plná výbava. Bawor zase nemá takovou výbavu, ale zase lepší motor. Našel jsem i fotky Octy Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Hezka octicka a nadhernej travnicek Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Travnicek není bohužel můj. Je to focený u rodičů, takže práce mojí mamky Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Pochvala mamce ,o tom si tady muzu nechat zdat... Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 tak jsem si jen myslel, že jsi to ty ;) jel jsem v protisměru (směrem z centra) a docela to tvému autu bylo podobné ;) a s vyhozením podložek zpod RZ souhlasím, vypadá to líp ;) A problém s tím nebudeš mít. Nikde totiž není psaný, že tam rámeček musí být. Když mrkneš např. na propagační fotky škodovky (ale i jiných výrobců), tak mají také značky napřímo nalepený na voze. Já je mám např. šroubovaný a taky bez problémů Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 V Praze mne zdravilo zatim jen jedno modre RS,ma taky cernou strechu,predfcl...mozna to byl on,jinak ty znacky na pattexu budou,uz jsem se rozhodl Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Tak jsem to dneska blejsknul jen jsem bohužel musel před tím do Karviné a auto je špinavé, ale pro představu je to něják takhle. nemusíš se bát a vypadá to skvěle :-) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Jojo, bez ramecku to vypada mnohem lip. Na Brambore to mam taky oboustrankou a je to parada Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 JJ,dik,jeste tu znacku by to chtelo ty mafiane :lool: Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Photoshop ty mafiane :D Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 (upraveno) no co nemůžu tam mít samé 0 Vasekk: Na to nemám tohleje jinej level, tohle je malování , s photoshopem neumím Upraveno Březen 11, 2013 uživatelem Honzajs39 Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 JJ,dobrota,vypada to fakt lip Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Zase o tri zmetky v Praze min..Můj odkaz Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Tak jsem to dneska blejsknul jen jsem bohužel musel před tím do Karviné a auto je špinavé, ale pro představu je to něják takhle. nemusíš se bát a vypadá to skvěle :-) jj rozumná výmluva je základ, ale viděl jsem ho i špinavější :lol: a to buďte tady rádi, že to nevyfotil zevnitř bo takovou skládku jste ještě neviděli :lool: :lool: :P :P magnum >>> fakt to máš jeden z nejhezčích kombajnů co se tu potulují, ale ještě by to chtělo plástve ;) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Diky martas,zase jsem si hral s tou znackou a myslim ze to bude fakt hezci... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Samozřejmě, že to bude hezčí a fakt to drží jak hovado Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 No trosku trnout budu ale casem si zvyknu,hlavne az si to osaham ze je to fakt pevny... Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Taky jsem to na prvnim aute porad kontroloval, jestli to nepovolilo:-)) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Presne tak,myslim ze to je jen o jistote... Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Fakt to drzi jako helvetska vira. Jen kdyz jsem to lepil v zimnich mesicich, tak jsem to lepil ve vyhrivany garazi a nahrival jsem fenem;-) Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 hlavně si té pásky kup dost já koupil dvě a vyšla mi na zadek plus trochu předku, chtěl jsem to mít fest tak jsem musel jet 15 KM bez přední SPZ , ale nikdo nic Jo a Martin nevymýšlej si dokud nedáš důkaz (foto), tak ti stejně nikdo neuvěří já se o vůz starám Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 (upraveno) honzajs >> kua, že já to tehdy nevyfotil, ale na netu jsem našel fotku, která jako by byla přes kopírák jak to ve tvé káře tehdy vypadalo :P akorát ten angličák ti v autě chyběl magnum >> co štelovák? jak se jezdí a co retardéry? Upraveno Březen 11, 2013 uživatelem martink52 Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Martas stelovak zatim v pohode,zadne zvuky,tvrdosti jsem prijemne prekvapen,cekal jsem to mnohem horsi,auto celkove lip sedi,retardery jsou uplne v pohode,samozrejme jsem trosku zmenil styl jizdy,protoze mam pocit ze na kazdem hrbu chytnu o spodek,ale to je myslim ku prospechu,zpomaleni je po Praze hlavne pro mne plusova vec,alespon dodrzuju predpisy :lool: jinak strach mam jen z garazi v obch.centrech,po zkusenosti z garaze kde parkuju a po kontrole mista mezi spodkem a zemi v ohybech,kde mam asi centimetr,jsem se zatim do techto mist radeji nevydal,myslim ze pokud bych vezl byt jen spolujezdce,byla by to sebevrazda,chystam se to v brzke dobe vyzkouset,protoze bych docela rad obcas na techto mistech parkoval Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 (upraveno) To je asi to stejné jako když jsem přijel sám domů a zaparkoval lízem úplně natěsno nad obrubník, ale bez rachotu. Když pak jdeme s přítuli spolu a ona sedne do auta a to klesne, tak lízo hezky zaskřípá a to má o cca 30kg méně než já. Tak samo s pružinama a lízem jsem přes jeden dolík u nás na parkovišti projížděl ze začátku docela s obtížema a přítuli jsem nechával vystoupit. a přitom to stačilo projet kapku pomaleji. Když se na to dívala, tak prý to bylo nad zemí cca 1cm. Tak to chci vidět až nahodím štelovák, to už asi neprojedu. ;) Upraveno Březen 12, 2013 uživatelem martink52 Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Martas, no ten vas prikop na parkovisti je sileny Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 jn, to určitě stavěli ti stejní lidé co stavěli taxisův příkop na velké pardubické já už tam hrknul tolikrát, že to až pěkné není Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Dneska mne kamos pobavil,volal mi jestli bych mu neodvezl skrin,ze mam combi :lool: ...no nerikam nic :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Máš kombi stejně na nic jako já Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky